death and all his friends

sebz edit
Söt bild på älsklingarna. Var med en av dem igår, Edit. Vi såg på Pearl harbor. Ni som inte sett den filmen, se den. Edit somnade, såklart, under filmen. Hennes förlust. Själv satt jag och tårade under den. Speciellt när vissa av dem dör. Det är nästan så att jag får panik. Den är lätt värd att se iallafall.

Familjen kommer hem om cirka en timme. Ser inte fram emot det. har varit skönt att vara ensam hemma. Bakade bullar igår. På en plåt råkade jag salta bullarna istället för sockra, det blev äckligt. Nu vet jag itne vilka som är saltade eler sockrade, så det får man känna efter när man tar en bulle.

På tal om ingenting är Coldplays senaste skiva bra. Mer än bra. Lyssna och njut. Jag började göra det iförrgår. Lite sent kanske, men jag är ju inget äkta coldplay fan om man säger så.

du har mail

Edit, Johanna och Carl kom hem till mig. Ulrika kom lite senare. Vi såg på film. Carl och Johanna byttes ut mot Sebbe och Simon O. Ullis kom. Vi hade skapligt roligt iallafall. Simon begick ett misstag. Ogillar Simon nu.

Var ner en sväng på höstmarknaden. Inte så roligt, men alltid något. Måste köpa höstkläder. Det är kallt och jag har bara sommarkläder i princip. The big problem is: jag har inga pengar.

Ikväll ska jag se Pearl harbor med Edit. Alla de gånger jag sett den innan, mer än 10 iallafall, har jag gråtit. Iallafall tårat lite. Får se hur det blir ikväll.


get the party started

Har fått bra med sömn inatt. Inte jättemånga timmar, men jag känner mig utvilad. Ska till skolan strax.

ikväll kommer några av mina vänner hit. Får se vad vi hittar på. Ska bli skönt att bara umgås och ta det lugnt. Fast om det blir lugnt vet jag inte riktigt. Det återstår att se.

children

Jag är trött på att det enda jag skriver om är skolan. Tyvärr har jag inget annat som är mer vettigt att återberätta för mig själv. Hade kul idag iallafall. Jag hoppas det blir såpass bra att jag orkar med allt och alla i 3 år. Annars känns det en aning ovärt.

Ska laga falafel med couscous om en stund. Hoppas det blir gott. Jag går runt och är hungrig hela tiden. Plus att jag svettas som en gris. Det är inte kul alls.



in my place

Har tränat lite. Har dock också ätit Ben&Jerrys. Det var gott men nu i efterhand ångrar jag mig en aning. Ska sova nu. Måste orka gå upp imorgon. Somnade nämligen en stund i soffan i eftermiddags, kan bli svårt att somna alltså. Grejen är den att jag vill vara pigg och glad resten av veckan.

red red wine

Hade religion och matte på förmiddagen. Matten var okej men religionen verkar trist.

På eftermiddagen lekte vi lekar. Det var roligt. Mycket roligare än det vi gjort dagarna innan. Börjar sakta men säkert tycka om mer människor. Dock kommer jag inte börja gilla Gnägget, men det är jag inte ensam om.

Träffade Ulrika, hennes vän (från Ludvika!) och Johanna efter skolan. Umgicks lite, men sedan cyklade jag hem. Har väldigt tråkigt just nu. Finns inget att göra, men imorgon sover Edit kanske här.

touch my bum



Diggade den i smyg som yngre. Diggar den offentligt nu.

öddö










Gick i 4e klass. Det var vårterminen 2003. Jag var lite av en tönt. Eller vad vet jag. Jag hade kul. Rolig klädstil hade jag med. Jesus kristus. Jag gör inte annat än skrattar och skäms lite.

kepp on moving

Helt okej skoldag. Maten var godare än igår vilket var positivt. Edit och jag har några på vår sida gällande Gnägget, som jag kallar den. På eftermiddagen var vi i biblioteket och på Muséet. Var faktsikt ganska kul på slutet. Förutom damen som ville slänga ut oss.

De i min klass jag tycker är okej eller mer än det är Edit, två andra tjejer och tre pojkar. De andra har jag inga åsikter om, bara några av dem. De på Natur som jag pratat med verkar helt okej. Vill inte säga för mycket. Känner ingen såpass bra än.

