the world is on my side

Var hemma hos pappa under fredag kväll. Daniel och jag var ensamma hemma. Smaskade på godis och negerbollar, gott. Läste twilight-boken hela kvällen. Gillade den.

Igår åkte jag till Falun. Åkte hem till Sean. Fin lägenhet. Edit kom. Vi åt pizza och såg på Wild Kids. Edit sprang iväg till hästarna. Vi såg på Robinson. Lukas är SNYGG! (Släckte lamporna halv nio, woho). Edit kom tillbaka. Vi lämnade Sean och gick till Sebbe. Där var också Simon O, Matte och Aspen. Sebastian var brun. Han har varit utomlands. Vi låg typ och pratade och myste hela kvällen. Klockan fyra gick jag hem. Gillar inte att det är sommartid nu.

Idag har jag sovit länge. Var ner på stan med mamma. Köpte en t-shirt. Vi gick sen till Ica maxi. Var skönt att promenera. Hanna och Daniel kommer hit snart. Vi ska äta våfflor och fira mamma. Hon fyller år imorgon.

let there be light

Hade en kort skoldag idag. Gjorde historiaprovet. Det gick väl typ okej. Hade matte efter det, men åt lunch då istället. Orkade inte räkna någon matte. Efter det slutade jag. Jag, Edit, ELlinor och Cajsa åkte till Borlänge och badade. Det var hur kul som helst. Gör gärna det igen. Vi avslutade våran eftermiddag på McDonalds. Det var gott. Nu laddar jag inför imorgon. Då är det discodans på idrotten haha.

-

Våffeldagen idag. Har ätit våfflor hos Edit och hemma. Hade studiedag idag, så Edit och jag tog en sväng med 701an. Eller flera svängar blev det. Mötte Tor när vi väntade på bussen. Blev lite förvirring. Fikade med Sean på Gobiten sen. Åt glass. Var mycket gott. Johanna och Carl kom förbi en sväng. Även Gustav en snabbis. Sen fick Sean sin Dirty Duck. Är hemma nu. Har pluggat lite, men det är tråkigt. Visserligen har jag inget bättre för mig, men orkar inte plugga.

catching all the lights

Har svåra val framför mig. Vet inte vad jag vill och vet inte hur jag vill ha det. Det är svårt att veta nu vad som kommer bli bäst. Jag hatar att jag tvingar mig själv att gå igenom det, men det blir nog bäst så.

Fått nya converse idag av pappa och mamma. Låga röda. Och imorgon är det våffeldagen. Ska äta våfflor med Edit då. Vi ska också fika med Sean. Ska också plugga. Har studiedag. Skönt att vara ledig.

it's a riddle how lovers can stay alive

Kul kväll igår. Träffade Carl och vi bytte vännerdvd'er. Tog även en promenad. Det var skönt. Edit kom hit och vi såg som vanligt på Wild Kids. var en riktigt bra avsnitt, men väldigt tråkigt att Sofi gjort slut med Philip. Tyckte en aning synd om Philip. Men han medverkade till att Lejonen vann tävlingen så han blev glad sen. Det var bra. Vi såg sedan på Robinson. Det var ganska intressant. Vi märkte att Wild Kids har slogan "Det stora äventyret" och Robinson har "Det största äventyret". Det är lite komiskt.

När Robinson slutat var våran plan att åka till Slätta för att se på American Pie (jag har inte trean). Men då kom vi på den roliga idéen att åka buss. Vi sprang ner till Kristinehållplatsen. Det var ganska drygt, men skönt med motion måste jag säga. Sen kom vi på bussen. En trevlig man pratade med oss. Tanken med att åka buss var att bara åka runt Hosjö, eftersom vi aldrig varit där förut. Eller inte jag iallafall. Det var en kul bussresa. På vägen tillbaka bestämmer vi oss för att hoppa av för att hälsa på några av Ellens vänner. Vi märker att vi hoppat av vi Harladsbogymnasiet. Första gången jag ser den skolan. Jag och Edit springer in på skolgården och gör lite saker där. Sen kom Ellens vänner och vi följde med in till lägenheten. Var där i några timmar, fick lite dricka, hade det helt okej. Var en rolig kväll. Tog bussen hem sen, men innan det sprang vi in på Hbo's skolgård igen, och nu var även Ellen med, och så gjorde vi om samma sak igen. Jag gillar att vi gör spontana saker. Det är då det blir roligast.

