all I can feel is the time standing still

       
En dag, typ iförrgår tror jag, färgade jag och Edit håret på Sebbe och Simon O. Det var en riktigt kul kväll.
På lovet har jag hunnit träffa Moa också. Vi åt en varsin panini på Sole Mio och vi satt där ett bra tag. När vi väl gick därifrån härjade vi runt på stan i kanske 20 minuter. Vi spelade in olika filmer. Alla sög men det var roligt.

Magnus har fått ett ishockeyspel, så nu kan jag äntligen roa ig hos pappa så länge någon av mina bröder ställer upp på att spela mot mig. Jag har vunnit alla gånger hittills. Jag är grym, eller så är det dom som suger. Hur som helst så är det ju nyårsafton idag. Ska hem till Sebbe ikväll och vi ska kalasa. Blir väl stan runt tolvslaget. Hoppas på en kul kväll och en bra start på det nya året.

feel the love

Har varit i Jönköping. Firade julafton hos farmor och farfar. Stannade i Jönköping tills idag. Var väl helt okej, men igår var så jävla trist att jag vet inte vad. Ville gråta, men jag gjorde inte det. Låg istället i en soffa och blandade en kortlek om och om igen. Men har inte tänkt att klaga. Jag är nöjd med julen. Jag har fått det jag önskat mig och lite extra på det. Känns som om jag fått mer än vad jag förtjänar. Det är nästan så att jag känner mig lite bortskämd, men nej, det gör jag inte. Det är inte så illa.

Just nu längtar jag bort ifrån min släkt. Får panik på alla nu när jag umgåtts med dom hela tiden i flera dygn. Hoppas att komma härifrån och träffa lite människor snart, vilket jag nog kommer göra.


you are the one to remember

I fredags var sista skoldagen. Hade en tävling och mitt lag vann. Johanna och Linnea härjade med något Dansband, typ lars kristers eller något sånt. Det finns på youtube. Vi hämtade en hand. Det var en rolig lek iallafall. Mest för att vi vann. Vinsten var en varsin biobiljett.

På kvällen gick jag på bio med Edit, Sebbe och Johan. Vi såg Yes man. Filmen var skojig och godiset vi åt var gott. Kvällens fail var att bon aqua flaskan var skakad och jag öppnade de och det sprutade ut bon aqua över mig. Efter filmen gick vi till Sebbe och gjorde inte speciellt mycket. Carl var med en snabbis.

Igår sov jag till halv två. Sedan bakade jag pepparkakor hela dagen. Edit kom på kvällen och vi bytte paket. Älskar den tjejen. Sean kom och vi tre gick till Carl. Ullisarna kom och vi såg på film och hade det trevligt. Blev lite drygt på slutet, men annars var det fint. Efter det spelade Edit och jag kort  i en skön säng i ett varmt hem.

Idag fyler Ullis 16 år. Lill-Ullis. Älskar henne. Hoppas hon haft en bra dag. Ska hem tilll henne imorn och träffa några vänner och vi ska vara snälla mot varandra. På kvällen åker jag hem till pappa och på tisdag morgon åker jag till Jönköping. Hoppas det blir kul där.

Idag har jag inte gjort någonting alls. Eller det jag gjort är att se på Pettson och Findus avsnitt. Har många kvar att se på. Har också kollat på vänner. Ska fortsätta se på tvgrejer ikväll. Har fan inget annat att göra. Ska duscha också. Och packa ihop lite saker, men annars inget. Har tråkigt men jag hoppas nyår blir roligt.

Tror inte jag kommer blogga mer förrän efter jul, så God Jul. Hoppas ni får det ni önskat er. Jag blir nog lite smått ledsen ifall jag inte får det jag önskat mig. Måste hetsspara pengar då liksom och det kan jag inte.

give me some joy

Följde med Johanna hem i tisdags. Träffade Anton, Ida, Erik, Sebbe, Matte och några till. Edit och jag följde med Ullis till Falu Fri. Var människor där. Ulrikas klass byggde pepparkakshus men från början var bara hon och Tor där. Ullis åt mat på vår skola. Maten var då god, för en gångs skull. Hade kul hos Johanna. Dagen var trevlig.

