the cold swedish winter

igår kom Edit, Linus och Günzel hem till mig. Vi såg på tv och pratade. Slogs gjorde vi med. Mycket trevligt. Linus och Günzel drog hem och jag och Edit drog till Sean. Fick klubbor i en fin burk som han köpt i Barcelona. När vi hade varit hos han gick vi till Sebastian och färgade hans lugg mer rosa. Färgade den i onsdags natt också, men fixade mer igår natt. Byggde en koja som vi tre och Johan satt i. Var ganska kul. På natten joggade jag och Edit hem till mig. Det snöade och vi rullade i snön.

Det har snöat jättemycket här. Det är vitt ute. Kramsnö. Har bestämt färg och tapeter till mitt rum. Ska snart till Sebbe och vara där under kvällen med flera andra. Hoppas det blir roligt.



-

Håret är fulare än vanligt. Får bli mössan på heltid.


digital love

Ska städa ur hela mitt rum. Känns en aning panikartat. Hoppas på att kunna koppla in datorn senare så jag har något att göra ifall att jag sitter ensam hemma och blir emo. Nu kommer det förhoppningsvis inte hända, men man vet aldrig. Jag kanske blir Emo-Emma en dag. Det vet man inte förrän det väl har hänt.

Ska snart iväg till stan med mamma och ragga frisörer. Bryr mig inte om vem eller var jag klipper mig, bara jag får det gjort. (Efter klippningen kommer ni få höra klagomål från mig. Hatar att få nya frisyrer.)

Vet inte om något händer ikväll, men det jag vet var att jag inte kunde sova inatt. Utanför Daniels rum sitter en stor jävla fläkt och den dånade hela natten, så kunde inte sova. När jag väl somnat vaknar jag någon timme senare av att min mamma gått upp och då hör man henne toka runt i köket. Blev sur och gick ner och la mig i min säng, men var svårt att sova där för det var så förfärligt ljust. (Rullgardinerna är borttagna). Efter en timme somnade jag och jag sov till tio. Skulle sedan duscha, men somnade igen och drömde om olika orsaker till varför jag skulle gå upp. Vaknade hela tiden i panik, men kom på att jag bara drömt så jag sov vidare. Tillslut gick jag upp. Kändes onödigt att slösa bort hela dagen i sängen.


hear the drums echoing tonight

Var in till Ludvika centrym idag. Träffade Lisa som jag inte träffat på över ett halvår. Vi fikade på Engeln. Fika för under 50 kr, fett längesen jag fikade så billigt. Gott var det också. Vi trallade runt i Ludvika sent. Pratade en massa. Var jättekul att träffa henne, och jag hoppas det inte dröjer lika lång tid tills vi ses igen. Det vore tråkigt.

När jag kom till Falun mötte jag Edit och vi gick och hyrde två filmer; Säg att du älskar mig och Sex and the city-filmen. Sedan gick vi upp till Ica Maxi och köpte en massa godis och efter det traskade vi hem till mig. Ullisarna kom och vi såg på filmerna, som var bra. (Älska satc!) Vi åt upp allt godis och vi åt även popcorn. Nu har alla gått hem.

Jag sitter ensam på mitt rum som är hur stökigt som helst. Alla möbler står i mitten av rummet för mamma har börjat slipa och måla lite. Känns jättedrygt och jag ska sova i Daniels rum inatt. Ska försöka städa ur hyller och sånt imorgon. Mamma sa att jag kunde få nya möbler, eller något sånt. Det låter bra iallafall. Nu ska jag ta med mig Bridget Jones dagbok och gå upp och läsa den.


jag har ingen ålder

Har inte gjort någonting alls idag. vaknade tidigt, men var jättetrött då så jag somnade om. Drömde att jag var påväg till Arvikafestivalen. Det var en fin dröm. Vaknade sedan och kom på att det var dags att stiga upp, vilket jag då gjorde.
Ska hem till pappa om någon timme hade jag tänkt. Ska väl äta först och dra ihop lite saker som jag ska ha med dit. Åker tillbaka hit, till Falun, redan imorgon. Dödade nyss en spindel.