Fikade med Edit och Johanna. De följde mig hem. Det gjorde även Sean och Carl. var väldigt drygt ett tag men blev roligare när alla gått förutom Johanna. Nu är jag ensam hemma. Inte jättekul. Jag blir alltid nervöst rädd. Försöker vänja mig av vid det.



Ska gå på Håkan i Falun. Stockholm har jag inte råd med. Försöker satsa på Göteborg istället.

viva la vida

Jag får nervsammanbrott på vissa i klassen. Hur kommer jag stå ut i 3 år? Tur att Edit finns. Min framtid är inte ljus just nu. Inte alls.

I skolan hade vi matte, det var enkelt. Sedan hade vi klurigheter som inte var roliga alls. Vissa i klassen är bra iallafall och de på natur.

Maten var äckligast. Köttbullar och mos. Det var nog det värsta idag förutom gnägget.



Ska fixa mat till mig och Daniel snart. Är hungrig och sugen på ravioli. Sedan ska jag iväg och träna och svettas med Edit.

harder better faster stronger

Fest hos Hanna, helt okej. Väl på skolgården i Borlänge blev det slagsmål och blod. Jag var inte med, men inte kul ändå. Kvällen var annars helt okej. Jag klappade en igelkott, för första gången! Hittade en kundvagn och den var rolig.

Igår åkte jag hem till pappa. Sov hela dagen. Idag lekte jag med Magnus och lyssnade på musik. Inget annat. Kommit hem till Falun.

har lagt in bilder från när jag var på Öddö. Bilderna är från 4e klass, vårterminen 2003. jag är ful och nörd, men någon bild hamnar kanske här senare.

Skola imorgon. Hoppas det blir kul.

candy kane

Tränade på Friskis & Svettis nyss med Edit. Det var drygt. Jag blev trött och svettig, men känns skönt nu när det är över. Ska duscha bara.

Klassen verkar okej. Inte bra, utan mer okej. Två i klassen hatar jag, skulle gärna byta men har inget att byta till. Plus att jag inte tänker låta dem förstöra gymnasiet för mig. Några andra verkar snälla, det kommer säkert gå bra. Jag har ju Edit. Alla verkar snälla egentligen, förutom de två som jag redan vet inte är snälla.

Imorn ska vi lära känna varandra, genom att ha stadsorientering. Haha, patetiskt. Vi fick en ful väska idag som vi ska ha datorn i. Sjukt ful. Pinsamt.

taxi 43

Är vaken. Det är dags. Om en timme cyklar jag till Edit och vi går därifrån till skolan. Jag har ingen nervositetsklump i magen eller något liknande än. Hoppas jag inte får det heller. Det är bara upprop och jag är endast nyfiken på klasskamraterna och folket. Nu ska jag göra iordning mig. Blir bäst så.

cherry cola

Nakenbadade med Edit för en timme sedan. Det gick så snabbt att jag inte ens hann känna av att det var kallt i vattnet. Det var bara kyligt i luften. Nu värmer jag mig med en kopp varm choklad. Gott, men en dålig början till min sömn.

Svar till Maija: Ska gå Sam-Ekonomi. Plus att jag saknar dig med.


take me out

Åkte till Borlänge. Fikade med Hanna och hennes vänner. Var helt okej. Inte jättekul, men hellre det än att sitta hemma. Hörde att en skola i Borlänge hade en rolig nollning. Jag kommer inte bli nollad, det är synd. Jag vill bli det. I vilket fall som helst så blir det kanske lite kalas på fredag.

coola brudar


hannaVaknade, somnade och drömde en dröm som jag blev lite halvt ledsen av. Nu minns jag inte riktigt vad drömmen handlade om, men människor från min barndom var med.

Efter klockan två ska jag till Borlänge. Fika med Hanna. Annars slappar jag mest hela dagen, om det inte blir bad ikväll.

Sista sommarlovsdagen också. Är nervös inför skolan. Känner redan nu att jag vill byta. Hoppas det blir trevliga klasskamrater som jag trivs med, annars byter jag.

våga vara rädd

Vaknade vid halv tio och åt pannkakor till frukost. Började sy om ett linne till en kjol, men mitt i allt ringde Johanna och sa att hennes skoldag var slut. Hon gick till Edit och jag cykeln dit och var med dem. Har inte träffat Johanna på hela sommaren, så det var kul, även om hon inte var glad, men det är ju förståeligt.

