peace and love

I måndags gjorde jag inte mycket. Alex var här. Vi såg på tv, Scrubs var bäst.


På tisdagen drog Alex hem. Jag gjorde mig iordning. Mötte Ylva. Vi trallade hem till mig och åkte sedan till Borlänge och hämtade ut våra festivalband, som inte alls var så snygga som vi velat. Sedan drog vi hem.


På onsdagen härjade Ylva och jag runt i roliga kläder. Vi tog cykeln ner till tågstationen. Det var kul. Iara kom, och hon fick nästan en chock. Samma med Julia. De var glada. Vi gick hem och sedan åkte vi till Borlänge och hämtade ut band till Iara och Julia. Vi åkte hem. Hade kul på kvällen. Vi åt kladdkaka och hoppade studsmatta.


På torsdagen gick vi upp i lagom tid. Vi åkte till Borlänge, Peace and Love. Vi träffade Karlstadsbrudarna, vilket var kul. Träffade Lisa från Motala. Träffade annat folk. Såg Mats. Vi såg Markus Krunegård och dansade. Vi blev fotograferade med The Hives, Pelle är snygg. Mitt "Hej Pelle" blev inte så coolt som det skulle kunnat bliva. Jag och Siri dansade till The Hives lite senare. Ylva och jag tog kort med Sahara Hotnights. Va skuttade runt på Timo Räisänen. Dock blev grejer stulna och det var inet alls något positivt med det. Mando Diao senare. Ylva blev horan. Tysken blev armbågad, slagen och luvad i håret. Mums. Senare såg vi en snutt av Sahara Hotnights, The Wombats och de som inte var The Wombats. The Pigeon Detectives tror jag det var. Mycket kul kväll och dag var det iallafall.


På fredagen sov vi länge. Kom fram till Borlänge och såg på Kristian. Han var kul. Stage-dive'ade. Gillade det. Var med Carli Banani. SÅg Jill JOhnson, The Hellacopters, Thåström, Sex Pistols och Billie The Vision & the Dancers. Träffade Erik. Tappade bort Calle. Var lugn men kalas. Såg kent på kvällen. De var grymt bra. Konstig ny låt. Fint med Utan dina andetag.


På lördagen sov vi nästan lika länge. Men jag vet inte. Vi åkte i vilket fall som helst till Borlänge. Mötte upp med Karlstad. Sprang till Rockfoto hela tiden. Såg Sugarplum Fairy. Kul. På Johnossi var det grymt. Vilket drag. Lite drygt, men Johnossi är jävligt bra live. Håkan Hellström fick avsluta hela alltihopa. Det var fint. Det var människor runt om mig som var trevliga. Vissa som jag kände, andra som jag aldrig sett förr. Men Håkan var fin. Jag fick en ros. Fast det var kanske inte Håkan som kastade ut den. Jag såg inte. Men jag har en ros.


Festivalen tog slut. Jag träffade många trevliga människor. Lagade en sko. Men jag hade kul. Det hade de flesta hoppas jag. Igår åkte mina vänner hem. Ylva först, sedan Iara och Julia. Jag cyklade med Edit till Sean där även Felix höll hus. Vi såg på Scary Movie 1 och på Borat. Det var kul. Jättekul faktiskt. Fick en glass som var god också. Cyklade hem och somnade vid 03:00 någon gång.


Idag sov jag till 14:30, då gick jag upp, fast lite senare. Har packat lite till Arvika. Imorn åker jag iväg. Det var kalas, partaj och allt vad som erbjuds. Kommer hem på söndag mellan ett och två. På tisdagen efter Arvika åker jag till Tunisien. Är borta en vecka. Sedan, då är jag ledig och kan ha ett slappt sommarlov. Men jag gillar att resa. Det gör jag. Skönt att komma bort från mycket ibland. Nu drar jag snart till Ludvika. Åker därifrån imorgon. Har lite smått panik. Vet inte vad jag ska ha med mig till Arvika. Men det löser sig. Har en halv timma på mig.


she don't sleep at night

Idag har jag varit med Carli Banani. Vi köpte först lite grejer på Hemköp till mig. Sedan cyklade vi hem. Vi såg på film, bakade, såg på mer film, hoppade studsmatta, pratade och hade kul. Calle är så enkel att vara med, man kan verkligen vara sig själv. Det är bra. Carl är jättebra. Han är kul. Jag hade kul idag.

