baby I'm easy

Småpysslar just nu. Det är skojigt. Gillar att vara kreativ även om resultatet inte alltid blir så fantastiskt bra. Ska se true blood om 45 minuter, sen blir det läggdags.

Sov för länge i morse. Drömde konstigt. Sebastiandelen var nog konstigast.

Och det viktigaste: SEAN TILLBRINGAR HÖSTLOVET I FALUN!
Jag är så himla glad över det. Saknar honom så.


viva forever

Paddlade för första gången idag. Jag och Ellinor körde tillsammans i en kanadensare(?). Det var lite läskigt och knepigt från och till, men vi klarade av det galant. Vi gjorde ett stopp åp en ö och fikade där. Soligt väder var det också. Riktigt mysigt ändå. Skön lektion måste jag erkänna.

Innan vi blev skjutsade tillbaka in till stan tog jag, Ellinor och Edit ett allra sista dopp. Det var kallt som fan, men kul på sätt och vis.

wind of change

Sitter och arbetar med historian: Berlinmuren. Arbetet ska in ikväll innan midnatt. Ganska jobbigt med tanke på att jag inte är klar på långa vägar. Allt jag skrivit är bara luddigt och vet knappt om jag uppnår betygskriterierna för godkänt. Det jobbigaste är dock att min lärare verkligen har förväntningar på mig. Hon tror att uppsatsen kommer bli så jävla bra, vilket den inte alls kommer bli. Jag hatar när folk räknar med att jag ska prestera bra.

Nog om det. Min dag har bestått av skolan. Vi har börjat med drama på engelskan. Jag hoppas det blir roligt. På håltimmen gick jag med Cajsa och Ellinor till Kuckelikana. Eller det var väl rättare sagt de som följde med mig. Gillar alla prylar som finns där. Imorgon blir det paddling på eftermiddagen. Jobbigt. Jag bävar inför det.

dagens håltimme

graphic myspace at Gickr.com

-

Broder Daniel forever, fredag 20:00, svt2. Jag vill inte missa.

malmö

Åkte ner till Malmö i fredags. Jag och mamma i bilen i flera timmar. Vi stannade i Jönköping och hälsade på farmor och farfar. Det tyckte jag om. När vi väl kom till Malmö hade vi problem med att hitta en parkeringsplats, men det fixade sig. Vi åt mat, såg på tv och gottade oss hos Hanna.

På lördagen var vi runt på stan. Fick en fin t-shirt av mamma. Sen åt vi glass och höll till i lägenheten (som föressten var superfin. Finaste typ). På söndag morgon åkte vi hem. Fick trosor och strumpbyxor. Köpte en Bert-dvd. (De avsnitt jag inte haft sedan innan). Bästa köpet verkligen. Kärlek på hög nivå. Köpte även en dubbel-cd med 90-talets största hits. Kul att lyssna på i bilen. Brukar vanligtvis inte köpa blandskivor. Ett undantag för lång bilresa. Då är det okej.

Jag hade en jättebra helg i Malmö verkligen. Gillar dock inte att det ligger så fruktansvärt långt borta. Saknar favoritsystern.

sven är en riktig kompis

Tog skolfoto idag. Blev kanske inte ett bra kort, men känns som fina fisken ändå.

Var in på Myrorna. Hittade en adidasjacka. Köpte den. Bara 85 kr. Värt. Köpte också en stickad tröja idag. Den var en aning dyrare. Köpte inte på second hand.

Drack kaffe med mamma på Wayne's. Cyklade hem. Daniel är här nu. Känns skönt. Längesen jag träffade honom. Lilla fjortislillebror. Och imorgon bär det av till Malmö, till Hanna. Det känns bra.

nån har tagit min sockervadd

Haha, ofta jag kommer vara klar med skolarbetet innan helgen. Kommer antagligen få sitta och slita med allt på söndagskvällen. Det var ju meningen att jag skulle plugga idag, men än så länge har jag inte gjort det. Och klockan är fan halv åtta. Shit vad dålig jag är. Men imorgon. Då jävlar! Då ska jag minsann plugga som aldrig förr.

Åt sushi för första gången idag. Det var varken gott eller äckligt. Inte något jag skulle föredra att äta, men har inget emot det. Lunchade med Edit, Ullis och Carro. Soppan var äcklig.

