jag tycker att väntan börjar bli lång

Jag var i skolan idag. På idrotten dansade vi street dance. Det var, tro det eller ej, ganska roligt. Jag var dålig, men jag hade kul ändå.  I skolan gjorde jag också mitt inriktnings- och profilval. Var inte jättesvårt att välja, men hade lite problem att välja mellan två kurser. Vet inte riktigt om jag valde rätt, men det återstår att se. Gjorde också matteprov och det gick bra.

Gick runt på stan och kikade i kanske 20 minuter för mig själv. Köpte nya skor. Ett par vita som typ är likadana som de vita jag har, bara att de nya är hela. Mamma betalar iallafall skorna, så det är lugnt gällande min ekonomiska plan.

Bob hund är föressten bokade till både Arvika och Emmaboda. Ska bli trevligt att se dem två gånger iår, om jag nu kommer gå på båda spelningarna. Jag tror att jag kommer göra det, bara jag inte glömmer bort att de spelar. Jag längtar så jävla mycket tills i sommar.

hit me with your eyes so sweetly

Jag har varit hemma från skolan i två dagar nu. Jag har inte direkt varit jättesjuk, men lite halvt. Det har varit skönt att vara hemma, men imorgon ska jag till skolan. Har inlämningar och annat som måste fixas.

Jag åt kebab med Edit och Ellinor i måndags. Det var gott. På lördag kommer de hem till mig. Ellen kommer också. Vi ska se Wild Kids, äta makaroner tror jag och sedan kalasa lite. Får se vad det leder till, men vi kommer förhoppningsvis ha roligt.

Franz Ferdinands nya skiva är bra. Jag gillar den.

no man loved like I love you


Pauline fyller 17 år. GRATTIS ÄLSKLING! Lova att vi ses i sommar, eller snart, typ när som helst.

lay all your love on me

Var en mysig kväll igår med Edit och Ellen. Vi såg på Let's dance och fikade. När jag skulle hem kissade vi i en backe, för vi ville inte gå inärheten av några bakom oss. Vi gillade inte dem.

Sean, Edit och Ellen var nyss här. Vi åt kladdkaka med dumlekolor i. Var jättegott verkligen. Vi såg på The Notebook, och den var så himla fin. Vi såg också på Mamma Mia och jag blir att älska Abba-sångerna. Jag gillar våra filmkvällar. Det är mysigt. Innan vi tittade på filmerna såg vi på Wild Kids. Jag älskar att en ny säsong har börjat sändas. Jag gillar redan två pojkar: Philip och Isac hette dom tror jag. Jag gillar inte Angus och Astrid. De verkar vara lite dryga, men fan vad jag ska följa Wild Kids.

Imorgon ska jag träna friskis och plugga. Blir en tråkig dag, men, det är ju söndag.

destiny is calling me

Min plan om att leva på 200kr i månaden går inte all bra. Mitt första mål var inte att handla någonting på hela veckan. Jag har inte lyckats för jag har köpt ett linne, en kjol, en klänning och en kofta. Dåligt av mig, men jag ångrar inget köp, så vadfan.

Ska få nya skor av mamma. Var nere på stan med henne idag och letade. Hittade inga i min storlek som jag ville ha. Jag är mest sugen på ett par röda converse. Om det kommer in några såna till våren kanske jag får skor då istället.

Just nu sitter jag och lyssnar på The Kooks live från Arvika. Jag var där och såg dem. Jag var glad och hade jätteskoj. Ska hem till Edit om några timmar och vi ska promenera och sedan äta varma bullar med varm choklad. Mums.

take me down

Är ännu mer sugen på Hultsfred nu när The Killers är bokade.