Vi gick och träffade Carl och vi 4 åt glass. Gott, men jag har inte råd med sådant. Imorgon blir min sista fika, med Hanna.

Edit och jag skulle träffa Sean så vi drog till Västra. Stötte på Joel och axel, söta pojkar det. Träffade även Pontus. När Sean slutat gick vi bort till Edits område. Felxi var med och Jakob stod där ett tag.

Gick ner på stan. Fick mat av Sean. träffade Ulrika, Josefine och Ullis. De alla hade haft det jättebra i deras nya skola/klasser. Borde jag ha börjat på Falu fri? Det vette fan. Får se på torsdag om mina klasskamrater verkar ok. Huvudsaken är att de är roliga på något vis, så jag står ut i tre år. Annars skulle jag nog gärna byta. Jag tvivlar så jävla mycket.

Senare mer mot kvällen träffade vi lilla Wille. Han har växt under sommaren.


allt som du valt bort

Det regnade jättemycket idag, men när det slutade regna gick jag ut till min cykeln. Cykeln och jag åkte ner till centrum. Där mötte vi Carli Banani. Cykeln blev lämnad, men jag och Carl gick runt. Jag köpte 2 klänningar på Gina Tricot som jag kanske inte ens vill ha. Köpte även en kofta på H&M. Sedan bjöd jag Carl på glass, han fyller nämligen snart år.

Jag har panik över min ekonomi. Jag har inte råd att se Håkan i höst. Jag har inte råd att göra något alls. Jag kommer inte ha råd att gå på festivaler i sommar. Jag måste lära mig leva ännu fattigare. Jag har låtsas vara halvrik för mig själv ett tag nu. Eller, jag har mer unnat mig saker. Vilket jag inte ångrar, men jag vill gärna ha pengar. Jag kommer inte orka söka jobb, men måste nog. Vet bara inte hur.

yes I'm cold

Väckte mig själv åtta, men gick upp tjugo i tio. Skönt att sova lite längre än planerat.

Ska träffa Carli Banani men det regnar så mycket. Vi ses lite senare idag istlället för tidigt som vi hade tänkt från början. Då har det förhoppningsvis slutat att regna.

you could have it so much better

Just nu surrar jag runt på playahead. Det är inte alls kul. Borde kanske skaffa lunarstorm igen. Det ska jag fan göra. Vad mer kan man ha? Jag ska bli medlem på allt.


-

Namn: Emma
Skostorlek: 38,5
Civilstatus: singel
Höger eller vänsterhänt: höger
Kär?: nej
Skor som du bar idag: har inte använt några än
Dina svagheter: mycket
Rädsla: spindlar, höjder, inlåst
Första tanken då du vaknar: hur mycket är klockan?
Sista tanke innan du somnar: minns inte
Pepsi eller coca cola: pepsi
Mcdonalds eller burger king: helst max hamburgare
Adidas eller nike: adidas
Lipton ice tea eller nestea: lipton
Choklad eller vanilj: beror helt på vad det gäller

Svär du? ja
Sjunger du? ibland
Duschar du varje dag? nej
Röker du? när folk bjuder
Gillar du skolan? vet inte
Tror du på dig själv? ibland
Kommer du överens med dina föräldrar? ja

Har du under den senaste månaden..
Druckit alkohol? ja
Rökt? ja
Shoppat? ja
Ätit en hel ask müsli? nej
Ätit sushi? nej
Stått på scen? nej
Skejtat? nej
Bakat? ja
Stulit något? nej

har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull? ja
Blivit nerslagen? nej, eller?

I framtiden..
Hur vill du dö? naken
Vad vill du bli när du blir gammal? en tant som är snäll och elak
Antal CD-skivor du äger: fler än 30
Antal piercingar: x
antal tatueringar: x


playing with fire

eJag hade planerat att gå upp senast halv tio i morse. Mitt mobilalarm började pipa klockan 8 och sedan till halv tio med olika mellanrum. Jag gick inte upp. Hatar min sömnhjärna. Istället gick jag upp när jag såg att klockan snart var två. Åt lite mat och hamnade sedan här, framför datorn.