På natur och friluftslivlektionen gick vi en naturpromenad. Helt okej var det. Lite svettigt från och till kanske. Bra dag var det idag trots allt. Förutom pluggandet möjligtvis.

take on me

Edit var inte i skolan idag heller. Jag tror hon kommer imorgon. Då ska vi ju ha sushilunchen om jag inte minns fel. Inget särskilt har hänt idag. Hade ett psykologiprov som gick sådär. Var förbi hos Kristoffer en stund. Ska nu se på Scrubs och sen plugga spanska. Rolig kväll det här kommer bli. Skönt med Malmö i helgen. Då kommer förhoppningsvis det mesta av mitt skolarbete vara klart. Det enda jobbiga med Malmö blir mamma.

you got to be free

Jag var iväg till skolan idag. Helt okej dag förutom att Edit var borta. Jag hoppas hon kommer imorgon. Efter skolan drog jag hem. Mot kvällen träffade jag Ellen. Vi satt i Kristineparken och pratade. En 14-årig kille som hette Kim kom förbi och småpratade med oss en stund. Ellen och jag promenerade runt lite. Mötte Emilie och Ida. Efter några timmar gick jag hem. Måste plugga psykologi. Förstår ingenting, men finns ju en chans att jag förstår mer om jag åtminstone läser igenom det vi har prov på imorgon.

Ullis gav mig ett gulligt samtal igår föressten. Lillsnuttan. Blir kul med sushi på onsdag. Hoppas det är gott. Jag har aldrig smakat förut.

kalas

Igår eftermiddags kom Johanna och Carl hem till mig. Vi gick till Sebbe där han, Simon O, Matte och Ubbis var. Ellen kom efter ett tag. Vi gick till Kvarnparken och hade det fint ett tag. Peter kom. Ett killgäng kom och muckade gräl. Blev lite problemartat, men vi kom därifrån. Lite läskigt var det dock ett tag.

Vi mötte Edit, Ellinor och Cajsa. Sen gick vi till Sebastian. På vägen mötte vi Emilie och Ida plus flera andra. De var också påväg till Sebbe. Hos Sebbe och hans bror var det fest. Blev väldigt mycket folk och tillslut kastades alla ut förutom vi som skulle sova kvar. Var en kul kväll med många människor.

Idag har inget särskilt hänt. Har sett på Gossip Girl och jag borde verkligen plugga, men orkar verkligen inte. och särskilt inte när mamma tjatar på mig. inte okej.

-

Hemmakväll. Åt pizza. Såg på I taket lyser stjärnorna med mamma. Åt godis. Såg på Dirty dancing, för första gången. Skönt med en helgdag utan en massa ståhej. Blir ju ändå lite livat imorgon. Sovdags nu. Ska bara se klart på South park.

jag har roligt

pimp your myspace

it's cold out here

Vet inte vad som hände imorse, men jag klarade inte av att gå upp. Kände mig helt slut och hade verkligen ingen motivation till att gå till skolan. Därför stannade jag hemma. Hade ju ändå ingen ork till arbete. Känner mig så himla stressad över allt. Finns inte en lugn stund någonstans. Så idag blir en fridfull dag. Jag vilar. Imorgon blir det förhoppningsvis lite kalas. Ska träffa några från min förra skola. Jag hoppas det blir kul.

Kan erkänna att jag är avundsjuk på alla som ska se Håkan ikväll på Liseberg. Väldigt avundsjuk.

jag har tråkigt

     
     
     


beautiful day

Städade nyss mitt rum och började precis med matteläxan som är tills imorgon. Dock går det inte alls bra. Det är 4 uppgifter (inklusive a, b- och c-uppgifter), men trots det har jag bara klarat av att göra den första. Är verkligen skitsvårt och förstår inte ett smack. Får lämna in den ogjord antar jag.

Hade prov i morse. Det gick inte heller bra. Hann inte pluggat något igår pågrund av allting. Skit samma egentligen. Finns så himla mycket som är viktigare än plugg. Idag behövde jag bara gå på provlektionen, så var en väldigt kort dag. Träffade Ellen, Sebastian och Simon O på stan ett tag på eftermiddagen. Glömde min väska på en bänk, men den låg turligt nog kvar när jag sprang tillbaka för att hämta den. Annars har inget alls hänt idag. Borde plugga, men ser hellre på True blood och Gossip girl.

-

Två inställda lektioner idag, så slutade efter lunchen. (En etta med samma namn som mig gjorde oss sällskap under lunchen föressten).

Jag drog hem. gick ner och mötte Ellen. Känslomässigt var det. Efter allt jobbigt och sånt tog vi en fika på Wayne's. Satt där länge. Gick hem lite innan åtta. Har lite av en klump i halsen. Lite nervös. Det är jobbigt. Verkligen en bergochdalbane-dag. Upp och ner har det gått. Glad att jag har Ellen i alla fall.

-

Sitter i skolan. Har nyss haft spanska. Väntar på att Edits lektion ska sluta så vi kan luncha tillsammans. Kan bli en jobbig eftermiddag idag, men allt är över snabbt. Om sex timmar är det fan över. På sätt och vis i alla fall. Åker kanske hem till pappa ikväll om mitt rum är ledigt. Har dock mycket plugg så borde ju såklart plugga, men det orkar jag inte. Är verkligen skoltrött. Har knappt någon ork alls.

