hey monkey, get funky



Var hos Edit igår. Vi såg på något program på Barnkanalen. Jag hatade det programmet. Barnen var verkligen helt lame. Edit somnade och jag och Ellen pratade. Jag tog sedan bussen hem. Videon och låten här ovanför minns jag att jag gillade jättemycket när den var aktuell. Jag gillar den fortfarande. Edit, jag hoppas att du börjar gilla den du med.

now it's said and done

Drog på fest till en Jocke på tisdagskvällen. Var innan hos Edit och åt en semla. Edit, Ellen och jag gick från stan hem till mig, och då märkte vi att hela torget och halv kyrkogården var polisavspärrat. Vi blev lite skraja. Vi gick hem itll mig och vände, skulle ner till festen, En helikopter flyger ovanför oss, och vi blev skiträdda och började gå jättefort. Vi trodde att det fanns en chans att en mördare var lös. Efter någon timme fick jag veta att det var bombhot osv. Kul grej. Själva festen var helt okej. Jag tjänade ihop pengar, Edit och jag hade sönder ett badkar, vitmössan med flera dansade (jag har filmbevis), och en del annat. Dock kom det klagomål från grannarna så alla drog. Som den fegis jag är, vågade jag då inte gå hem ensam. Följde med till Slätta och sov hos Edit. På vägen till Slätta pratade jag en massa med Rikard och det var kul. Åkte på draksvanskanan och skvätte snö. jag hade en trevlig kväll. Den avslutades med att edit och jag var inne på bilddagboken och kommenterade bilder.

På onsdagen var det meningen att jag skulle ta bussen in till stan, men den åkte förbi precis när jag kom, så jag gick in till stan istället. Efter at tjag gått i cirka 5 minuter, åker min buss förbi mig, igen. Det var två bussar. Jag förstod ingenting. Det var en skön promenad iallafall. Mötte en kines som frågade mig om vägen till Ica. Kom hem och fräschade upp mig lite. Åkte till Borlänge och mötte Hanna och Malin. Vi fixade med pengar, och nu har jag en tågbiljett till Hässleholm, till Siesta. Jag är så jävla glad. efter det satt vi på ett cafe, sen åkte Hanna och jag till Falun. Mamma kom hem och vi gick och klippte mitt hår. Orkar inte skriva ner historier om hur mycket jag hatar frisörer, så jag skippar det. Men kan säga som så att min lugg är helt skev.

På kvällen mötte jag Sebbe och Simon O. Vi traskade runt på Ica och sen tog vi bussen till Ellen. Vi smög oss in i hennes hus. Det var coolt och jag gillade det. Ellen och jag gick och mötte Eskil och Rasmus. Vi började festa. Robin, Rikard och lite fler människor kom. Jag filmade när Eskil och Rasmus dansade. Jag hade kul, fast jag hade slem i halsen ibland. Det var inte det mysigaste. Plötsligt var alla packade som fan och vi skulle dra vidare till en annan fest, i Stenslund tror jag. Rasmus vinglade som fan och jag och Eskil fick bära upp honom. Jag märkte att jag inte hade min väska med mig, och jag visste heller inte vad den var. Jag visste heller inte var jag var någonstans. Det är i princip omöjligt att hitta i Slätta. Vi tar hand om rasmus. Hans mjukisbyxor låg ute i snön. Jag trodde att en osm jag kallade fitta hade tagit min väska. Simon O kommer springandes med min väska. Han hade varit hem till Ellen och hämtat den. Simon O och Sebastian hjälpte oss komma hem till Ellen, sen gick de sura hemåt. Eskil och jag bäddade ner rasmus. Han flummade och vimsade som fan. Men han och jag ska rida på hästar, och det var någonting med bajshästar. Det var konstigt. Edit och Eskil skulle förlora ifall vi skulle rida iallafall.

Hur som helst så fick jag inte tag på Edit eller Ellen. Vi tre som var hos Ellen åt smörgåsar och någon konstig kaka. Fast kakan smakade jag inte, men Rasmus åt mycket. Efter ett tag ringde Edit och jag gick och mötte henne. Vi satt och pratade en massa. Fick tillslut tag på Ellen och mötte upp henne och sen var alla hemma. Vi satt och pratade och fnissade en hel del. När klockan var kanske fem någonting cyklade Eskil och Rasmus hem. Edit och jag hade tänkt att vara vakna i ett dygn, men det orkade vi inte. Jag väcktes halv sju, men gick inte upp. Av någon anledning vaknade jag i panik klockan åtta och då väckte jag de andra och tur var det. Vi hann städa ihop litegrann och sen tog vi bussen in till stan. Det var en trevlig vistelse.