Lyssnar på musik på itunes. Just nu är det Brolle Jr. Gillar tre låtar. Vet inte varför. Kan vara lite småpinsamt, han är inte attraktiv enligt mig, har aldrig gillat han förut. rent av hatade honom som liten, men sedan några månader tillbaka har han passat att lyssna på.

Imorgon ska jag bege mig ner till city. På riktigt. Inga undanflykter. Måste få reda på hur länge mitt presentkort räcker. Kan dessutom kolla om jag hittar något att använda presentkortet till. Vore mer än okej.

En annan sak som är mer än okej är att jag ska se Håkan i höst. Satsar på mer än en gång. Kan bli problem, men det behöver inte bli det. Det spelar egentligen ingen roll (jo, det gör det), jag ska åtminstone få se han en gång.

spice up your life

Var på dop idag. Casper blev döpt. Thomas och rosannas bebis. Det var fint och helt ok att vara där.

På kvällen cyklade jag till Edit, där även Ulrika och Ellen var. Vi tog en lång promenad och det var skönt. Jag gillar att träffa folk. Såg kräks på vägen.

Tänkte gå upp tidigt imorgon. Har staden öppet tidigt? Vore kul att traska runt där en stund.

göteborg

I Göteborg på söndagen lämnade vi först av Matilda vid hennes tåg. Vi andra 4 drog till Bengans. Köpte 1 skiva och en singel. Det var billigt. Iara fotograferade skyltar och ställen som nämns i några av Håkans låtar. Vi var trötta. Eller jag var jättetrött och lite bakis. Jag var inte igång som de andra. Julia slog i huvudet på centralen. iara och Julia åkte hem.

Hemma hos Ylva fnissade vi vid datorn med Sara. Det var kul. På kvällen pratade vi om planer inför en bok.

På måndagen träffade ylva och jag lite folk. Dagen började med att jag hoppade av bussen, men Ylva stannade kvar av misstag. Jag hittade tillslut ändå så det var ok. Vi träffade Pauline, Lovisa och Malin. Ylva och jag babblade en massa om ditten och datten och vi åkte spårvagn på jakt efter ett fik. Vi stannade vid Bengans där chokladen var god men väldigt ovärd. Samma med Ylvas lilla coca cola.

gbg

Vi trallade runt lite här och var. Det var kul. Gillar alla 4 tjejer väldigt mycket, men gillar dock inte att de bor där de bor. Eller, det är alltid kul att ha vänner i andra städer, men ses så ofta kan vi ju inte.

          

Dagen var fin. Dagen efter, tisdag, åkte jag hem. Tack till ylva, jag fick bo hos henne under några dagar. Tack igen. Och alla människor, ni var bäst och inte bäst.


you split the night

jackaEfter jag vaknat, drömt en dröm om Tribe-människor och pojkar jag inte sett förr, gick jag upp. Gjorde iordning mig och cyklade sedan till Edit. Vi gick ner till city. Jag köpte mig en eyeliner eftersom min gamla är slut.

Vi gick in på Stadium och jag köpte en efterlängtad adidasjacka. Den var dyr, men det var det värt efter alla dessa år som jag tvekat. Lite trösthandel dessutom. Mycket bättre än tröstätande. Jag blir inte tjock utav att handla, det är jättebra.

Jackan är svart och gråsilvrig. Helt ok. Jag gillar den. Den är min. Bilden är bara en randombild för att få allt lite roligare.

Har pratat med mamma. Känns väl bra, även fast vår relation oftast är den sämsta. Hon har dessutom pratat med pappa. Allt känns bra nu. Då vet jag mer. Så länge pappa mår bra gör jag det. Imorgon ska jag vara fin och stolt visa upp mig som hans dotter på dopet.

way out west lördag

Vaknade, gjorde iordning oss och åkte in till staden. Matilda och jag gick in till området i förväg för att se José medan de andra langade över vätskan. Under José blev Matilda biten av en geting.

Vi dansar ltie till Kelis och jag blir kallas Anders. Det var inte acceptabelt. Vi sprang in i Teliahuset och dansade och spelade lite. Videon, skulle Julia få den? Vill se isånafall.