En suddig bild på Håkan, som jag själv tagit. Har tänkt att bloggen blir lite finare med bilder och sånt. Vore dock en ännu bättre grej ifall jag tog bra bilder, men nu går det tyvärr inte. Så det här får bli bra till en början.

Under lovet ska jag:
- Renovera mitt rum
- Plugga
- Filmkväll
- Hem till pappa
- Klippa håret
- Vänner
Det är väl det som är högst prioriterat. Har inte lust att göra om mitt rum. Det kommer ta en sån lång tid och så måste jag umgås med min familj och det orkar jag verkligen inte. De går mig på nerverna. Åtminstone mamma. Aja, skitsamma. Jag vill inte göra mitt liv offentligt. Inte helt och hållet.
Nu ska jag laga mat och sedan ringa pappa.


vad jag bryr mig om är att se dig gråta

Igår lite innan två cyklade jag ner till stationen för att hämta Moa. Cyklade då förbi Håkan. Han var klädd i en mörkgrön kappa. Blev en aning paff, men glad. Moa kom och vi gick till stan och satte oss vid Gobiten och åt glass. Man ser trappen som går från etage och min skoltrappa där. (Det är samma trappa). Plötsligt ser jag Håkan gå ner för den. Det var trevligt. Kände dock inte för att bete mig som ett hysteriskt fan och springa fram. Det hade blivit konstigt. ville heller inte jaga honom med cykeln. Så vad fan. Blev glad över att se honom.

Moa och jag drog till Magasinet vid sju. Kom dit precis innan insläppet. Var inte särskilt mycket folk och vi kunde sätta oss ner så vi hamnade på andra raden. Ulrika kom lite senare och tillslut även Ullis. Cirka en halvtimme innan han skulle börja ställde alla sig upp. Blev trängsel, men jag stod stadigt kvar. Håkan och hans band äntrade scenen och de satet igång med Tro och tvivel. De hann även spela Magiskt men tragiskt, tretton, inte skyldig någon nåt och jag vet inet vem jag är men jag vet att jag är din. Efter 13 så började det pipa konstigt i lokalen och alla såg förvirrade ut. Brandlarmet hade utlösts. Ni kan få se lite av det här.


    

Håkan gick av scenen och alla fick lov att utrymma lokalen. När pipet slutade gick vi in igen och 10 sekunder senare kutade alla fram till scenen. Kom näst längst fram då igen. Håkan började spela igen efter kanske 30 minuter och då satte han igång med Ramlar. Konserten blev nog den bästa Håkanspelningen jag varit på. Trots det att det blev ett småläskigt avbrott. Det var en sådan närhet och jag gillade att få ögonkontakt ofta. Det var otroligt bra och jag är jättesugen på att se honom igen. Har dock inga pengar, men såg att halva höstturnén flyttats till nästa år. Kan satsa på det då? Borde jag fan göra. Det här var grymt och nu vet jag att jag fortfarande älskar Håkan. Han är bäst och denna konsert, 10e med Håkan, den var bäst. Återkommer kanske med någon bild, men hade tänkt mig bilddagboken istället.

Idag har Moa och jag sett på Bert. Vi var trötta, men det var kul att ha Moa här. Saknar henne mycket när hon inte är här. Nu ska jag äta mat och höstlovet har haft en grym början. Hoppas det fortsätter likadant.

burn this city

Var lagomt kul igårkväll. Edit och jag slog in oss själva och gav oss till Sebbe. Han blev glad tror jag. Han fick även ett kinderägg. Vi åt mat hos honom och det var jättegott. Sedan cyklade jag och Edit till Cissi. Ellinor och Cajsa var där och vi var lite med dem. Kvällen var okej. Den var typ intressant. Några var ledsna, pratade problem och det kändes bra att bara sitta med och lyssna. Att få koll på läget, hur det egentligen står till. Var dock synd att vissa mådde som de gjorde, för det drog ner kvällen en del, men ändå värt kan jag tycka. Får se om Ellinor har någon bild från kvällen jag kan få sen.