Jag gick hem och sen åkte mamma, Hanna och jag till Ludvika. var med mormor och åt på restaurang. Var dock inte alls sugen på mat, men åt lite ändå. Åkte till Rolf. Såg två av mina kusiner, Niklas och Magnus. Stora grabbar har de minsann blivit. Hanna och jag rotade runt bland kläder och vi tog hem en del. Får se ifall det är något som är värt att spara. favoriterna är nog ändå den gula jackan och självklart overallen. Åkte tillbaka in till stan sen och åt mat hos mormor. Mamma skjutsade mig till Lorensberga där pappa och Daniel var. Såg när Daniel spelade handbollsmatch. Åkte hem och har gosat med Magnus lite nu. Han var jättesöt, för han har opererat tänderna och en massa. Lillen.

Ska tillbaka till Falun imorgon vid tolv. Skulle egentligen varit ensam hemma nu i helgen, men mamma och Anders bestämde sig för att inte åka iväg. Dåligt. Jag hatar det. Nu känns det snart som att jag skrivit av mig ordentligt. Det är skönt. Jag ska nog skriva lite dagbok på riktigt också. Jag tänker för mycket. Har iallafall haft roliga kvällar måste jag säga.

bite me, I'm yours

I lördags var jag hos Ellen. Ellinor var aldrig med, det var synd. Edit, Ellen och jag grillade marshmallows. Det var verkligen grymt gott. Vi åt en massa annat också. Vi hejade på EMD, och jag blev tokglad när de gick till final. Wild Kids var mysigt. Efter allt roligt på tv slutat tog vi en promenad åt mitt håll, och jag drog hem. Somnade ganska tidigt den kvällen.

      
På söndagskvällen drog jag, Edit och Sebbe till Eskil. Vi hade problem med att hitta rätt hus så vi gick runt på folks tomtar som tre styckna idioter. Eskil kom och vi gick och mötte Rasmus, sen bar det av till Eskil igen. Vi pillade på hans kub och hade en trevlig stund. Tor kom med en coca cola och sen började vi se på en film. bob Dylan-filmen. Dock var det nog ingen av oss som verkligen såg på den, men iallafall. Vi pratade om ditten och datten och det var en kul kväll. Rasmus och Tor gick hem, och vi andra gick till Sebbe och åt lite Eldoradokräm med mjölk. Det var gott. Sen drog Edit och jag hem till mig och sov. Edit snarkade, den lilla gullesnuffsan.

Idag kom Ellinor in till stan vid elva. Edit och jag mötte henne. Vi tog en impulsresa till Borlänge, där vi gick runt på kupolen. på bussresan hem sov Ellinor och Edit. De var söta. Vi gick hem till mig och åt lite bullar, såg lite på tv. Edit somnade och snarkade igen. Ellinor åkte buss hem och Edit och jag gick till Sebbe för att se Sex and the city. Älskar programmet. Matte var hos Sebbe också. Vi fyra bakade en kladdkaka tillsammans. Vi åt den med glass. Det var gott. Sen gick jag hem. Var tänkt att jag skulle panta två flaskor, men Edit vägrade följa med, så jag bad mamma panta dem istället. Fick då 5 kronor istället för 2,50. Jag har tjäntat rejält med småpengar den här månaden.

Imorgon är det semmeldagen. Ska antagligen smarra på en semla som Edit bakat då. Är säkert gott. Får se om det blir fest på kvällen eller inte. Kan ju bli kul. Jag hoppas på det.

vi måste börja leva

Hade en kort skoldag igår. Spelade curling och fick sen feedback på projektet. Ellinor och jag gick ner på stan och testade fula kläder. Jag gick hem och sov lite, men det gick inte så bra. Min bror och hans vänner härjade utanför mitt rum. De lekte wow, lol.