Efter det går vi till Caesars, men ser lite av Sahara Hotnights innan. Caesars var bra, men de spelade inte låtarna jag vill höra. Men de var bra.

way out westVi satte oss ner lite. Någon gång när jag och Julia skulle kissa lite råkade jag göra en slide och ramlade ner i den geggiga leran. Hela min vänstra sida blev lite brun, men just då var det ok. Jag skulle inte klaga.

Under N.E.R.D dansade jag och Ylva under ett träd med några random människor. Det var roligt. Dessutom pratade vi lite med en halvskäggig snubbe som gav oss kramar och var väldigt snäll. Snubben har ett namn.

Håkan börjar lite oväntat. Kutar efter Iara in i publikhavet. Har jätteroligt där inne. Träffar Anton, som Matilda träffade dagen innan. Han var trevlig och pepp. Under spelningen satt jag och Ylva ner. Ramlade lite då och då, men fick hjälp upp på en gång, så det var inget dåligt. Håkan var det roligaste under hela lördagen.

Väntar på Lykke Li. träffar Motala-Lisa innan. Pratar sedan med några 95or som var snälla och inte snälla. Frans och Leo hette två av dem. Den tredje är namnlös, han påpekade att han var längre än mig, och därför bättre? Vad vet jag. De var små och söta.

Under Lykke Li skuttar Ylva och jag runt och dansar med lite randoms. Jag sjunger även en sång för Ossiebanana. Sången är en sång som är enkel, men som jag knappast vill glömma.

Kvällen avslutas dåligt och det var värst. Kändes just då som att hela festivalen var dålig och jag ville bara såringa bort från allt och gråta en skvätt. Nu efteråt känns det mer ok. Festivalen var grym.

=

Var hos Hanna igår. Satt utanför vid bänken på baksidan. Lite annat folk var där med. Folk jag träffat innan och folk jag inte träffat innan. Vinade lite och hade det trevligt helt kvällen. Eller "helt ok" som tydligen inte var acceptabelt i vissas öron. Jag hade kul helt enkelt och det var nog bra eftersom mitt liv ligger nere på 0 nu kanske. Vad vet jag. Kvällen igår var värd. Allt gratis.

Vaknade, mådde lite dåligt, men det gick. Åkte till Grängesberg, sedan Ludvika och därefter Borlänge. Gick runt en sväng. Åkte till Falun. Mötte mamma. Vi började tjafsa. Nu vet jag inte vad som händer, men jag har ingen bra kontakt alls med mamma. Jag kan inte prata med henne. hon tjatar om att jag inte har något förtroende, men jag känner bara att hon inte förstår eller inte finns när jag väl försöker. Då får det fan vara. Det har ju egentligen alltid varit så. Det enda jag kan göra är att hålla allt inom mig och hoppas på det bästa. Hon har sina aningar om varför jag inte litar på henne. Jag gör det. Men nej. Jag vet inte. Jag klarar mig.



Träffade pappa idag och visste inte hur jag skulle bete mig. Gick bra men ville bara prata. Kommer bli värre på lördag.

-

Åker och träffar min syster och hennes vänner. Kanske blir kul. Annars åker jag hem. Behöver träffa Hanna.


way out west fredag

Fredagen började med att vi åkte in till city. Fixade lite och sedan begav vi oss till Slottsskogen. Smaskade på lite Smultronsoppa med 15 % smultron. Vi såg sedan att vi kunde smuggla in smultronsoppan och vattnet. Det gick bra och allt blev mycket roligare. Dock blev det lite väl mycket smakande och snaskande gällande min soppa.

4 st

Vi hade kul på gräset. Det syns på bilden. Annars hade vi även kul under Mando Diao.
Bäst var Franz Ferdinand. Det var grymt. De ska jag se igen när det blir en möjlighet.

Träffade mycket fina människor som jag nästan aldrig träffar. Det var en fin höjdpunkt på way out west.

Kvällen avslutades med mig gråtandes under Broder Daniel konserten. Det var pinsamt. Jag skämdes och skäms fortfarande. Visst, de betydde mycket och allt sånt där. Men! Jag lyssnar ju inte på dem längre, så vad vet jag. Tårarna bara kom.

Väl hemma hos Ylva var det kul att fnissa och prata.

sorrow

Nu är det natt. Jag gråter inte längre. Det är bra. Då gråter jag inte förhoppningsvis när jag ska prata om det. Är det något att prata om? Det är det. Jag blir ledsen för hans skull. Som fan. Jag hatar henne. Hon har förstört mitt liv och det på riktigt. Dock orkar jag inte dra ut på allt och börja gråta igen, så jag tar det lite lugnt.