Edit och jag har pratat om Hultsfred. Vi vill dit. Jag själv har kommit fram till att om jag ska ha råd, är jag hädanefter tvungen att leva på cirka 200kr/månad. Kommer jag klara det?

last night was wild

Var hem till Edit igårkväll. Åt god middag som hon och Ellen lagat. Jag skalade morötter. Johanna var med. Vi hade skoj och vi åt en jättegod efterrätt. Sjöng ltie Sing star och sen kom Sebbe och Simon O. Vi fortsatte sjunga och vi kalasade lite coh alla var glada. Jag, Edit, Sebbe och Simon rullade i snön i underkläder. Edit och jag vaxade Simons mage. Vi åkte madrass i underkläder. Jag hade en jätterolig kväll och jag skrattade mycket.

   

you're out of my mind

Ingenting särskilt har hänt. Var på Friskis och det var skönt. Har vaxat benen. Spelade Neger och president i skolan. Edit var presse hela tiden och Ellinor var neger. Har jättemycket i skolan. Hr någonting att jobba med i varenda ämne. Är drygt- Måste också välja inriktning och profil. Vet inte riktigt vad jag ska välja.

Ska hem till pappa imorgon. Åker tillbaka till Falun på lördag. Ska till Edit och vi ska kalasa och äta mat. Tror jag kommer skratta då.

no matter which way you go

En smickrande bild på Ellinor, Edit och mig. Tagen igår när vi testade solglasögon lite här och var. Det var kul. Efter det åkte jag till pappa och var där. Fick en klumpig och gammal digitalkamera. Får se om den kommer till anvädning. Det finns ingen USB-sladd till den, så måste först se ifall jag har någon som passar, men tror inte det.

I helgen åkte jag, Edit, Ullis, Johanna och Ulrika madrass. Det var jättekul, men jag var ganska trött. Edit och jag träffade Sean och vi spelade Rockband-spelet. Var jättekul, speciellt att spela trummor. Var inte särskilt bra, men trummorna var absolut roligast. Efter det drog vi till Sebastian en snabbis. Han hade klippt sig och han var fin i håret.

Nu ska jag plugga matte, engelska och historia är det tänkt. Köpte en Ben&Jerrys idag så ska mumsa på den undertiden. Åt lite av den tidigare idag när jag såg Vänner efter att jag kommit hem. Jag älskar Vänner. Det är så bra. Är verkligen förtjust i alla. Fast minst Ross. Han är tråkigast.


don’t need your sympathy



Bild 1: julafton.
Bild 2: nyårsafton.
Kort skoldag idag. Hade idrott och engelska, men gjorde inte särskilt mycket. Fanns ingen god mat idag, så jag struntade i lunchen och gick hem. Vet inte om jag berättat hur vår lunch är nuförtiden? Vi har slutat äta på Etage, en restaurang bredvid skolan. Nu får vi istället 5 varsinna matlådor levererade till skolan, 1 låda/dag. Vi har fyra microvågsugnar och värmer maten där. Varje vecka får vi en matsedel och vi får välja ut 5 olika maträtter som vi vill ha. Är ganska bra, men den här veckan har de gett oss slumpvisa maträtter och då var det djungelns lag som gällde. När jag kom fram till den stora boxen fanns det ingen god maträtt kvar. Det var i princip hela historien. Snart ska jag äta middag med familjen. Vi ska äta tacos. Blir nog gott. Senare på kvällen träffar jag antagligen Edit. Vet inte vad vi ska göra, men något blir det hoppas jag.

you gotta let me go

Hade bara två lektioner idag och det var skönt. Satt kvar efter lunchen på studiestugan och arbetade lite till. Annars hamnar jag efter och det skulle jag inte gilla. När jag kom hem såg jag på tv. Höll på att somna så jag satte mig vid datorn istället. Mamma kom in i mitt rum och slängde sig på sängen och började softa. Efter en minut startade hon tjata och gnälla på mig. Riktigt jävla drygt. Tänker inte äta hennes middag. Är ändå inte hungrig. Ska istället läsa och sedan sova tror jag. Skönt med helg imorgon.


let's get high

För några kvällar sedan hade jag tråkigt. Hade rotat bland mitt smink och blev sugen på att leka runt lite. Kletade ut smink i hela ansiktet och det var riktigt roande. Tog även posebilder. Det är nog ett av mina absoluta favoritintressen; att klä ut mig och liknande. Det är så otroligt kul och jag kan göra det oavsett om jag ör ensam eller inte. Perfekt nöje på vardagskvällar. Jag gillar det. Kul grej liksom.