Hittade fler Gossip girl avsnitt igår. Underbart.

mycket

I fredags när jag äntligen kommit hem från Stockholm träffade jag Ellen och Sebastian. Vi gick till hoppbackarna och satt på läktaren där under hela kvällen. Det var verkligen jättekul och hur mysigt som helst. Sjukt värd kväll. Älskar att bara vara med såna jag känner. Kan ha så mycket roligare då. Fast på ett annat sätt såkalrt, men åh. Verkligen bästa kvällen. Simon Olsson kom senare och vi gick till stan och åt på Maestro. Sen drog vi alla hemåt.

I lördags träffade jag Kristoffer en stund. Det var trevligt. Mötte sen Ellen direkt efter. Vi satt i Kvarnparken och väntade på att det skulle sluta regna. Sen gick vi hem till mig, ihopp om att få se Titanic. Det gick inte för min VHSapparat hade sönder filmen. vi såg den här sjörövarfilmen istället, Pirates of the Caribeen eller hur det nu stavas. Smaskade även i oss en massa onyttigheter. När filmen tagit slut gick vi till Sebbe där även Simon O var. Vi satt på Sebastians veranda och lyssnade på musik som Markoolio och Electric banana band. Sen gick vi en sväng til Statoil och när klockan blev sent gick jag hem.

I söndags såg jag på Gossip Girl hela dagen. Älskar den serien. Alla är så välklädda.

Igår hände i princip ingenting alls. Samma idag förutom att jag fikade med Edit, Ullis, Ellen, Sebastian, Simon O och Matte. Var väldigt kul. Edit och jag började fikan vid ett. Den avslutades senare. Kom hem vid sex tror jag, men gick även en sväng på stan med Ullis och Ellen. (Så fikade alltså inte i fem timmar).

Alldeles nyss tog jag en promenad med Carl. Det var skönt att prata om allt och inget. Älskar kvällspromenader. Så jävla värda är dom.

klassresa stockholm

I onsdags åkte jag till Stockholm med klassen. Fick lov att gå upp fyra, så var jätetrött hela dagen. På tågresan sov jag lite, sedan löste jag en sida av en såndär färgglad kub. (Höll på med den där kuben under alla dagar vi var där. Har lärt mig hur man gör en sida nu. Fett kul är det. Eller kanske inte kul, men jag gillar det lol).

När vi kom till Stockholm gick vi såklart på Riksdagen. Det var faktiskt intressant, förutom det att jag var så trött att jag somnade ett flertal gånger utan att jag ens märkte av det. Jag hann till och med börja drömma lite smått en gång. Läskigt.

Under onsdagskvällen härjade alla andra ungdomar från Teoretiska runt. Min klass och jag satt och körde snurra flaskan. Det var skoj.

På torsdagen var det spelen. Inte alls särskilt kul. Lite skoj då och då bara, men jag var fortfarande väldigt trött. Dogge (cykel på köpet) var där. Min klass kom näst sist. Mest tack vare att en Malmöklass inte deltog i en gren haha. På kvällen var det disco. Precis som ett sånt där mellanstadiedisco. Det såldes godis, chips och coca cola. Jag deltog inte i discot. Att dansa känns mest idoniskt för min del. Jag satt och spelade kort. Låter hur lamt som helst, men det var fan roligt.

På fredagen åkte vi in till stan. Edit och jag satt på Wayne's och pratade. Jag köpte en pocketbok. Den andra twilightboken på svenska. Sen åkte vi äntligen hem. Var jätteskönt att komma hem till mitt rum. Underbart verkligen. Hade kul i Stockholm i alla fall. Var lite från och till, men det jobbiga har jag nästan redan glömt.

kräm

Jösses vad skönt jag sov i natt. Somnade bums. Kände mig riktigt utvilad när jag vaknade, men snoozade såklart ändå. Helt vanlig dag annars. Förutom att jag gick på elevrådet istället för engelskan. Jag är nämligen med i elevrådet. Senast jag var medverkande i något skolgrejs var i mellanstadiet tror jag. Då gällde det elev -eller matrådet.

Min fondation tog slut i morse. Kanske lite kvar, men köpte en ny för säkerthets skull. Dyrt med smink. Köpte också en Ben & Jerrys efter jag kommit hem från skolan. Värt pengarna. Såg på Scrubs medan jag smaskade i mig glassen. Tv och glass är fan perfekt. Så länge glassen är god och tvprogrammet bra.