Ska alldeles snart ta min cykel och bege mig ner till stationen och möta upp Moa. Vet inte vad vi ska göra fram tills det att Håkan börjar, men något hittar vi väl på. Är sugen på glass, eller något sånt där onyttigt som man bara ska äta på helger. Hur som helst så kommer Håkan bli grymt. 10:e gången jag ser honom live.

read my mind

Jens lever fortfarande. Veterinärmottagningen hade ingen tid idag och de tyckte att vi skulle typ utvänta hans död.

Sebastian fyller år idag. Ska fira honom på kvällen hos hans klasskamrat Cissi, men först ska jag och Edit och några andra hem till honom. Där ska vi få mat som han lagat (han går HR) och så ska vi äta tårta. Blir nog gott. Vi har köpt en fin liten present till honom. Gissa vad det är! hans ska även få något extra speciellt, levande i paket. Han kommer nog bli glad. H3h3. Får se om det blir kul hos Cissi sen. Ellinor är iallafall där. Sist hade jag kul, men då var jag inte ens med dem som jag skulle vara med. Så ah, får se. Ska försöka göra mitt bästa för att ha kul iallafall. Kan väl heller inte göra så mycket mer.

Moa kommer hit imorgon och det blir roligt. Har även höstlov nu. Jätteskönt. Ska vara hemma hos pappa lite och sedan umgås med vänner. Annars har jag ingen aning. Hittar väl på något kul. Nej, nu ska jag leta fram presentpapper och snöre.

baby I love your face

     
Jens mår jättedåligt. Hans huvud är snett och så vidare. Ska kanske åka till veterinären imorgon och avliva honom. Han har varit min bästis i ett år och lite till. Han är för liten för att dö, men huvudsaken är att han inte får lida. Han får leka med Morris och Lina i kaninhimlen. Där kommer han ha kul. Roligare än vad han har här just nu. Fina lilla jens.

pinsamt i hissen

Sitter i skolan och gör ingenting. Min lektion börjar om en timme. har nyss haft mentorstid.

Igår startade jag och Edit en gemensam blogg. Den handlar kort och gott om när vi åker hiss. Ni hittar den här Läs för fan. Otroligt ointressant, men ändå. Kul grej liksom. Ska spela 7an nu med Ellinor, Cajsa och Edit. Hoppas jag vinner.

can't find the words to say

Fått ett vykort idag från "Pål & Yngve". Det är vackert, jättevackert. Finaste poesin någon skrivit till mig. Helt seriöst. Känner kolossalt mycket tacksamhet. ÄLSKAR ER!

a face in the crowd

Slapp skoldag. Slutade tidigare, åkte till Borlänge. Träffade Hanna och Malin en snabbis och åkte sedan tillbaka till Falun. Gick av vid Edit och vi cyklade hem till mig. Sebbe kom sen och vi tog oss till Lugnet. Där badade vi. Simmade 200 meter också, h3h3. Edit och jag pratade om mens och hår. Sebbe mest lyssnade. Var ganska intressant.

Bild på t-shirten som Pauline bad om. Lol. Har pappas kamera hemma nu, så kan ta bilder på mig själv (LOL!!!!!!!) och typ allt annat. Har kameran för ska använda den på lördag, på Håkan. Måste prata med Moa så jag vet när hon kommer. Lördag kommer bli bra hur det än blir. Fredag blir säkert kul det med. Sebastian fyller år, plus att det är FN-dagen. En i Ludvika som jag gick i låg- och mellanstadiet med fyller också år på fredag. Har ingen hum om varför jag kommer ihåg det, men mitt minne är bland det bästa jag har. Det jag vill få sagt är att jag kommer ha kul i helgen och att jag har ett bra minne.

