a face in the crowd

Slapp skoldag. Slutade tidigare, åkte till Borlänge. Träffade Hanna och Malin en snabbis och åkte sedan tillbaka till Falun. Gick av vid Edit och vi cyklade hem till mig. Sebbe kom sen och vi tog oss till Lugnet. Där badade vi. Simmade 200 meter också, h3h3. Edit och jag pratade om mens och hår. Sebbe mest lyssnade. Var ganska intressant.

Bild på t-shirten som Pauline bad om. Lol. Har pappas kamera hemma nu, så kan ta bilder på mig själv (LOL!!!!!!!) och typ allt annat. Har kameran för ska använda den på lördag, på Håkan. Måste prata med Moa så jag vet när hon kommer. Lördag kommer bli bra hur det än blir. Fredag blir säkert kul det med. Sebastian fyller år, plus att det är FN-dagen. En i Ludvika som jag gick i låg- och mellanstadiet med fyller också år på fredag. Har ingen hum om varför jag kommer ihåg det, men mitt minne är bland det bästa jag har. Det jag vill få sagt är att jag kommer ha kul i helgen och att jag har ett bra minne.

Måste plugga engelska nu. Har ett ganska stort prov på fredag. Kommer gå dåligt som fan. Men genom att plugga går det kanske bättre än om jag inte pluggar. Grejen är dock den att jag nu inte ommer plugga, för det är tråkigt. Jag kommer endast avsluta detta blogginlägg och sedan fortsätta sitta vid datorn. Jag är så tragisk.

Kommentarer
Postat av: peddi

fan va snygg du är.



du och sebbi är bäst. mest du.

2008-10-21 @ 19:45:40
URL: http://sweatandmoan.blogg.se/
Postat av: anna

du är så himla söt!

jag saknar dig emmis

2008-10-21 @ 21:21:44
URL: http://faze.blogg.se/
Postat av: Anonym

snygggg



/ylva

2008-10-22 @ 14:35:11
Postat av: Ellinor

fin du är emma :D

2008-10-22 @ 20:01:19
URL: http://eelllliinnoorr.blogg.se/
Postat av: Malin

åh va fin du är.

jag gillar lugnet, mysiga minnen därifrån.

2008-10-22 @ 23:00:33
URL: http://noll.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0