-

Nu ska jag på övernattning med Natur- och friluftslivsklassen.

I won't let my moods ruin this you'll see

Jag har lyssnat igenom några MGP-låtar. Ni vet, små barn som tävlar med sina låtbidrag. Jag måste säga att jag är besviken över årets låtar. Ingen lever upp till mina förväntningar. Tacka vet jag förra året. Där fanns det åtminstone potential.


this love isn't good unless it's me and you

Ellen kom hem till mig igår och det vi gjorde under kvällen var att vi fånade oss. Riktigt kul.

Det som står på schemat idag är:
- plugga (samhällskunskap, historia, spanska, natur- och friluftsliv och svenska)
- köpa toning
- tona håret
- julklappar
- läsa alla jävla blogginlägg jag inte orkat klicka mig in på än
- paradise hotel

Det är julskyltning i Falun ikväll, men det är inget jag ska gå på tror jag. Vore ganska mysigt att ta en runda ändå, men jag tror inte att jag hinner.

dance dance dance

Det blev kalas igårkväll. Ellen, Mikkis, Sara och jag förfestade hemma hos Ellen. Fast för mig kändes det som själva festen. Det var jättekul och jag skrattade mycket. Vi dansade. Simon O, Donga och två till kom och efter någon timme tog vi bussen in till stan. Vi härjade på bussen. Lite pinsamt nu i efterhand. Vi gick till en av Saras kompisar. Kompisen med katterna. Sebastian och min mamma ringde. Vid halv två ungefär gick vi till Maestro och åt pizza. Jag tappade bort en 100-lapp (som jag hittade bland mina kvitton nyss). Efter det gick jag hem och det tog jättelång tid jämfört med vad det brukar göra. Jag vinglade runt ganska mycket.

down and down we go

Jag har bakat pepparkakor idag och imorgon åker jag till pappa. Jag har föresten börjat på Friskis och Svettis igen. Det var minsann på tiden.

you are so sweet, so sweet

Jag har druckit glögg två kvällar i rad nu. Allt jag har att säga är MUMS!

fear is the heart of love

Jag och Edit träffade Johanna och Carl efter skolan idag. Ellen var också med i drygt 5 minuter. Jag hoppas att den här veckan kommer bli skön. Jag har inte särskilt mycket plugg tror jag.


hands down, I'm too proud for love

Hanna klippte mitt hår igår. Jag har inte testat att ha det i någon frisyr än, så jag kan inte säga om jag är nöjd eller missnöjd. Hanna och Simon har åkt tillbaka till Malmö nu.

Idag ska jag försöka fixa med lite julklappar om jag orkar. Om inte kommer jag spendera hela dagen i sängen med en bok. Det skulle vara rätt skönt, men julklapparna blir nog roligare.

two omens collide in my open hand

Jag sitter i sängen och rensar bland mina mejl. Det är ganska jobbigt, för jag har samlat på mig en del. Ikväll skulle jag egentligen träffat Ellen, men ingen av oss mår särskilt bra, därför struntar vi i det.

you're young until you're not

Min arm har slutat göra ont, men jag har tyvärr fått feber istället. Jag föredrar faktiskt armont, men nej. Här ska man minsann bli febrig istället. Jag som skulle åka hem till pappa.

and they talk and they dance

Jag har tagit vaccinet mot svininfluensan nu. Jag har ont i armen och jag sitter här och hoppas på att jag inte ska bli sjuk. Jag har smakat Marabou Vinter nu. Den var god.

I don't know how someone controlled you

Hanna är här och hälsar på tillsammans med Simon. Dock har jag inte hunnit träffat dem i mer än någon minut, eftersom jag varit i skolan hela dagen. Skoldagen har varit skön.

Jag känner ett enormt behov av att köpa saker: kläder, skor och smycken. Oturligt nog ska mina pengar spenderas på julklappar, så det blir nog inte särskilt mycket shopping för min del.

I long to nibble your ears and do as bunnies do

Jag kom till skolan halv nio, redo för att ha spanska - men nej. Spanskan var inställd, så min första lektion var inte förrän klockan tolv. Lite jobbigt måste jag påstå. Dagen har annars varit okej. Nu måste jag göra klart psykologin. Och föresten, jag är sugen på semlor.

at school they taught me how to be

Vi spelade upp pjäsen idag: En midsommarnattsdröm. Råkade skratta lite under tiden, men annars gick det bra. Skönt att ha det överstökat, men nu har jag flera andra saker jag måste plugga med. Plus att det snart är jul - JULKLAPPAR! Jag hatar stressen över att hinna julhandla.