Tänker på Way out west. Det var jättekul, men det kunde såklart varit bättre. Hade oftast kul, men kände mig ivägen(?) och att allt var mitt fel direkt något hände. Inte ok. Men ja, vad finns det att säga? Nästa år kan bli bättre.

rockfoto way out west

-

Jag hatar den jävla kärringen mer än vad jag gjort i hela mitt liv. Jag vet inte var jag ska vända mig. Vill bara åka dit och träffa pappa men inte träffa henne. Jag orkar inte.


gbg torsdag wow

Jag är nu hemma efter att ha varit i Göteborg i några dagar. Kom hem tidigare idag, men cyklade iväg och träffade några vänner.

I torsdags åkte jag ner till Göteborg med en buss som tog 7 timmar och 45 minuter. Det var långt uppehåll i Karlstad vilket var synd jag inte visste om innan.  På bussen till Karlstad satt jag bredvid en som snarksusade hela tiden, det störde mig. Blev väldigt glad när han hoppade av.

Väl framme i Göteborg kom Ylva, Iara, Matilda och Julia och mötte mig. Vi tog en spårvagn till en byggnad jag inte minns namnet på och hämtade ut våra festivalband. (Jag och Iara fick rosa band, band för dem över 18 år).

Efter det åkte vi hem till Ylva. Allt med hennes hus är bra förutom toalettdörrslåsen.
Vi satt nere i köket och åt lite fika, därefter kollade vi på Sex and the city och Jackass och kanske något annat.

Fasiken. Det låter ointressant? Jag vet inte, men, jag ska få ur mig det mesta om Göteborg och Way out west. Jag samlar bara inte allt i ett inlägg. Det här är en kortfattad torsdag bara. Jättekul att lära känna Matilda med kan jag tillägga.


gbg pågång

Det är tidig morgon just nu. Enligt mig är det då det.

Bussen går om 50 minuter. Jag är redo. Lär bara åka in till staden, busstationen.

Det kommer bli ett jävla vilt liv där i Göteborg. Går bra med lite lugnare metoder också. Grejen är att vi ska ha så kul som det bara går.

lurv

Ska in till staden (Ludvika) snart. Träffa Moa. Då har hon en ny frisyr eller något, förr hon har då varit hos en frisör nyss. Hon kanske redan är klar nu. Jag vet inte, men jag ska träffa henne vid elva. Pappa kommer väl snart och hämtar upp mig. Det går nämligen, som vanligt, inga bussar så pappa måste åka ifrån jobbet osv.

Senare idag kommer Hanna med lite smaskens och mina tights hoppas jag. Ska packa klart min väska och skrik till om det är något jag måste ta med till Göteborg.

never give up

Jag måste sluta att skratta åt kommentarer. Jag borde gråta istället. Jag har lite fjun på hakan Maja. Rakhyvlarna ska dock användas till andra delar på kroppen. (Inte ögonbrynen).

Har kommit hem till pappa nu. Sitter lite vid datorn. Snart ska jag skutta in till mitt rum. Kanske äta en Toblerone i smyg, men tror inte det. Annars lyssna på Franz och samtidigt läsa mina gammla Musse Pigg tidningar.

Föressten gillar jag inte Dalatrafik och kommer aldrig att göra det. Ok, kan inte lova, men just nu är de inte någon höjdare.

what you meant

Cyklade med Edit till Sean. Det var jättekul att träffa lillpojken igen. Han bjöd oss på Toblerone. han och hans familj hade vunnit 2 kg på Liseberg. Nu har jag 4 godisbitar som jag ska ha till resegodis. Gbg-resan alltså.

Jag har packat min väska. Den är full. Blir irriterad över att den är så liten. Ska packa om när jag kommer till pappa och rensa ur lite och sedan slänga i lite till.

Imorn ska jag träffa Moa. Det ska bli skoj. Längesedan jag pratade med henne. Träffade tjejen på P&L lite här och var, men hann aldrig prata mycket.

