-

Jag gillar inte att det ska bli ett nytt år. Det känns inte rätt. Det är fan inte dags ännu. Jag vet inte ens vilka kläder jag ska ha på mig ikväll. Får ju nästan panik.

-

Jag är inte ett dugg trött, så sitter därför och hänger på youtube. Kollat några klipp från Röyksopps spelning på Arvika. Den konserten var så jävla grym. Vill bara tillbaka. Åh!!!!!!!!!

lista över 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag antar det. Många saker.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, då måste jag i såna fall missat det.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Inget.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Inte vad jag kommer på nu.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Några händelser från festivalerna.
8. Vad var din största framgång 2009? Jag har varit gladare, tror jag. Träffat mer människor.
9. Största misstaget? Borde kanske bytt skola, fast nej. Jag trivs.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Har väl fått några fylleskador. Haft halsfluss och dessutom haft feber stup i kvarten under hela höstterminen.
11. Bästa köpet? Siesta- och Emmabodabiljetten.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Festivaler, alkohol och kläder.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Låt mig få följa dig ner - Parken, En hand i himlen - Jonathan Johansson, Rich Girls - The Virgins, Sex on fire - Kings of Leon, It's not over yet - Klaxons, Kids - MGMT, Call it off - Tegan and Sara, Twilight omens - Franz Ferdinand, Every you Every me - Placebo, Mitt allt - Florence Valentin, The girl and the robot - Röyksopp, Hope and glory - Måns Zelmerlöw, Baby goodbye - EMD.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare allmänt, men ledsnare i hemlighet kanske.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Vågat.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Utsatt mig för saker.
18. Hur tillbringar du julen? Med familj.
19. Blev du kär i år? Nej, det kan jag inte påstå att jag blev.
20. Favoritprogram på TV? Wild Kids och Paradise Hotel.
21. Bästa boken du läste i år? Hungerspelen tror jag.
22. Största musikaliska upptäckten? Jag började lyssna mer på Tegan and Sara än vad jag gjort innan. Annars MGMT, Parken, Phoenix, The pains at being pure at heart, Patrick Wolf.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Hultfredsbiljett och en adidasväska.
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej, inte vad jag minns.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Var full de första timmarna, sov, var bakfull. Jag var med Edit och Ellen. Vi träffade Sebbe, Johan och Ubbis en snabbis. Vi cyklade och sen lämnade vi en keps till Jonte.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mindre saknad och mindre besvikelse.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Lite hipp som happ.
29. Vad fick dig att må bra? Vänner och några ligg.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Alex Kapranos var snygg ibland.
31. Vem saknade du? Pappa och syskonen och en del kompisar också såklart.
32. De bästa nya människorna du träffade? Åh, det är många. Allt från människor jag bara hade kontakt med i en dag till personer som jag nu ser som vänner. Vännerna är de bästa.

-

Just ja, jag tog av mig Siestabandet igår. Nu är det slut på lortiga festivalband runt mina handleder. Åtminstone tills det är dags igen.

smile

Efter lite om och men kom jag upp på benen i förmiddags. Jag gick och träffade Ellen och hennes kille. Var väldigt trevligt. Sen gick jag och träffade Carl. Vi spelade bilspel och såg på Vänner. Superkul. Om jag hinner ska jag försöka se klart på alla danska Paradise Hotel-avsnitt nu.

tjejsnack

Ellinor och Cajsa kom hem till mig idag. Vi fikade och hade ett riktigt rejält tjejsnack. Jättemysigt var det. När de hade gått hem, träffade jag Carl och vi tog en promenad tillsammans.

Nu ligger jag i sängen och smsar med olika personer. Det är rätt mysigt det också. Jag tycker om att smsa. Då känner jag mig (oftast) social och omtyckt hehe.

you picked me up for a long drive

Idag skulle jag egentligen åkt till Borlänge med Hanna, men eftersom vi båda vaknade väldigt sent så struntade vi i det. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Jag har ingen lust att ligga i sängen hela dagen, även om det vore väldigt skönt. Jag har ju legat i sängen hela natten redan och ligger även där nu. Ska minsann pallra mig upp och ta en dusch, sen göra något av nytta.

julklappar

Jag är så himla nöjd med julklapparna jag fått.