Måste plugga engelska nu. Har ett ganska stort prov på fredag. Kommer gå dåligt som fan. Men genom att plugga går det kanske bättre än om jag inte pluggar. Grejen är dock den att jag nu inte ommer plugga, för det är tråkigt. Jag kommer endast avsluta detta blogginlägg och sedan fortsätta sitta vid datorn. Jag är så tragisk.

wrapped up in books

Dålig start på dagen. Hade sovit alldeles för lite och jag orkade inte göra något alls. Historiaprovet gick åtminstone bra. Godkänt blev det iallafall. Laddade på mobilen och sms'ade med människor. Har äntligen comviq kompis igen. Har haft ett avbrott i cirka 2 veckor. Hade bild och gjorde inget alls då. Inget som hade med bild att göra. Pratade med NTI-människor och var glad och relativt social. Det dög. Skoldagen kändes helt okej.

Var påväg hem med Edit och jag träffade Johanna och Carl en snabbis istället. Det var trevligt. Vi åt choklad, marabou digistive. Edit köpte. Nu sitter jag hemma och fryser och är jättesugen på godis. Har lust att cykla iväg till Ica och handla, men har inte råd med det. Och nu skriker mamma att hon har köpt en jumper till mig. Jag undrar om den är fin eller inte. Ska kolla upp det.


Uppdatering:
Jumpern var helt okej. Den var grå och billig. Duger.
Har vit choklad nu. Smaskar på det. Sjukt gott.
Läste Edits blogg och vill därmed nämna att hon och jag skrämde Günzel idag. Han var inne på toaletten och vi stod utanför. När han öppnade dörren blev han rädd för oss och hoppade till och srek lite grann. Var jätteroligt och jag hoppas att jag inte glömmer bort det, för det var verkligen kul och jag blir glad utav att tänka på det.

meeting place

Så här ser Zorro ut. Sjukt söt. Kaninen hos mamma är också gullig. Den är jätteliten. Hon heter Tjorven.

Såg när Magnus spelade handboll idag. Har spelat The Sims 2. Var ganska roligt. Såg på Hål i väggen och Parlamentet. Lagomt roligt.
Nu väntar en kväll med historiaplugg, musik i form av Daft Punk, Belle&Sebastian och The last shadow puppets.

Hoppas på en livad vecka. Sebbe fyller år, han ska antagligen firas på fredag.
På lördag kommer Moa hit. Vi ser Håkan Hellström på kvällen. Träffar även Ullisarna då. Gäller bara att skolveckan blir kul. Sista veckan innan höstlovet.

got nothing to say

Magnus har fått en katt, så nu har vi en kattunge här. Den heter Zorro. Den är bror med Snobben. Hoppas de blir kompisar. Zorro är söt. Mamma har köpt en ny kanin, fast den här gången till sig själv. Det är en dvärgkanin av något slag och det är en tjej. Den är bebis. Har inte sett henne än eftersom jag är hos pappa.

Försöker plugga historia men det går inte bra. Kommer faila på tentan på måndag. Pengar är ett jävla helvete på tal om ingenting.

lucky man

Var en kort skoldag idag. Började 09:20, hade idrott, åt lunch och slutade sedan. Lunchen var faktiskt god idag. Edit och jag gick iväg till F&S och skulle träna, ett medel 45. Men den ledaren som skulle ha det passet var borta, så en annan hade det istället. Hon som tog över gillar jag inte. Eller, jag gillar inte hennes pass. Det gör inte Edit heller. Så efter 10 minuter gick vi därifrån.

Kom hem och upptäckte att vi hade glass hemma. Åt en och drack varm choklad. Mycket gott. Känns i efterhand onyttigt och så, men fasiken, orkar inte tänka på sånt just nu.
Tog en promenad ner till stan och tog ut pengar. Gick hem sen. Ska åka hem till pappa om en timme. Kommer dit ganska sent, för resan tar drygt 2 timmar den här gången. Och i helgen händer inget särskilt. Ska bara slappa, plugga och såklart leka med Magnus.


blow him back into my arms

Edit och jag förlorade mot Linus och David på schackspelet. Kan beskrivas som en katastrof. En dag ska vi minsann vinna. Känner mig väldigt tävlingsinriktad.