Ska alldeles snart börja packa. Tidigt imorgonbitti bär det ju av till Stockholm med skolan. 05:20 går tåget. inte särskilt skoj att behöva gå upp tidigt, men det är något man får ta. Träffar förhoppningsvis Johan imorgon med Edit också. Det kan bli kul. Får bara inte glömma hunkarna.


come saturday

Riktigt jobbig skoldag har det varit. Sex jävla lektioner. Alla lika jobbiga. Sov knappt något inatt så var otroligt trött också, och det hjälpte ju knappast. Köpte en jättegod smörgås på Wayne's innan jag drog hem. Edit och jag var tvungna att göra klart en psykologiuppgift som ska in imorgon.

Har kollat klart på hela Dårfinkar och dönickar. Gillade inte det programmet jättemycket när jag var yngre. Men det är rätt gulligt ändå tycker jag.

Emilie skrev till mig på facebook att jag var lite lik Regina Spektor. Det var fint sagt av henne tycker jag. En bra komplimang. Regina är fin. Så himla glad över att jag åkte till Hultsfred och såg henne. fan vad jag hade ångrat mig ifall jag inte åkt dit. Då hade jag missat så mycket annat också. Jag saknar festivalerna, sommaren och själva känslan. Allt var så enkelt på något vis.

you never looked hard enough

Läste ut Hungerspelen idag. Riktigt bra bok. Är redan sugen på fortsättningen. Förutom att läsa har jag inte gjort mycket alls idag. Pluggat lite. Sett på Svtplay (Tillbaka till Vintergatan). Har kommit in i någon period där jag kollar på nostalgiska program. Oftast barnprogram. För något år sen träffade jag faktiskt Henrik i vintergatan. I Dala-Floda av alla ställen. Men det var kul. Idag har jag annars även haft lite skoj angående Ylvas blogg. Fint att minnas.

granny goes street

Träffade Ellen igår efter att jag sovit ut riktigt ordentligt. Vi gick in på Maestro och åt. Riktigt gott var det. Ullisarna kom och åt upp det vi inte orkade. Bra gjort tycker jag. Sen kom Sebastian och Matte. Vi gick upp till Västra i brist på annan plats att vara på. Vi var där i kanske en halvtimme, sen gick vi mot Granny goes street. Där såg vi Thomas Dileva. Var riktigt kul och bra. Jag gillar Thomas.

Träffade många fina människor. Tror jag. Det känns som det i alla fall. Lite gamla klasskamrater bland annat. Kvällen kändes oändligt lång just då, men nu känns det som att den tog slut ganska snabbt ändå. Var med Sebbe, Ellen och Erik i princip hela kvällen. Simon Olsson också lite. Kanske. Vet inte riktigt. Günzel följde med oss till Maestro där vi åt pommes. Pommes med kebabsås. Jag tyckte om det. Var väldigt gott. Dyrt var det också. Men värt pengarna just då. Vi fick liksom sittplats inomhus. Det regnade ute. Så priset vi betalade för våra pommes, var också ett pris för att få tak över huvudet. Runt halv två tog jag och Sebasian sällskap hem. Det var en lagom bra kväll.


kalas

Var nyss hos Agnes. Eller, jag kom precis hem. Det var jobbigt att cykla. Det småregnade. Kul kväll var det i alla fall. Vet inte ritkigt vad som var kul, men kul var det! Edit och Adde drog hem tidigast, sen spårade det ur lite kanske. Vet inte. Men nu r jag hemma. Ska sova. Så himla skönt. Det ska bli skönt. NATTI!

there's nothing else to do

Ska iväg til Agnes snart. Lite kalas. Blir nog väldigt kul. Hoppas på det i alla fall.

-

Stannade hemma igår. Vaknade någon gång på eftermiddagen och åkte då till Ludvika. Lekte med Magnus. Det var hur mysigt som helst. Stannade där över natten. Var i skolan idag. Var riktigt jobbigt. Mest för att jag var trött. Fikade med Edit och Sebastian på Wayne's efter skolan. Carl var också med ett tag. Sen tog jag och Sebbe bussällskap hem. Jag somnade efter att jag kollat på tv. Vaknade och fortsatte kolla på tv. Nu är klockan snart nio. Ska nog sova igen. Är så himla trött. Skönt med helg imorgon.


mjao

Stannade hemma igår och idag. Fortfarande sjuk. Borde stannat hemma i helgen känner jag, men att vara eftersmart hjälper ju inte direkt. Går nog till skolan imorgon i alla fall.

Försöker gå in på Kissies blogg, men kan inte vara inne där i mer än 10 sekunder, för då kommer ett popup fönster upp. Jag hänvisas till en "sidan kan inte visas"-sida. Inte okej. Jag blis fan ledsen. Jag vill ju läsa om kära Kissie.

RSS 2.0