- peace and love-biljett
- parfym
- trosor
- 700 kr
- produkter från body shop
- valfri konsert
- smycken
- strumpobyxor och tights
- hårband
- väska
- sängkläder
- toffiffee och after eight (tradition)
- t-shirt
- handdukar
- raggsockor

julhelgen

Julen har varit underbar. Först julafton hos mamma där vi såg på Kalle Anka, åt julmat, hade julklappsutdelning, såg på Karl-Bertils julafton och åt ris a la malta (stavning?). Innan jag gick och la mig kollade jag på Kan du vissla Johanna, eftersom vi inte hann se den under dagen.

På juldagen åkte vi hem till pappa och firade jul där. På kvällen spelade jag Wii med Magnus. Han fick det spelet i julklapp. Vi hann också med att spela lite Sims.

Igår åkte jag upp till Borlänge med Moa. Vi gick runt på Kupolen och kollade in mellandagsrean. Det var minsann inte mycket att hänga i julgranen, men jag hittade några smycken på Ur&Penn. Sen köpte jag även ett par trosor, men de var inte på rea.

Idag träffade jag Ellen nere på stan. Fick även träffa hennes pojkvän. Jag köpte mig ett par till trosor. De var inte på rea de heller. Jag köpte också en till ring. När alla affärer stängde drog jag hemåt och fixade ihop rischoklad. Om ett tag ska jag och Hanna försöka oss på marknadsnougat. Får se om vi lyckas eller inte.

julafton

Har klätt upp mig nu och sitter och väntar på att Kalle Anka ska börja. Jag är hungrig, men vi ska inte äta förrän om några timmar. Jag hoppas jag klarar mig tills dess. Simon kommer hit ikväll och då blir det julklappsutdelning.

Hanna fick jobb i Gävle igår. Hon flyttar hit i februari. Blir super!

femhundra

Det här är blogginlägg nr 500. Lite smått coolt sådär.

Jag dör av tristess just nu. Har legat i sängen hela dagen. Hanna och Simon har kommit hit från Malmö, men just nu är de i Gävle. Jag vill bara att julen ska bli överstökad och att det ska bli nyår. Nyår kommer bli kalas.

dagens

Dagens låt: På drift - kent
Dagens frisyr: en lockig mittbena jag inte orkat bry mig om
Dagens klädsel: linne och tights, sen en lång stickad kofta över det
Dagens smink: ingenting
Dagens planer: städa mitt rum (avklarat)
Dagens vill ha: julafton hehe
Dagens saknad: sällskap
Dagens roligaste: min nya bokgrej
Dagens tråkigaste: städningen
Dagens köp: inget alls
Dagens dricka: apelsinjuice
Dagens mat: lite julmat, annars har jag levt på apelsiner
Dagens humör: uttråkad

17 år och underbar


how do you know when to let go

Idag har jag bland annat:
-gått en promenad med Kristoffer.
-varit på stan med Ellen.
-gått på stan med mamma.
-fixat klart julklappen till pappa, alla julklappar fixade. Det känns bra.
-fyllt på min mobil, GRATIS SMS!

Det har varit en bra, men kall dag. Nu är det -17 grader tror jag. Riktigt kyligt och isigt. Jag ska nog snart krypa ner i sängen och se på Sunes Jul. Jag hann inte se klart alla avsnitt igår.


julkalender och mys

Tidigare idag var jag hemma hos Ullis i några timmar. Hon fyller nämligen 17 år imorgon, så jag, Edit och Ulrika firade henne lite smått. Nu ligger jag i min säng och kollar på Sunes jul. Riktigt mysigt är det. Dessutom har mamma gjort knäck och bakat bullar. Perfekt.

-

Kom precis hem från en festkväll. En riktigt bra festkväll om jag får säga det själv. Just nu minns jag inte riktigt vad som häönde under kvällen, men kul hade jag i lalla falll. Nu ska jag se på paradises hotel på web-tv och sen sova. >Godn antt.

all eyes are on me now

Nu har jag äntligen jullov! Blir en mysig julfika om några timmar.

mellan sanning och lögn

Jag har äntligen köpt klart alla julklappar. Känns så himla skönt.

Anders spelar Mozart på hög volym i hela huset. Det gör mig nästan lite galen. Som tur är börjar Paradise Hotel snart. Det ska bli spännande.

all you need is love

Jag är jätteglad och rörd över hur alla reagerat över mina julkort och julklappar. Jag vet inte vad jag ska skriva mer än det, men jag behöver nog inte skriva mer än det här heller. Ni vet redan.