Lite innan sju mötte jag Sebbe. Vi gick ner till stan och mötte Edit och Simon O. Vi åt kebab på Maestro. Det var grymt gott. Jag hade roligt. Drog i en leksaksautomat på Ica. Fick en gul bil. Vi gick till Hemköp och köpte 11 dumlekolor med papper på. Aspen kom. Vi tog bussen upp till Regementet. Vi var snälla mot busschauffören. Vi kom till Ica Maxi. Vi gick därifrån. Edit och jag diskutterade. Eskil kom. Tog ett tag och sen kom vi hem till Sebbe. Vi såg på en film där. Sex drive eller något sånt. Jag somnade. Sebastians brors kompisar var för pratsamma. Dryga. Drog ner på stan med Aspen och Eskil sen. De skulle köpa korv. Aspen ändrade sig. Han köpte ingen korv. Han gick hem istället. Eskil och jag gick in på Maestro. Han köpte cola och kebab. Jag smakade. Såg lite människor där inne och såg en vid busshållsplatsen. Kul grej. Vi bestämde oss för att gå hem istället för att ta bussen. Fick fina sms av Ylva också föressten.

Idag hoppas jag att Ellinor kommer in till stan. Vi ska ju se Wild Kids tillsammans. Antagligen hos Ellen. Först ska vi till Edit. Det är endast hon som kan vägen till Ellen. Jag hittade dit i somras, men nu har jag noll koll. Alla hus i Slätta ser likadana ut och Slätta är stort. Nu ska jag ta en dusch. Det ska bli skönt som fan.

the greatest love is always ruined

Projektet är äntligen klart. Vi redovisade idagoch det gick helt okej. Ska få feedback imorgon. Imorgon ska vi också spela Curling igen. Ska inte bli så kul, men vi får se. Var hos Edit igår med Ellinor. Vi bakade goda dumlegodisar. Mums. Var hos Edit idag med, fast med Ullisarna. Det var mysigt, men var inte där så länge. Jag är jävligt rastlös just nu. Vet inte vad jag ska göra, och vet inte heller vad som händer i helgen. Lär väl hitta på något roligt. Imorgon får jag sportlov också. Det ska bli jätteskönt. Ska nog åka till pappa en sväng. Jag borde iallafall göra det. Det var längesen jag var där. Aja. Eftersom jag inte har något att göra nu, kommer jag antagligen gå och lägga mig snart.

baby don't go

De har tagit bort Hope & Glory-klippet från youtube. Jag gillar det inte.

Vi är nästan klara med våran sopsorteringsuppsats nu. Den ska lämnas in imorgon. Den suger apa. Jag skäms över oss. Men vi har åtminstone haft roligt. Var hem till Edit idag vid typ sex. Vi skulle arbeta, men istället satt vi och klagade över våra liv och försökte hitta på bra lösningar till att få dem bättre. Eller något sånt. Det var några trevliga timmar med lite glass och brownies.

Ska fika med Sebbe, Edit och Ellinor imorgon efter skolan antagligen. Ska sen hem och baka lite med Ellinor och Edit tror jag och vi ska göra klar en power point grej. På torsdag blir det att träffa Ullisarna. Blir nog kul med allt. Jag har nu två spanskaläxor jag borde göra, men jag orkar inte. Dessutom har jag glospappret i skåpet så kan ändå inte göra klart den enkla läxan. Ska nog sova lite nu. Ska bli skönt.

hope and glory

Igår eftermiddag mötte jag Ellinor på stan och vi tog bussen till Slätta. Vi gick till Edit. Johan och Ellen var där också. Vi såg på Wild Kids. Jag blir så irriterad på Angus och Ronja. Ronja är så grinig hela tiden. Efter det såg vi på Melodifestivalen. Måns var såklart favoriten. Simon O kom. Vi tvingade i Johan lite oboyblandning. Vi sjöng till gamla partylåtar, typ Bubbles och sånt. Vi gick till Statoil. Jag bar Johan och Simon på min rygg. Jag är ganska stark. Edit och Ellinor slängde sig i snön. Söta tjejer. Drog Johan på madrassen på vägen tillbaka. Tjänade ihop 5 kr. Lätt värt. När vi kom in kollade vi på youtube. Det finns en tjej där som dansar och hon är bara så jävla bäst.