Ska iväg på Ki Box ikväll. Blir nog roligt. Det är bra att jag rör på mig. Ska äta makaroner(fullkorns) med ost. Så jävla gott. När jag flyttar hemifrån kommer jag äta det ofta. Det är gott och enkelt. Synd att ost är ganska dyrt. Ost är heller inte särskilt gott. Bara när den är smält. Speciella ostar kan vara goda också.

Ska försöka få klart min ledare ordentligt nu. Kunde inte göra det på lektionen i morse för då pratade vi om vår klass. Hur vi tycker den är och så vidare.

lista

SENASTE:
1. Person du chattade på msn med? Edit antar jag.
2. Person du pratade med i telefon? Mamma
3. Gång du var ute? Var utomhus för 1 ½ timme sedan
4. Låt du lyssnade på? Sunny afternoon - The Kinks
5. Sida du var inne på? Någons blogg
6. Film du såg på? Bert
7. Plagg du köpte? Röd halsduk
8. Bok du läste? Bridget Jones dagbok
9. Gång du var sjuk? Förra veckan
10. Fotot du tog? På vårat schackspel som fortsätter imorn


SENASTE
11. Tjej du kramade? Ellinor tror jag
12. Pojke du kramade? Linne
13. Gång du sa att du älskade någon? För någon dag sedan
14. Kyssen? Typ två veckor sen
15. Kärlekslåten du lyssnat på? Your arms around me - Jens Lekman
16. Gången du höll någons hand? Vet inte
17. Hjärtat du skrev? Vet inte
18. Gången du tog ego-pics? När jag hade en kamera
19. Gången du hånglade med någon? Typ två veckor sen
20. Gången någon sagt kram till dig? Inte längesen

Kan dessutom passa på att reklama till Edits nya blogg. Hoppas det blir något av den.



everybody sjung

Min klass har fått bestämda platser i klassrummet. På de platserna ska vi sitta på fram tills höstlovet. På varenda lektion. Jag sitter bredvid Magnus. Jag känner inte honom. Våra lärare tycker att vi har för dålig sammanhållning och att alla inte känner varandra i klassen, så tydligen ska det här vara en bra grej att göra. Vettefan om jag håller med.

Efter skolan igår åt jag pizza (clown nr 1) med Linus, Ellinor, Edit och David. Det var gott och jag hade roligt. Jag, Ellinor och Edit gick sen hem till mig och där såg vi på Bert. Mina klassfoton har även kommit så vi kollade på klassen. Det var kul.

Öhm. Har studiedag. Ska skriva på min ledare. Ska träna på F&S. Annars vet jag inte. Sov tills 10 idag. Drömde att jag och min familj var jagade och dödshotade och en massa. Min bror och jag gömde oss hos våra grannar i Saxdalen som helt plötsligt blev farmor och farfar. Vet inte riktigt men det var läskigt. Jag var rädd helt enkelt.

imagine

Skolan var av någon anledning väldigt bra idag. Den började med att jag kom till skolan halv nio och skulle ha matteprov. Matteprovet skulle dock börja 40 minuter senare, så jag blev sur, men då pluggade jag istället. Gjorde sedan provet och det verkade gå ganska bra. Får se vad resultatet blir sen. Efter det var det typ lunch och sen historia. På håltimmen spelade vi kort och jag lärde mig hur man spelar Bluffstopp igen. Ganska underhllande, tro det eller ej.
På bilden var jag och Edit sociala och försökte bekanta oss med NTIarna. Det gick väl sådär, men ändå inte dåligt. Det gick fan bra.

När jag kom hem somnade jag vid tv'n. Låg där i 2 timmar. gick upp och åt mat. Nu sitter jag här i pyjamasbyxor och är trött men ändå pigg. Ska plugga engelska för har redovisning imorn. Kan ingenting och kommer inte lära mig något tills imorn så det känns ganska meningslöst. Men studera, det behövs. Lol.