Imorgon ska jag hålla grytan kokande.

money can't buy me love

Jag sitter ensam i mitt rum och skriver på inlämningsuppgiften i Natur- och friluftsliv som ska lämnas in senast 23:15 idag. Det känns som att jag mest hittar på det jag skriver om. Jag har ingen grundläggande fakta. Jag hoppas att arbetet blir att duga ändå. Det är trots allt det sista jag gör i den här kursen (förutom en grej som ska ske i 3an).

Det ska bli så himla skönt med lov. Jag ska träffa Moa och även Sean förhoppningsvis. Ska bli så himla kul. Jag saknar dem båda. Det är jobbigt att sakna personer. Jag saknar ofta fler personer än vad jag har i min omgivning. Så ska det inte vara.

kalas för edit och cajsa


I fredags hade Edit och Cajsa ett gemensamt 17års-kalas. Det var riktigt kul och jag hoppas att de tycker om presenterna de fick. Det var dock synd att Edit blev att må dåligt, men annars var kvällen finfin.

lucia


Luciafirande i fredags. Edit var lucia. Lärarna hade köpt fel sorts ljus så stearin rann i ögonen och håret på henne. När vi väl kunde börja sjunga gick det inte särskilt bra det heller. Vi skrattade bara hela tiden, men kul hade vi i alla fall. Efter vårt luciatåg hade vi pepparkakshustävling. Jag byggde tillsammans med Jade, Hanna och Oskar. Vårat hus blev gulligt, men vi vann tyvärr inte. Det gjorde de med flygplanet.


war is over if you want it

Jag kände mig ensam igår. Jag var ensam hemma hela dagen och kvällen. Jag kollade på Sex and the city-filmen och kände mig ännu mer ensam. Jag saknade Milko. Bestämde mig tillslut för att ta ett bad, och då var klockan drygt kvart över elva. Vid tolv låg jag skönt i badkaret. Sebastian ringde plötsligt och han, Matte och Simon Asp var tydligen utanför mitt hus. Jag slängde på mig en handduk, öppnade dörren och kikade ut. De började sjunga "Vi komma, vi komma, från papparkakeland". Riktigt fint var det. Jag fick en kram av Sebastian, sen gick de vidare hemåt och jag slank ner i badkaret igen. Min ensamhetskväll blev bra tillslut.

nobelmiddagen

I torsdags hade vi Nobelmiddag på kvällen med skolan. Det var kul och alla var jättefina. Jag höll tal och det gick bra, trots att mina ben skakade ihjäl sig.


Under dagen hade vi tävling. Det var ganska skönt att slippa lektionerna. Fast själva tävlingen gick inte särskilt bra för oss, men det var skit samma.

-

Jag har lyckats börja på Natur- och friluftslivsuppgiften och jag har målat mina naglar röda. Dessutom hann jag med ett träningspass för några timmar sen. Om någon dag ska lite julklappar skickas iväg också är det tänkt. Det känns bra. Julkalendern har jag börjat gilla föresten. Fast jag hatar berättarrösten i början. Ungen kan ju inte ens prata ordentligt. Inte uttala S. Jag blir irriterad.

jag är ingen superhjälte

Jag har köpt nya skor och nya strumpbyxor idag. Imorgon blir det Nobelmiddag i skolan.

dancing alone to songs from the past

Idag fyller världens bästa Edit år. Grattis älskling. Jag älskar dig.

Jag har köpt klart alla julklappar nu, förutom två. Känns så himla skönt att jag bara har två kvar. Idag köpte jag en tröja till mig själv och mamma köpte en bh till mig.

"It's my birthday today; can I get a rabbit, please?"

Fredag bli toppen. Jag längtar!

-

Jag är sjuk och vi ska sälja Milko.

en hand i himlen

Övernattningen var ingenting särskilt. Vi hade tävlingar varav en del gick bra, andra dåligt.

1a december idag. Jag har kollat på julkalendern. Jag vet inte vad jag tycker än, för jag orkar inte ha någon åsikt. Kommer troligtvis följa den. Julkalendern är viktig.

För övrigt längtar jag till sommaren. Jag vill ha festival och det nu. Vet dock inte vilken/vilka festivaler jag borde satsa på. Max två. Peace and love och en till, men vilken? Hjälp, tack.

RSS 2.0