Ellinor och jag tog bussen hem tjugo över tolv. En massa folk kom på bussen och Rasmus och Eskil var två av dem. De hade en massa vänner. Rasmus babblade på och vi följde med till Maestro (vet inte riktigt hur det stavas). Där satt Adde så pratade lite med han. Ellinor och jag skrattade åt två ord som upprepades ofta. Fick smaka lite pizza. Gick drifrån vid halv två. Vi tog bussen hem. Vi kollade upp Måns på youtube, men hans nya låt var inte upplagd. Vi somnade och i morse åkte Ellinor hem. Mycket kul kväll igår.

Nu finns Måns låt uppe på youtube. Den är inte lika bra som Cara mia, men den är ändå svängig. Jag gillar den.

you know that I'll be here

Igår var det fredagen den trettonde. Dagen började med att jag höll på att bli påkörd av en bil och sedan också av en sån där liten snötraktor.

Igår åkte Ellinor, Edit och jag till Grycksbo. Vi hoppade av vid fel hållplats, så vi fick lov att springa en jättelång bit. Det var inga lysen på vägarna, så vi var rädda. Det kom en lastbil och vi hoppade in i en snödriva för vi var rädda. Vi sprang och tillslut kom vi fram. Elin kom ut och tog med oss in till Linas lägenhet, som var jättefin. Johanna och två andra tjejer var där också. Vi förfestade och vid åtta tog vi bussen in till stan. Mötte Eskil, Jonte, Adde, Erik och Rasmus på vägen till en annan förfest. På den förfesten hade jag inte jättekul, men gillade handukarna på golvet.

Vi var påväg till discot. Gick inte in på en gång utan stod med människor och pratade. Det gick kanske en timme och jag frös som fan. Blev insläppt och satte mig på golvet och darrade och värmde mig. Det kom en person och sa att jag blev utslängd. Sedan drog de lite i mig. Jag skulle få prata med någon och en massa. Blev sur och gick ut därifrån. Jag var på det där discot i cirka 3 minuter. Ovärt pengarna. Jag gick till busshållsplatsen och satte mig. Simon O kom och hjälpte mig. Kom på en buss tillslut och Sebastian mötte mig där. Gick hem till honom och fick sova där. Är så jävla glad över att jag har vänner som dem. Gick hem vid sju i morse och sov vidare.

Det hände tydligen en massa igårkväll. Har fått höra en del småsaker men är nyfiken gällande allt annat. Ska hem till Edit ikväll och se Wild Kids. Det blir nog mysigt. Är ju alla hjärtans dag, lol.

now we're saying bye

Jag har bakat kladdkaksmuffins med lite pepparkakor i. Det smakar faktiskt gott. Bäst att passa på att baka pepparkaksgodis innan det är slut på pepparkakorna.

Edit var inte i skolan idag. Eller, hon var där i cirka 5 minuter. Sedan drog hon hem igen. Ellinor och jag har jobbat på. Vi har, tro det eller ej, arbetat hela dagen, men trots det har vi inte kommit så långt med uppsatsen. Vi får ge allt vi har imorgon antar jag.

Jag har ingen aning om vad som händer i helgen. De flesta ska iväg på gymnasiediscot som är i Falun imorgon. Ska försöka hitta på något roligt med Ellinor och Edit, men vi har dock ingen aning om vad vi ska göra. Jag hoppas vi får roligt vad vi än gör. Jag hatar när planer går i kras.

Wild kids på lördag iallafall. Ska bli kul att få se Philip igen. Han är gullig och har söt dialekt.

my soul starts spinning again

Igår var jag och Edit hem till Ellinor. Det var trevligt att åka buss, men den stannade längre bort än vad den skulle så jag och Edit fick panik. Ellinor skrattade åt oss. Hemma hos Ellinor var det mysigt. Vi spelade Wii och jag var helt okej på det. Iallafall för att vara första gången jag spelar det.

Jag var jättetrött och trodde att klockan var elva när den var halv åtta. Vi såg på Sex and the city. Älskar den serien, men hatar att jag inte har 3an (och 5an). Vi såg också på Top Model och efter det gick vi upp. Vi kollade i skolkataloger och skrattade. Det var riktigt kul. Vid tio började vi smaska på vingummi. Grymt gott var det. Edit stoppade in två gula i näsan, för de var äckligast. Vi låg med benen längs väggen (se bild) och det var skönt. Efter att våra klockor slått 22:22 fem gånger somnade vi.