Igår städade jag mitt rum. Dammsög, torkade av grejer och allt sånt där. Det blev lite finare iallafall. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Diska hade jag tänkt. Annars bara sitta ensam hela dagen typ. På tisdag kommer Ylva. Det blir kalas. Jag saknar bruden mycket.

Dagens låt: 18 karat gold - Johnossi


midsommar

Det var midsommarafton igår. Jag cyklade hem till Sean, och jag hittade galant! Ulrika kom hem till Sean. Vi åt mat. Hans familj är kul. Vi fick goda jordgubbar med vit choklad och tårta. Sean fyllde ju år igår. 15 år. Stor pojke. Sean är bra. Kvällen var kul, men jag var lite off. Men hur som helst är påni bäst. Det var kul.

Idag ska jag städa och sådär. Kalasfolket kommer ju snart. Redan på tisdag är Ylviz här. Partaj! Jag ska iallafall få ordning i mitt rum och dammsuga lite. Kommer kanske bli tråkigt, men kan bli kul med. Jag hoppas att jag träffar Carl imorn. Jag saknar Carli Banani.

kalas kalas kalas

Nu har jag inte bloggat på iallafall en vecka. Det är dåligt, men jag ska försöka få med allt jag har gjort. Åtminstone det mesta.


Från den 5e till 8e juni var jag hos pappa. Där lekte jag med Magnus och jag hade kul. Den 8e juni åkte jag hem till Falun. Sean kom Gustav med sin moppe. Åkte hem till Anton. Han hade kalas. Fick tårta och hade vattenkrig. Det var kul, det var det. På kvällen träffade jag Edit och vi cyklade till skolgården. Där packade vi upp våra sovgrejer. Sedan kom det mer folk. Ubbis, Jocke, Josefine, Simon, Tobbe och Jimmy. Vi alla sov på skolgården. Det var roligt. Inte lika kul när måsarna flög över oss i en cirkel och sedan gick runt oss, (fast då sov jag). Det gick att sova bra i någon timme. Det var skönt och vi vaknade 40 minuter innan skolan skulle börja. Jättekul att sova där. Skulle gärna göra om det, men det blir svårt och kommer bara bli sämre säkert.


På måndagen lekte vi på alla lektioner. Vi lekte fyra i soffan och jag vann en gång, på matten. Det var roligt i vilket fall som helst.

På tisdagen var det skolans dag. Jag och Edit fixade Joels, Axels, Willes och Emo-Pontus mobilnummer. Nu kan vi härja med dem när vi vill. Dock har ingen av dem comviq/Tele2. Jag badade och satt och pratade med Ubbis, Alex, Tobbe och Jimmy. Hade en kul dag, men vädret kunde ha varit bättre. Det regnade en del.

På kvällen kom Alex hem til mig och efter ett tag kom Edit. Vi såg på fotbolls EM. Sverige mötte Grekland och de vann med 2-0. Jag var glad och det var kul. Vi såg Scrubs också. Jag borde se det oftare för det är så grymt roligt. Sedan sov vi alla tre i min lilla säng. Det gick inte bra. Jag sov lite, men somnade först när Alex gick och la sig ute i soffan.

På onsdagen försvann Edit och Alex upp till lugnet, men Johanna och Carl kom. Vi cyklade ner till Slussen och spelade minigolf med våra klasskamrater i 9B. Det var inte jätteroligt, men helt okej. Fick glass. Jag vann på minigolfen över Carl och Johanna. Det regnade. Jag pratade med Carl. Carl är bäst.

På kvällen var det bal (vårfest). Alla var jättefina. Mina kavaljéer var Simon Olsson och Gustav Olhans. Söta pojkar. Satt vid kanten på ett bord. Dansade runt hela kvällen. Hade jättekul. Det mesta var roligt. Vet inte riktigt vad som finns att berätta. Kommer sakna 9orna.