Igår var det en temadag. Två KRIS-medlemmar var hos oss och pratade. Vi hade sedan diskussion och Günzel betedde sig hur fittigt som helst. Andreas också, men Günzel var nog värst. verkade som att han fick alla emot sig förutom Andreas. Det var mest patetiskt att Günzel var tvungen att exempelvis skrika och kasta tidningar på folk (mig). Fikade sedan med Edit och Ellinor. Edit bjöd mig. Hon är bäst. Vi avreagerade oss tillsammans. Sebbe och SImon O kom sen och vi pratade. Sen tog jag sällis hem med Sebbe och SImon. Var trevligt.

Fick julmat i skolan. Var inte jättegott, men okej. Var tvungna att skriva en novell om döden. Min sög. Typiskt att den ska betygsättas.

Det viktigaste med det här inlägget är nog att jag beställt en Coldplay-biljett. Ska hämta ut den typ imorgon ifall jag kommer ihåg. Är lite orolig över hur platsen blev, men skit samma. Jag har en biljett och det är det som räknas.

bonde söker fru


Jag som följer Bonde söker fru tycker att det här klippet är sjukt roligt för det är så jävla likt! Åh vad jag fnissar åt han som härmar Wille.
(Orsak till varför jag ens ser på programmet: jag har bara 1an,2an, 4an och 6an som kanaler och vafan, Bonde söker fru är intressant).

take me out

Franz Ferdinand spelar i februari och Coldplay i augusti. Biljetterna har redan släppts och jag tänker på dessa konserter ständigt. Vill på båda, men jag har inga pengar. Har ju sett Franz så borde satsa på Coldplay, men vet inte. Är så svårt tycker jag. Hjälp mig!

Helgen har varit bra. Var hos pappa. Lärde Magnus spela Finns i sjön. Åkte hem till Hanna. Vi julhandlade och såg på Kvarteret skatan. Såg även på One tree hill och gossip Girl. Malin var med. det var kul och jag bakade muffins som blev hårda.

Idag var typ sista arbetsdagen i skolan för iår. Riktigt skönt. Har spanskaprov imorgon, men har inte pluggat alls. Ska försöka göra det inatt. Men fan. Jag måste fixa en Franz och/eller Coldplay biljett. Ge mig pengar. Jag behöver det.

här är vi som gillar musik


Kolla på klippet, men framförallt, lyssna på det. Härlig låt gjord av några finnar. älskar hur de uttalar saker som "glada" och "shakea loss". Låten är grym. En av mina favoriter för tillfället.

not knowing what tomorrow might be

Eftersom gårdagens inlägg blev tillägnat endast till Edit, har jag inte hunnit berätta om min helg och sådär. Hade ju studiedag i fredags. Var hemma och sov och sedan bakade jag. Carl och Sean kom. Lite senare och Sebastian och Edit. Jag hade bakat en kladdkaka, men grädde på (från Carl) och choklad (som jag köpt själv) på. Sean hade med sig kanelgifflar. Firade Edit. Det var gott och jag hoppas hon tyckte det med. (Hon har iallafall sagt att det var gott). Det var trevligt att ha dem här iallafall. Edit och jag fick sen se Calles lägenhet och den var mysig. Spelade bilspel och jag sög. Gick sedan hem med första vänner-boxen, första Hey Baberiba-filmen och en Parlamentet-film.

På lördagen såg jag på Parlamentet och en från Hey Baberiba. Vid fyra tog jag en buss till Edit. Var ganska läskigt och jag plingade för tidigt, men vägrade hoppa av eftersom jag visste att det var fel hållplats. Edit och jag gick till Ica och handlade sen fixade vi mat. Vi var grymma. Alla gillade maten. Det var liksom Edits födelsedags middag. Det var en kul kväll tyckte jag. Alla fina vänner (minus några som inte var med). Det hela slutade med att jag och Edit låg nakna i snön och rullade runt. Kul grej vet ni.