Ska äta pizza med några från skolan imorgon. Det blir festiligt hoppas jag. Har studiedag på onsdag.

som fjädrar

Vi var aldrig hem till Andreas och såg på illern. Det är en långhistoria som kanske blir bortglömd. Det får vi se.

Igår skulle jag träna på F&S på morgonen, så jag gick upp halv nio. När jag kommit dit säger de att det är inställt för ledaren glömt av det. Pissirriterade. Cyklade hem och sen sprang jag runt Lugnet istället. Det fick duga.
Jag och mamma cyklade ner till stan. Köpte lite kläder. Känner mig pank som fan. Har inga pengar på mobilen, har inte råd att fylla på. Mitt busskort är snart slut, har inte råd att fylla på det heller. Mitt så kallande sparande går inge vidare.

På kvällen var jag hos Sean med Edit och Ullisarna. Vi såg på Cloverfield, tror jag den hette. Den var helt okej. Sedan umgicks vi bara. En gubbe ramlade ner från hyllan. Jag fick en chock, började gråta. Vettefan, men så var det.

Idag ska jag plugga. Först matte, har prov imorn. Sedan engelska, har redovisning på tisdag. Därefter Samhäll, måste bli klar med ledaren.

På tal om ingenting slingade jag håret igår.

ask me anything

igr efter skolan fikade jag med Ulrika S. Det var jättejättetrevligt. Satt där i någon timme eller så. Sedan stänge Åhléns Café. Edit kom och hon och jag sa farväl till Ulrika, och sedan gick vi till Friskis och Svettis. Där var det två pojkar som Edit kände ett visst samband till. Hon hade likadan tröja som en av dem. Wow. Det var Ki box, så vi fick boxas med dem. De gjorde alla rörelser konstigt. Det var typ det. En av dem var inte så snygg, och han skvätta sitt kalla svett på mig. Ew. Den andra sa att Edit var starkare än hans kompis.

Nu är jag i skolan. Har engelska, men är typ klar. Orkar inte förbättra eller något. Det är sista lektionen för idag och jag slutar om en timme. Efter skolan ska Edit, jag, Günzel och Linus med hem till Andreas. Där ska vi se hans iller som heter Boogie. Vet inte hur det stavas, men vet hur det uttalas. Vet inte om vi ska göra något sen. Det får vi se. Nu ska jag sluta blogga. Har egentligen inte tid med sånt här. Och Edit pratar med mig men jag hör inte vad hon säger.


shut your eyes

I skolan lyssnade vi på någon från Skatteverket. Var inte särskilt intressant. Hopas det är tillåtet att döpa sitt barn till Minus. Har ju hört talas om att någon hette det, så det borde funka om några år också.

Efter skolan fikade jag med Johanna, Ullis H och Edit. Åt morotskaka och drack choklad. Grymt gott. Det var kul att träffa Johanna och Ullis iallafall. På vägen hem pratade, ni vet typ bra prat, med Johanna. Aja. Älskar dem allihopa. Saknar att gå på Västra ibland faktiskt. Det var så annorlunda där.

Nu väntar jag på mat, men eftersom ingen verkar komma hem får jag väl laga något till mig själv.

give me soul

Dagen kändes jättelång, även fast jag bara hade 3 lektioner. På två av dem gjorde jag inte ens något, för känner mig klar. Eller, det jag gjort är dåligt, men jag orkar heller inte förbättra det. Datakunskapen var kul. Gjorde diagram och sådant. Fick som tur var vara med Ellinor och David. Vi hade kul, åtminstone jag och Ellinor.

Värt att minnas från dagen var att jag fick ett stort kycklinglår på lunchen. Det är det jag tänker på om jag tänker tillbaka på dagen. Plus att min spanskabok var försvunnen. Blev jätteirriterad. Lyckligtvis hittade jag den hemma. Ska nu skriva något på spanska. Om invandringen i Sverige eller något. Jag förstod inte vad Roozbel menade.