På morgonen fick vi upp tidigt och tog bussen in till stan. Dagen har varit ganska tråkigt. På morgonen hade jag spanska i 2 ½ timme. Höll på att dö, så jag smsade med människor. På projekttimmarna arbetade jag en del. Det var bra. Nu har vi cirka (cirkus) två dagar på oss att skriva klart hela uppsatsen. Vi kommer inte klara det.

-







they want some more

I fredags efter skolan åkte jag, Ellinor och Edit till Rättvik. Det var en trevlig, kort vistelse. Edit och jag köpte semlor. Det var jättegott, trots att de var ganska små, men det gjorde inget. Vi kom hem till Falun och då gick vi och handlade med Sebastian. När vi kom hem till mig igen så fick Edit och Sebbe skotta. Det gjorde de mycket bra. Medan de gjorde det fixade jag och Ellinor morötter. Vi lagade också makaroner och bacon, men det hjälpte även Sebbe oss med. Vi åt mat och det var gott. Aspen kom till mig och efter en stund kom även Ellen.

Vi begav oss ner till stan. Det var kallt, men efter ett tag kom vi in i en lägenhet. Det var stökigt där, men trevligt. Korvis satt i en soffa. Jag gick ut med Sebbe och Aspen, vi mötte Eskil och hans klasskamrater. Jag fick rida på Sebbes rygg många gånger och det var jättekul. Några eldade på några fotografier. Jag bar Sebastian på min rygg. Efter några timmar drog vi hem. Sebastian låg i en snöhög. Hände några saker sedan, men det nämner jag inte här.

Igår när alla dragit hem tog jag det lugnt. Edit kom tillbaka på kvällen och vi åt pizza, för första gången iår. Jag åt drygt en fjärdedel av min pizza. Var verkligen inte sugen. Vi gick hem till mig och Sean kom. Vi såg på Wild kids. Jag älskar det programmet. Det är synd att det är så kort. Ullis kom senare också. Jag var trött och ville sova. När de åkte somnade jag nästan bums.

Idag har jag sovit och inte gjort något särskilt. Gjorde klart min försenade religionsuppgift. Den blev dålig, men det får vara skit samma. Helgen har varit mycket rolig. Hoppas nästa helg också blir det. Det kommer den nog bli. Ikväll ska jag se Beck och sedan försöka sova. Ska upp tidigt imorgon. Kommer bli drygt, börjar klockan tio men ska fixa en sak. Tack för att jag har dig Edit.


no you boys never care

Den här veckan har gått ganska fort. Var jättefebrig igår, så då stannade jag hemma. Var i skolan idag och vi spelade in några små filmsnuttar. Det var roligt. Vi var även på Clas Olle och lite annat nytt som öppnat i falun nu. Edit kramade en röd elefant. På eftermiddagen fikade jag med bland annat Edit, Sebbe och Simon. Min latte var grymt god.

Är ensam hemma imorgon kväll och då ska vi kalasa till det lite. Jag hoppas det blir roligt. Så länge inte något förstörs eller om någon spiller något så är det okej. Är lite rädd att mamma ska snoka runt i huset och komma med dryga frågor när hon kommit hem. Vill ju bara ha lite roligt och det är enklast när hon och Anders är borta. Ska en sväng till Rättvik också direkt efter skolan. var längesen jag var där, så det blir kul att ta en titt i den byn igen.

Hade en mycket bra sms-stund med Pauline idag. Du är så jävla bra att ha som vän.

know these habits hurt

I lördags hade jag till en början en jättemysig kväll med Ellinor, Edit och Ellen. Vi såg på tv, sjöng och dansade. Det var kul och jag skrattade mycket. Plötsligt var iväg till Slätta på fest. Det var trevlit folk och rätt som det var, satt vi på bussen hem, men då var det sent. Skrattade och sov när vi kom hem. Vaknade tidigt och gick upp. Ellen och Edit drog hem och jag och Ellinor degade framför tv:n hela kvällen. Vi kollade i skolkataloger och skrattade. På kvällen åkte Ellinor hem, men Edit kom lite senare. Vi såg på Beck.

Idag började ett nytt projekt i skolan. Ska försöka köra stenhårt. Jag var nyss på bio med Edit och Ellinor. Vi såg I taket öyser stjärnorna. Den var bra. Nu ska jag snart natta Daniel och sen sova. Är grymt trött.

Får inte glömma flodhästarna. Kul grej var det.

RSS 2.0