På torsdagen kom jag till skolan och städade ur mitt skåp. Därefter var det träning inför skolavslutningen. Det gick bra och allt sånt där. Efter det sprang jag ut till idrottshallen och bytte om. Min klass skulle möte 9C i Baseball, ännu en gång. Vi vann första gången. Vi spelade bra den här gången med och vann också nu. 9B är bäst egentligen. Klassen <3
På kvällen cyklade jag med Alex. Vi såg på film hemma hos honom. Sedan cyklade jag hem.

På fredagen cyklade jag till Edit. Vi mötte Jakob och vi tre gick till torget. Skolavslutning. Finklädda var alla. Lite sorgligt var det. Vi tågade från stan till skolan. Vi satte oss på våra platser och sedan satte allt igång. Jag sjöng sånger med kören och jag fick gå upp med mina klasskamrater och ta emot betygen. Jag blev nöjd med mina betyg, speciellt över idrotten för det var något som jag blev chockad över. När vi skulle gå ut och avslutningen var över började jag gråta. Vi samlades med klassen och fick festis och bulle. Kramade alla i klassen som var där. Sa hej då och gick till de andra. Grät då och då. Kommer sakna de flesta mycket. Nu går jag inte längre på samma skola som Sean. Det är tråkigast.

På kvällen grillade jag med Edit, Ubbis, Simon A, Simon O, Sebbe och Matte hemma hos Sebbe. Jimmy kom dit. Maten var god och efterrätten likaså. Cyklade ner på stan efter några timmar. Mötte Ullisarna, Aspebodningarna + Ida och Josefine och Alex. Jag, Alex och Ubbis cyklade hem till Alex och såg på Eva och Adam. Det var roligt. Och där slutade min skolavslutningskväll. Eller jag cyklade hem och sov efter det.

14e juni, lördag. Jag gick upp tidigt och packade klart min resväska. Halv åtta åkte jag iväg med x2000-tåg till Stockholm. Sov lite på tåget, men var även vaken. Jag kom fram och Iara mötte mig. Jag var trött men glad. Vi lämnade mina grejer i henne snygga lägenhet. Sedan drog vi till Stora Skuggan någonstans vet inte vad det var. Det var hur som helst dags för Where the action is, och det var grymt! Banden var inte fina, men helt okej förutom att det inte var metallknäppe utan någon ful vit plastboll. Mycket dåligt. Vi sprang runt och tog gratis vatten, gratis kondomer, gratis chips och godis. Det var roligt. Vi såg Molotov Jive och skrattade åt dem. Vi såg Johnossi och dansade i regnet. Dirty Pretty Things var en grej att se. Mando Diao var som de brukar vara, bra. Gillar dem. Vi såg EM-matchen på storbilstv. Gillade inte att Sverige förlorade mot Spanien. Vi åt Langos. Det var jättegott. Vi skrev på en bil. Vi avslutade hela dagen (som var bäst) med att se The Hives. Sjukt bra var det. JättejättejätteJÄTTEbra dag.

På söndagen sov vi lite länge. Vi träffade Julia och vi tre hade kul hela dagen. På kvällen åt vi jättegod glass och hyrde en film som vi inte såg på. Vi kollade på Vänner istället, men jag var så trött att jag höll på att somna.

På måndagen var vi tre igen. Vi gick runt och det jag minns är horgatan i Stockholm. Vi satt på gräset någonstans och på en bänk inom samma område. Det var kul. Jag har alltid kul i Stockholm. Det har jag. Fin dag.

På tisdagen gick vi upp. Jag åkte hem. Inte lika sorgligt som avskeden brukar vara, för: Både Julia och Iara kommer hem till mig snart. Det är Peace & Love, och då minsann blir det kalas hela tiden. Ylva kommer då med. Blir partaj!
På kvällen drog alla hem till Ubbis och spelade spel. Men jag tjafsade med mamma och jag var trött och sur. jag var inte rolig eller på humör.