I know you feel it too, it all seems so untrue

Just nu känns det som att mitt liv endast består av skolarbete. Hoppas det bara är en inbillning.

I bet that you look good on the dancefloor

Kvällen igår blev lite galen. Vi var först hos Sebastian, sen gick vi ner mot stan. Vi hamnade i en källare bredvid polishuset. Där blev jag riktigt full. Plötsligt var vi på väg till Peters lägenhet och jag fick för mig att någon hade tagit mitt paraply. Jag fick för mig att det var gingerboy/Erik som tagit paraplyet, men så var ju inte alls fallet. Paraplyet låg i min väska. Hemma hos Peter vet jag inte vad vi gjorde. Har några filmer där Donga, jag och Ellen sjunger och bilderna från kvällen ser lite tokiga ut. Det var hur som helst en kul kväll och på morgonen däckade jag sittandes i en soffa. Aj, vad ont i benen jag hade när jag vaknade.

you took me higher and higher

Jag och Ellen tog en snabb runda på stan för några timmar sen. Jag köpte en plåtburk (nya sur-burken) och ett par skor. Ska plugga en stund nu och ikväll ska jag hem till Sebastian. Vi ska antagligen ha en myskväll där med vattenpipa och kanske lite alkohol. Det blir nog super.

no matter what I do, all I think about is you

Jag tog bussen hem från Ellen. Jag hatar att åka med 701:an. Jag hatar att åka buss överhuvudtaget. Åtminstone ensam och korta resor. Den här gången gick det som tur var bra. Jag överlevde.

Föresten hade jag en jättetrevlig kväll.

this is what we're gonna do

Jag ska snart till Ellen och äta kladdkaka. Tacos blir det också. Vi kanske ska se på Idol, får se vad som händer. Det blir nog en bra fredagskväll det här.

not light, not dark, not high or low

Jag ligger i min säng med psykologiuppgiften bredvid mig. Jag har inte börjat med den än och kommer antagligen inte börja med den ikväll heller. Jag får utnyttja helgen till det istället. Nu ska jag minsann ta mig en promenad. Jag vill röra på mig.

I would give anything to have you as my man

Igår fick jag skolkatalogen och idag hade jag utvecklingssamtal. Efter samtalet köpte mamma ett par örhängen till mig. Nästa vecka ska jag antagligen vaccinera mig mot svininfluensan.

no one will ever love you for your honesty

Såhär ser Milko ut på ett ungefär. Bilden är suddig, men det går knappt att fånga den lille busen på bild. (Bilden är mest till för Paulines och Malins skull).

Uppgiften jag tjatade om igår blev klar. Nu har jag andra uppgifter att göra. Först och främst spanska. Jag använder mig av google translate rätt mycket. När jag blivit klar borde jag börja träna på mina repliker till pjäsen vi ska spela upp om en vecka. Replikerna är dessutom på engelska. Jobbigt.

-

Jag har tagit en paus från pluggandet. Riktigt skönt. Känns som jag kanske borde vara uppe hela natten för att få arbetet bra, men jag skiter nog i det. Det får gå som det går.

your poison running through my veins

Jag tycker inte om måndagar. Sex lektioner = mycket arbete, jag blir trött. Luciamötet var i alla fall kul och efter engelskan blev jag äntligen av med Sagas kuddar. Nu har jag en uppgift jag måste göra. Den ska lämnas in inom sju timmar.

-

Vi firade Anders imorse. Han fyller år. Mamma sa att det luktade sprit från min mun.

let's pretend it's a work of art

Jag var full igår. Väldigt full. Mina tankar var nyktra, men inte min kropp. Vi (jag, Ellen, Sebastian, Simon O, Agnes, Olov, Elin och Emil) var hos Sebbe i princip hela kvällen. Två småpojkar (Alex och Emil tror jag de hette) var med oss en stund. Jag vet inte riktigt vad det var som gjorde kvällen så bra, men jag hade jättekul.

._

Jösses bilken bra kväll det har varit. Jag kom nyss hem och jag känner mig glad. En så himla bra kväll fas t jag vet inte riktigt vad jag gjort. Jff är nog fortfarande full. Nu ska jag svia. Sova. Jag r är så himla rt trött. God nattt-

I may sit in a bar where the cocktails are

Milko är hur söt som helst och ikväll ska jag träffa Ellen och Sebastian. Kanske fler, det återstår att se. Mitt främsta mål med kvällen är nog den där pizzan med kebabsåsen som jag och Ellen kommer att köpa för att sen dela på. Nu ska jag återgå till att läsa Fatta eld.

stick your hands inside of my pockets

Jag och mamma ska snart åka och hämta Milko. Jag hoppas verkligen att det kommer fungera ihop med Truls.