Det blir inget matteprov imorgon för det är någon människa som ska komma och prata med oss då istället. Känns bra för jag gillar inte att plugga.


sunny afternoon

Helt vanlig skoldag. Koncentrerade mig inte mycket på matten, men den gick bra ändå. På håltimmen köpte jag chai latte. Så jävla gott så att det finns inte. Om ni inte smakat, gör det. Är värt som fan. Köpte även kinderägg, men chokladen blev uppäten av andra. Leksaken var rolig. Vet inte var den är nu. Lite synd.
 Blev nästan klar med kollaget på bilden. Edit och jag pratade ur oss en massa innan jag gick hem. Älskar tjejen. Blev heller inte så obehagligt efter i lördags. Det var bra. Nu tänker jag kolla igenom matten. Har prov på onsdag. Sen ska jag se på tv förutsatt att det är något bra.


sixteen

Ylva fyller 16 år idag. Hon är en av mina bästa vänner och jag älskar henne.
idag fyller även Ulrika år. Jag älskar henne också.
En annan som fyller år är min pappa. Älskar honom med.

Festen igår var kul. Kom dit och såg på Lilla melodifestivalen. Var dock inte höjdare till låtar. Gillar låtar som killarna sjunger, men nu var det nästan bara tjejer med i programmet. Hoppas på nästa år.
Sedan hände det en massa grejer. Jag blev sur på SImon O, men det var jag ändå. Träffade nya människor. Hur som helst hade jag roligt. Det är det viktigaste. Sedan finns det väl egentligen en massa att berätta, men det känns ovärt.

Snart ska jag se lite på tv. Efter det ska jag sova. Kommer bli så jävla skönt. Gick upp tidigt idag och skulle åka tåg. Men tåget var inställt och ersättningsbussen kom aldrig. Jag hatar kollektivtrafik ibland. Blir så jävla irriterad. Aja. Hoppas det blir kul i skolan imorgon.

wish I was dead

Så fort mamma kommer hem ska vi ha begravning för Daniels kanin. Morris hette han. Hoppas det blir fint. Daniel vill nog ha det så.

Om några timmar åker jag hem till pappa. Saknar han och Magnus som fan. Åker hem imorgon. Vet inte när. Det beror på kollektivtrafiken och den brukar inte vara någon höjdare på lördagar. Ska äta pommes med beasås hos Sebbe med han och Edit. Kommer bli så jävla gott. Bästa maträtten, lätt! Efter det ska vi på fest. Hoppas att det blir kul.

-

Kom hem efter att ha varit på stan med Sebbe och Edit. Mamma kom ingspringandes i panik till mitt rum och skrek att Daniels kanin kanske dött. Hon grät så jag gick in och kollade. Han såg död ut, men vågade inte känna. Mamma kände och han var alldeles kall. Så jävla hemskt. Daniel är inte ens hemma så han vet inte om något än. Tycker så jävla synd om honom. Det var ju så oväntat och vet själv hur det är för min förra kanin dog när jag var i samma ålder. Också oväntat. Han kommer bli helt förkrossad. Ska hämta honom nu. Orkar inte skriva mer. Har heller inte tid.

middleclass

Vaknade med feber, men beslöt mig för att gå till skolan ändå. Klarade mig bra där. Det värsta var väl att jag hostade upp slem då och då, annars fungerade det fint. Hostan är typ nästan borta. Det enda som stör mig är att jag inte kan träna. Känner mig som ett fetto när jag bara sitter här och tjockar mig. Usch.

I skolan blev jag nedbrottad av Günzel. Han målade på mig. Det var nästan lite småläskigt, men kan erkänna att jag faktiskt skrattade.  Ska minsann ge igen snart iallafall. Jag har planer. Det har jag. (Just nu skrattar jag lite elakt för mig själv, lol).

Hur som helst har jag fått tag på några låtar från Hello Saferides nya skiva. Bara 4 styck, varav en jag hört innan. Gillar låtarna.

RSS 2.0