Igår gick jag upp tidigt. Åkte till stationen och satte mig på bussen mot Stockholm. Sällskapet var drygt men roligt: Edit, Ellen, Ullis, Ulrika, Sebbe, Ubbis, Simon O och Simon A. Bussresan var lite dryg pågrund av Sebbe, Bosse B var ganska lugn. Vi kom fram och vi drog till Grönan. Där härjade vi runt bland karusellerna och Fish & Chips. Kul hela dagen. På hemresan myste jag med Bosse B och lyssnade på matchen mellan Sverige och Ryssland. Ryssland vann med 2-0 över Sverige. Sverige suger. Fy fan. Gillar inte alls att de vann. Nu är Sverige ute ur EM. Men dagen var kul iallafall, det var den verkligen.

Idag ska jag dra till Borlänge. Om någon timme eller så. Ska träffa Moa och vi ska gå runt på Kupolen bland annat. Fika lite också kanske och bara prata. Hoppas det blir kul. Det här inlägget var ganska drygt att skriva. Säkert många stavfel. Puss.


do you wanna make love to me

Nu har jag haft min sista No-lektion, sista svenska-lektion och sista bild-lektion på Västra. Det tror jag iallafall. Det känns bra. Har även haft den sista engelska-lektionen som vi ska jobba på, och samma med matten. På måndag ska vi leka. Imorn är det sista So-lektionen då vi ska arbeta. Får reda på slutbetyget då med tror jag. Jag sänkte mig i engelska men det gör ingenting. Det var väntat och jag är glad ändå. Är ju sommarlov snart och 5 poäng hit och dit gör nog inte så mycket. Jag kommer nog in på skolan ändå, om den öppnar. Jag har inte gjort någonting annat än att vara i skolan idag. Inte så kul, men ska härja på studsmattan med Daniel snart.

Dagens låt: Do you wanna - The Kooks

nobody said it was easy

Skola idag. Inte jättekul, men gick Mvg på min argumenterande text. Fick mycket sämre betyg på min muntliga recension, men det var heller inte så konstigt. På No:n såg vi på K-Pax, ska fortsätta se den imorn. Ska bli kul. Vill veta vad som händer. Den var spännande. Klarade hela orienteringen på idrotten. Niklas och jag var grymma. Fast det var vi egentligen inte, men helt okej. Efter skolan följde Edit med mig hem. Vi hoppade studsmatta och pratade i skuggan på gräsmattan. Det var mysigt och kul. Edit är bäst. I helgen ska jag till pappa. Leka med Magnus. Det blir party.

Dagens låt: The Scientist - Coldplay

varje moln är trasigt

Kan börja med att sammanfatta helgen; bad. Jag har badat varje dag. Mest vid Gullnäs på flytbryggan med olika. Pedd alltid. Mycket roligt. Under fredag kväll tror jag det var, cyklade vi med Sean till Roxnäs. Skrattade på asfalten. Spelade sedan fotboll med Bosse B och hans pojkar. Såg på porr genom ett fönster. På lördagen såg vi på två filmer bland annat. Igår hade jag i färg i Alexs hår. De är hälften lilagrått och hälften typ lilarosa. Finare än vad jag trodde att det skulle bli iallafall. Pedd och jag cyklade igår. Kul var det.

Idag har dagen var bra till en början. Fick bra betyg på SO-grejer jag gjort, (okej 2 st). Men jag trodde jag skulle få mellan G och Vg på dem, men inte då. Här blev det bättre = glad emma. Matten förstod jag. Spanskan var helt okej. Engelskan hatar jag som alltid. Gick inte så bra på Nationella proven, eller helt okej. Jag är nöjd. Men jag suger. Fast jag ska vara nöjd. Hemkunskapsarbetet gick ju bra iallafall.

Nu på söndag ska vi sova på skolgården. Jag ska iallafall göra det. Kommer att bli skoj.
Och bara så att jag inte glömmer av det; jag har börjat flagna mycket på ryggen nu.

Dagens låt: Försent för Edelweiss - Håkan Hellström

RSS 2.0