Idag var första skoldagen för vårterminen. Fick nytt schema som faktiskt var ganska bra, förutom att jag slutar senare på onsdagar. Men på torsdagarna och fredagarna kan jag sluta vid lunch ifall jag inte har arbete att jobba med. Känns skönt. Skolan var inte direkt rolig idag. Vi satte direkt igång med arbete. Ska såklart försöka göra bra ifrån mig, men det är svårt. Jag har inte tillräckligt med potential till det.

Edit och jag gjorde en 2009-lista idag. Det är en lista över saker som vi ska göra under 2009. Det är både roliga och konstiga saker. Hoppas verkligen att vi kommer genomföra allt. Annars är det ingen mening med en lista. Listan är dock inte klar än, vi har endast påbörjat den. Vi måste komma på fler idéer.

Måste passa på att berätta att jag har brottats med Daniel idag. Det gick bra för mig. Det är bara att kittla honom så viker han sig och än så länge är jag dessutom starkare än honom. Grejen är den att han snart har växt om mig, och han är snart starkare också. Blir inte roligt då.

I wanna play a game

Var ner på stan igår med mamma. Köpte sommarskor, en sjal, trosor och en tygväska. Träffade Edit lite senare, för hon har äntligen blivit frisk. Vi köpte ett varsitt vaniljhjärta och åt upp dom i hennes trappuppgång. Vi hade kul, men det var lite läskigt när hennes mamma gick fram och tillbaka.

Simon O och Sebastian ville se Saw 4 och 5 med oss, så Edit och jag gick hem till mig. Det var tänkt att vi skulle gå till Sebastian direkt efter, men vi, eller snarare Edit, fastnade vid en hästshow på tv'n. Ganska underhållande att se på trots allt. Hur som helst gick vi till Seastian efter ett tag och vi såg på Saw 4. Den har jag redan sett innan, men den var lika äcklig ändå. Vi tog en liten paus och började sedan se på 5an. Den var äcklig den med, men jag ångrar inte att jag såg den. Vid halv ett gick jag och Simon O hem. (Alltså jag hem till mig och han hem till sig). 

Idag vaknade jag med feber. Det var meningen att jag, Edit och Ellen skulle åkt pulka idag, men det blev inget. Tycker vi ska åka pulka typ snart. Jag känner mig bra nu. Det var nog bara en minifeber. Skolan börjar ju också imorgon. Hemskt. Längtar verkligen inte, men jag ska hålla humöret uppe. Oavsett om jag har tråkigt i skolan ska jag åtminstone försöka att ha kul på fritiden. Vill göra saker. Konstiga saker som är roliga. Jag och Edit borde göra en lista över saker vi ska göra, och om vi inte gör dom kommer något hemskt hända. Det låter som en utmärkt idé enligt mig.

no time for being patient

Edit är sjuk och jag saknar henne mycket. Johanna och Carl var förbi för några dagar sen. Fick Ben&Jerrys (isbjörnsglassen) av Johanna i julklapp. Mycket god present.

Jag har fått sömnproblem. Igårnatt var jag vaken till halv sex på morgonen. Min plan var att gå upp åtta. Jag lyckades inte med det. När klockan var ett gick jag istället upp, mot min vilja. Jag ville ligga kvar verkligen, men gjorde inte det för mitt eget bästa. När jag inte kunde somna skrev jag en lista på saker jag skulle kunna göra. Har inte gjort alla saker, men de viktigaste. Min garderob är fixad. Hela gårdagen ägnade jag åt att städa mitt rum, men jag dammsög inte. Det är den tråkigaste delen tycker jag. Det låter så mycket. Däremot har jag rensat bland kläder och sminkgrejer och gett bort det jag inte vill ha till mina kusiner.