Åker snart till pappa. Hoppas mamma kommer. Hon skulle ju köpa rakhyvlar till mig. Jag hittade inga billiga på staden idag. Istället köpte jag en t-shirt.

you know what I mean

Jag har vaknat och ätit lite frukost. Ska försöka göra iordning mig, men det är tråkigt, men snart så. Ska cykla lite idag. Hänga med Edit och Sean. Kul ska det bli.

fade together

Jag är inte typen som loggar in på msn ofta, men ikväll satt jag där och snaskade lite på mina poklagrisar jag fått av pappa. Blev att tänka på msn av någon lite halvpinsam anledning. Loggade in och hej vad jag har kul. Det är kul att "chatta" med människor som jag faktiskt känner.

Hoppas på att träffa Sean och Edit imorgon. Får se om det blir något. Jag hoppas det.

Way out west är fixat. Bussbiljett dit, tar 8 timmar. Stannar kanske i Karlstad, vet inte riktigt. Brukar annars vara stopp där i en timme? Fan vad jag kommer bli kissnödig. Jag får inte, men grejen är den att, jag ska till Göteborg. Hoppas jag inte stannar för länge, kan boka om resa hem om Ylva vill? Jag har panik över att jag måste hinna träffa alla saknade människor. Hör av er. Gör det.


i en rosa helikopter

Jag cyklade ner till Edit. Det var otroligt härligt att cykla. Vilken känsla. Var längesedan jag cyklade. Det blåste och vädret var dåligt, men ändå var det så fint på något vis.

Edit var det jättekul att träffa, världens bästa tjej. Har inte träffat henne, eller någon annan Falunbo, sedan Peace and Love, och det var ju ett tag sedan.

Vi gick runt lite här och var i staden. Edit köpte en snygg tröja. Vi åt god glass. Pratade om massa. Det var kul och jag var glad och jag vet inte. Bara skönt att känna att jag äntligen är såpass frisk att jag kan träffa människor och ha kul.

gshhj

Edit är världens bästa tjej. Bilden är dock inte den snyggaste på mig, men den har något magisk över sig. Den är ju speciell på sitt egna lilla vis. Man behöver inte vara snygg på bild. Dock vill jag inte att någon ser denna, men jag gör ett undantag denna gång.

pulvret

Allt med toaletterna är löst. En potta finns. Då blir det inga problem alltså. (Fast jag är fortfarande livrädd).

Åker hem till mamma om en timme. Buss. Inte kul. Det tar cirka 1 ½ att åka idag. Annars brukar det ta 1 timme. Ska beställa resan till Göteborg. Hoppas mamma är frisk. Då kan hon ge mig lite hjälp. Det behövs ibland. Det är hon som har koderna och allt.

Idag känner jag mig frisk. Inga tecken på sjukdom alls. Livet kommer bli hiskeligt bra.



Vad händer med Ylvas blogg? Kommer inte in på den. Sluta ha lösenord och grejs. Nu vill jag läsa. Fixa!

mjao

Vad menar Ylva med att toaletterna är "safe"? Jag tror dig inte. Jag har mött de där toalettdörrarna förut, och de var inte någon lätt match!

Eftersom jag ska spendera min dag i Falun imorgon, skapligt frisk, är det dags att ha lite kul. Har tänkt att träffa Edit. Det var längesen. Senast vi sågs var söndagen efter Peace and Love. Helt galet.

Föressten kissade Snobben, vår katt, i min säng. Det var inte en kul grej, men Snobben gillade det säkert.

jag sitter bara i sängen

Ni är så goa. Jag har redan en vaktare till Ylvas toalett; Iara, räddaren i nöden.

Har spelat lite The Sims 2, lite kul var det allt. Dödade mamman. Blev lite synd om ungarna och allt, men de blev glada efter någon minut igen.

Magnus och jag ska spela in flera videor nu. Imorn åker jag till Falun igen. Där ska jag planera Göteborg och sedan försöka träffa någon.

very loud

Jag och mina 2 syskon av det manliga könet blevb däligt nostalgiska igår. Jag letade fram mitt band "Pratradion". Där sitter jag och babblar om allt och ingenting. Daniel är med på slutet. Han låter så jävla gullig. Han är kanske 4-5 år, och han låter så pluttig. Han borde bli så liten igen. Fast Magnus finns ju ioförsig. Det räcker nog.