Ellen och jag sprang runt på stan för någon timme sen. Jag köpte en tröja, en spetströja och två linnen. Jag hittade en del annat som jag hoppas att jag kan köpa så småningom.

-

Jag har nyss löst 3x3x3 kuben. (Rubiks kub). JAG ÄR SÅ BRA! Visserligen tog jag hjälp från internet, men ändå. ÄNTLIGEN! Det känns så skönt att tillslut ha löst den.

how I love to hate you

Jag och Edit följde med Ted till Gruvriset idag för att marknadsföra vår skola. Ullis var också där. Jag hade en riktigt rolig eftermiddag. Jag löste en 2x2 kub och jag har lärt mig lite mer på 3x3x3 kuben. Jag skrattar åt mig själv över att jag är intresserad av kuberna, men jag blir stolt över mig själv när jag lyckas lösa dem. Jag blir glad.

Nu ska jag läsa och jag vet inte vad jag vill.

you said you were in love with me

Jag har tandvärk och mensvärk. Det gör ont. Dessutom föll de första snökornen ner från himlen idag. Jag tycker inte om snö. Det är julen jag tycker om. För någon timme sen tog jag och Carl en promenad tillsammans. Då snöade det inte och det höjde mitt humör. Nu känns det som att tiden för läggdags är inne, eller så är det bara jag som inbillar mig.

I lie around and let the darkness fall

Jag blev klar med min andra julklapp igår. Känns bra att för en gångs skull vara ute i god tid.

Jag hade bara en lektion idag, och den var slut efter cirka 40 minuter. Jag åkte hem direkt. Nu pysslar jag lite med min smsbok och jag lyssnar på The magnetic fields.

fabian och plurre

Jag letade efter mina gamla nyckelringar igår. Jag hittade dem i en kartong tillsammans med mina gamla skolböcker. Bland alla skolböcker och nyckelringar hittade jag även gamla sagor som jag själv skrivit. Här är en av dem:

Paketet som hoppade
Fabian Fyllde 6 år idag. Han ville ha en kanin. Han fick ett paket och det räckte. Men paketet hoppade bara i väg. Paketet hoppade ut genom fönstret och ut på gatan. Fabian sprang efter sitt paket för om han inte skulle få tag på det skulle han inte få nått paket.

Paketet hoppade upp till himlen och så långt kunde inte Fabian hoppa. Fabian hade också fått 500 kronor av sin mormor och morfar. Till slut slutade paketet att hoppa och nu var han i skogen. Fabian sprang hem (med paketet) till sina föräldrar som väntade på honom.

När han kom hem öppnade Fabian sitt paket och i det paketet låg en kanin. Fabian blev jätte glad och för pengarna köpte han allt som kaniner behöver. Fabian döpte kaninen till Plurre. Plurre är vit. Plurre och Fabian är bästa kompisar.

-

Jag kunde inte sova på hela natten, vilket gav resultatet att jag varit väldigt trött idag. Som tur var behövde jag inte vara i skolan längre än till lunch. Efter jag ätit mat kom mamma och hämtade upp mig. Vi åkte till Avesta och kollade på en hundvalp och den var verkligen jättegullig. Om det inte är några fel på den, ska vi ha den. Milko blir hans namn. Jag hoppas verkligen att han kommer fungera ihop med Truls. Annars blir det problem.

it's beautiful and so are you

Mamma kom nyss hem och hon hade Daniel med sig. Han är sjuk, så han stannar här över natten. Mamma hade också köpt lite nya pepparkaksformer. Det blev jag glad över.

Jag har inte pluggat ett dugg idag, som jag planerade att jag skulle. Jag har bara legat i min säng och lyssnat på The Beatles. Min halsduk är i alla fall klar. Jag ska bara fixa trådarna. Det blir premiäranvändning för halsduken ikväll då jag och Carl ska ta en promenad tillsammans.

sista dagen på höstlovet

Igår kväll såg jag, Ellen, Sebastian och Johan på film. The Pathology och Crank tror jag filmerna hette. Inte så jättebra, men eftersom det fanns godis och chips till hands fungerade det. Mysig kväll var det och idag har jag sovit riktigt länge. Jag har bestämt mig för att sticka klart halsduken och efter det ska jag plugga historia.

RSS 2.0