På tal om ingenting. En sida jag gillar är 365dagar-sidan. Har inte använt mig av något tips än, men väntar med spänning på att jag kommer göra det. Fast det är upp till mig, men det har inte med saken att göra. Kolla in sidan vettja.


nyårsafton

Har inte lyckats ragga ihop några bilder. Den enda som tog bilder var Sebbe. Bilderna har han inte lagt in på datorn än, och det är ändå väldigt få bilder. Det är alltså skit samma gällande bilderna.

Men nu till Nyårsafton. Edit och jag drog till Sebbe. Hos Sebbe var förutom Sebbe också Johan, Simon O och Matte där. Ulrika kom senare. Vi gjorde inte mycket alls. Rökte vattenpipa. Det var mest trevligt. Gick ut och mötte Simon Asp. Vi gick in igen och då började vi dricka. Allt blev mycket roligare då. Till tolvslaget tog vi oss ner till stan. Vet inte riktigt vad vi pratade om, men var kul att kissa med Edit. Var kul att avra med henne överhuvudtaget. På stan hälsade vi på människor och vi var jätteglada. En bra bit efter tolvslaget mådda Ulrika dåligt och pojkarna hade gått hem. Det var skitkallt och jag höll på att frysa ihjäl. Vi satt i Edits trappuppgång. Vi gick och mötte Ullis och Ulrika följde med henne hem. Jag och Edit var nog ganska glada ändå tyckte jag. Jag gillar kvällen, trots att vi inte gjorde något särskilt. Det var bara skönt att vara med vänner, såna man känner, och slippa möta nytt folk. Men utan Edit hade nog kvällen var väldigt tråkig. Hur som helst drog vi hem till Sebbe för att hämta min mössa, men vi gick in och värmde oss. Låg i sängen och kollade på Saw, men den fungerade inte så vi såg på Scrubs istället. Vi bytta till någonting annat och sedan började jag drömma. Tror att jag hörde vad alla sa, bara att de sa sakerna i min dröm. Väcktes av Edit och sängarna delade på sig och jag satt i mitten. Vi gick hem och klockan var lite efter fyra. Hemma hos mig låg vi och pratade tills klockan var runt 5/halv 6. Det var kul tyckte jag. Sedan sov jag ltie hipp som happ. På morgonen, lite innan elva, gick Edit hem. Jag var trött, men jag åt frukost. Sedan somnade jag igen.

Som sagt, det blev inte mycket gjort på Nyår, men jag hade kul. Mest tack vare Edit. Nu ska jag se till att 2009 blir bra, fast har svårt att tro det. Ser mest tristess framför mig, men vad fan. I sommar, då jävlar. Då blir det festival och då vet jag att jag kommer ha kul. Men vill ha fler kvällar med vänner + lite dricka eller något. Bara ha det soft och känna att det inte finns några problem just för stunden.


electric feel

Nytt år, nya möjligheter, är väl vad man brukar säga? Jag ska minsann ta vara på det här året, fast vet typ redan att jag inte riktigt kommer lyckas med det. Vill mest blogga nu för att få det första inlägget 2009 klart. Ska berätta om igårkväll senare. Ska först ragga bilder från Sebastian ifall det blev några. Mår lite dåligt idag, har sovit länge. gillar den här dagen, men jag är rädd för det nya året. Jag vill att saker ska hända, men jag är rädd att inget kommer hända. Jag vill inte ha ett lamt liv. Men skit samma. Jag vet att jag kommer ha roligt i sommar, och jag får se till att jag har kul innan och efter sommaren också. Huvudsaken är att jag är glad och det ska jag vara. Men iår kommer saker hända som jag inte vill ska hända. Ser inte fram emot det. Och snart börjar skolan igen. Vill tillbaka till igår. Det var så skönt att slippa alla problem. Men 2009, det ska minsann bli ett grymt år. 2008 var det.

RSS 2.0