Rädslan har börjat komma igen. Ylvas toaletter. Jag vet inte om jag kommer kunna klara av det. Jävligt läskigt är det ibland verkligen. Offentligen toaletter så ofta som möjligt för bli lösningen. Det kommer fungera. Jag hoppas på det iallafall.

nostalgi

Har kollat i Daniels garderob och hittat gamla böcker. Blir helt nostalgisk.

Nu ska jag och Magnus rocka i mitt rum och spela in en video där vi rockar.

fniss

Jag har väldigt tråkigt. Ska sluta blogga flera gånger varje dag. Har inte kunnat låta bli.
Jag skrattar glatt åt min klasskamrat Gustav. Han lägger ut en bild på bilddagboken och skrivier: "polen från våran balkong :D". Det han menar är "poolen", inte fan är det Polen man ser, utan en pool. Gillar stavningsfel och sådant.

Ska även komma ihåg att läsa Paulines blogg. Jag har redan läst den nu, men måste ju fortsätta. Läsa regelbundet. Som alla andras bloggar. De som uppdaterar.


for freedom I could die



Det kommer bli så jävla grymt. Det måste bli det.

hos min daddy

Sitter här hos pappa i Saxdalen. Det regnar lite. Är inte jättebra väder så att säga.

Gick upp runt elva. Åt frukost. Sedan åkte pappa, Magnus och jag ner på Loppisen. Det var inte fint väder, men kul att gå runt där ändå. Magnus fick en lila bil med krok. Jag ville inte ha någonting, men jag fick en apelsinfestis. (Hehe, den var god).

Ska springa ner som en tok till vardagsrummet, se på tv och umgås lite med familjen. Kan bli kul, kan bli tråkigt, kan bli mittimellan. Jag får inte reda på det om jag inte gör det nu.



Jag skojade bara. Familjen kollar ju för fan på fotboll. Orka se på det.

ett fullkomligt kaos

Jag firar litegrann med Savage Garden och annars såklart Franz. Mamma har redan x antal gången sagt "när du kommer hem från Göteborg...", och det betyder inget annat än att jag får åka dit? Kan det ju knappast göra.

Bokar biljett (om det finns) så att jag anländer på torsdagen. Det blir nog bäst för mig. Då är jag såpass frisk som jag kan vara på Wow. Vet inte vilken dag jag ska hem. Har ju en biljett, men måste hämta ut den. Har bara bokningsnumret än. Om jag bokat för sent och känner på onsdagen att det kommer bli svårt får jag boka om och åka hem tidigare.

Förlorar lite pengar på det, men det gör inget, för jag ska på Way out west och se Franz Ferdinand, Broder Daniel, Håkan Hellström, Mando Diao, Lykke Li med mera + att jag ska träffa några av världens bästa människor. Det blir underbart. Puss!

love and destroy

Har klätt på mig. Klädsel: min nya bebisrosa klänning (jag använder aldrig rosa annars, wow) (ok, har 2 rosa koftor med, men de är ju nya), mina vita (nu lortvita) tights som är trasiga (och lortiga) pågrund av Arvika och alkohol, Björn Borg-trosor (yeah, mina enda märkeskläder), bh (som jag fått av mormor) och korta vita strumpor. Coolt. Nej. Men bekvämt. Ja.

Har bränt en skiva med Franz. Ska hetsa Franz hos pappa. Ska även bränna en till skiva med lite blandat. Halv fyra åker jag till pappa.

you can't touch her

Igår gick Daniel och jag iväg till Handlarn och köpte grädde. Det åskade lite på vägen dit, men det gick bra. Vi köpte grädden och skulle gå ut ur butiken. det står en dam framför dörren, på andra sidan, så får lov att knacka för att komma ut. Damen flyttar på sig och ber om ursäkt. Daniel och jag ser att det regnar som fan ute. Vi går ut och sedan springer vi hem. Det var drygt. Jag skrattade. Jag blev blöt. Daniel med. Bra tajming att köpa grädde minsann.



Idag ska jag hem till pappa. Det betyder att jag borde kunna åka till Way out west. Annars gillar jag det där med Erica-bytet, om jag inte skulle kunna, men det är inget jag ska behöva tänka på. Jag ska till Wow. Jag måste dit.

Dagens låt: Auf Acshe - Franz Ferdinand

RSS 2.0