På söndagen hade jag typ feber. Vaknade sent, typ tolv. La mig vid tv'n och kollade på alla vänner-avsnitt, hela 24 st. Blev klar med det när den var lite innan tolv på natten. Är grymt sugen på andra säsongen nu och längtar tills jag träffar Calle så jag kan låna den.

Igår fyllde världens bästa tjej 16 år. Det var nog dagens händelse. Förutom det var jag trött i skolan, men inget annat särskilt finns att berätta. (Eller mötte Anton Carlsson på stan och fick smaka en bit pepparkaksglass. Ganska gott).

Idag blev vi typ klara med projektarbetet. Ska finslipa det lite imorgon men är i princip klara. Jätteskönt faktiskt. 2½ veckors arbete. Hejudamej vad drygt det har varit, men nu minsann. Efter skolan träffade jag Johanna. Vi gick och fikade. Pratade en del och det var skönt att träffa henne och bara prata ut. Gick runt och letade lite julklappar, så nu är jag laddad tills på torsdag. Då ska jag till Borlänge och julhandla med Hanna en sväng.

min bästa vän





























Ha den äran Edit!
Vissa bilder är fina, andra inte, men alla har sin charm på något vis. Underbara minnen med dig. Kan inte skriva något större än att jag älskar dig. Du är så jävla värdefull.

PS. Du inte gillar att jag lägger ut bilder på dig på min blogg (?), men du är vackrast, ok?
Puss. DS.

världen håller andan

Sitter i skolan nu. Har projekt och det är inte alls kul. Har nyss ätit lunch. Var inte så gott. Slutar tjugo över tre idag och ska springa iväg på friskis till fyra. Kommer bli skönt med träning. Sen ska jag se på Pelle Svanslös julkalender, avsnitt 3. Den är bättre än årets julkalender. Skägget i brevlådan känns så kantigt och typ, jag vet inte. Det är inte en mysig julkalender, men jag är ändå insatt i den, så jag ska minsann se alla avsnitt.

I måndags träffade jag Johanna en snabbis innan hennes buss kom. Det var trevligt. Igår träffade jag Carl. Edit var med då också. Vi gick runt på stan och letade efter julklappar till varandra. Sen gick jag hem. Packade upp lite ur kartongerna, men har en del kvar att fixa. Såg också på Karlsson på taket. Det var mysigt, men jag tycker att han är så elak och egoistiskt. Det är synd. Han borde vara snäll mot Lillebror, för Lillebror är söt och gullig. Byxorna som alla pojkar använder är jättefula, och det gillar jag extra mycket. Men Karlsson på taket är mysigt, nostalgiskt och sådär. Nu ska jag fortsätta arbeta med projektet. Tråkigt så in i helvete, men det måste ju göras.

En sak till, min nagel håller på att gå av och det gör jätteont.


500 kg smör

 

Årets julkalender: Med skägget i brevlådan.
Första avsnittet har ni där. Har sett det 3 hela gånger sen några små gånger till. kanske har jag dålig humor, men jag finner avsnittet ganska roande. Ser verkligen fram emot imorgon. Ska upp tidigare då med och kolla på julkalendern. Den sänds varje dag 07:15, missa inte! verkligen Värt att gå upp för. Har även öppnat min chokladkalender idag. Gillade det. Chokladen i sig är inte särskilt god, men själva grejen att öppna en lucka varje dag tycker jag är kul.

Dagens bästa, delat 1a plats med julkalendern, var nog Ylva möter Hunden. telefonsamtal mitt i lektionen. Ylva såg hunden. I Göteborg. Hur som helst gillade jag det jättemycket för jag kan tänka mig hur det såg ut. Hunden. Jävlar. Saknar att se Hunden. Hunden är roande. En annan sak gällande Ylva är att hon hittat de grymmaste låtarna. Kanske youtube:ar senare, men annars. gå in på Ylvas blogg och kolla efter youtube-klippet med Footboys. Deras fotbollslåt är grym, plus att pojkarna är gulliga.

RSS 2.0