Idag ska jag plugga. Har pluggat matte, så nu är den äntligen överstökad. Har skrivit på min filmanalys, men är inte riktigt klar än. Den suger, och den kommer bli värre, men vill bara få den ur vägen. Sen är det historia som gäller. Har också flera bilduppgifter jag borde göra, men det är svårt.

Såg föressten Måns med Edit igår på kupolen. Jag skrattade.

-

Jag har varit sjuk hela veckan. Ellinor följde med mig hem i måndags och vi såg på film. Jag var jättetrött. hade fått feber. Efter att Ellinor åkt hem försökte jag sova, men frös jättemycket. Tänkte konstiga saker också, även fast jag visste att jag var jag och en massa. Typ jag skulle skydda min stad. Men jag visste att jag låg i sängen. Det var konstigt. Är nästan frisk nu. var till skolan i morse och hämtade hem böcker och burkar. (Säljer kakor och sånt nu). Träffade Edit lite senare, åkte hem, träffade Edit igen. Vi hämtade Ellen. Cyklade för första gången iår. Det var hur härligt som helst! Vi cyklade till Arenan och kollade på Rasmus. Deras masker var läskiga. Gillade inte musiken, men Rasmus var duktig på gitarr. Cyklade hem.

Ska se Måns å kupolen imorgon antagligen haha. Ska bli underhållande. Ska också plugga för ligger efter i alla ämnen förutom idrott möjligtvis. Nu är jag ganska trött, så ska kasa.

get wild



Har inte bloggat särskilt mycket den här veckan. Det beror på att jag inte gjort något märkvärdigt. Det har varit skola och endast vardagliga saker har hänt. Men i fredags var det SBN. Vi förfestade hos Edit. Det var riktigt kul, även om jag inte var glad hela tiden. Vid nio drog vi till bussen. Det var en kul bussresa. Vi kom fram till regementet och ställde oss i kön in till ex-huset. Ullis kom. Allt var väldigt svårt, men tillslut kom jag och Edit in. Vi träffade Niklas, Johanna och några till. Det var ganska roligt där inne, men ingen annan av våra vänner kom in, så vi skulle ge dem nycklarna hem till Edit och det blev svårt, men vi lyckades. Dock kom vi på att det inte var så roligt på discot. Det luktade kräks och var äckligt, så vi gick ut. Vi tänkte dra till McDonalds, men de stängde precis när vi skulle gå in. Sebastian och jag gick hem till honom. han hade spelat in en video där jag och Edit kissade. Eller, jag hade kissat klart, och sprang därifrån, men Edit drar upp byxorna eller något. Nu ligger den på youtube haha. Jag hade en kul kväll i fredags iallafall.

Igår åkte jag hem till Ellen vid sex. Det var en läskig, dryg gubbe som satte sig bredvid mig. Han började ställa flera konstiga frågor, som jag snällt svarade på. Tänkte att han inte lär ha något liv, så det är ju bäst att vara trevlig. Efter kanske 5 minuter, tyckte jag att det började bli drygt, så jag bad honom att gå iväg för det var obehagligt. Han gick. Det kändes skönt. När jag kom hem till Ellen såg vi på ett orm-klipp. Läskigt var det. Sen kom Edit och Ellinor. De var jättesöta. De hade morotskaka med sig och de hade smyckat den fint. Vi såg på Wild Kids. Det avsnittet var inte jätteroligt, men Wild Kids är alltid bra. Ullis kom, och vi började se på Melodifestivalen. Vi hejade på EMD och Måns. Blev väldigt besvikna över att Snälla-låten fick bättre placeringe än dem, och att opera-låten vann. Vi får hoppas att det går bra för Sverige i hela alltihopa. Vi började se på en film på fyran där Ben Affleck (?) var med. Han är snygg. Jag åkte buss hem sen.

Föressten så kunde jag knappt gå igår. Hade så jävla ont i kroppen, speciellt benen. Mest på grund av idrotten. Fy fan. Det gör fortfarande ont, men inte lika.


told you everything that's new

På fredag ska jag på SBN, Stockholm By Night, ett fjortisdisco. Det känns komiskt. Vet inte vad jag ska dit och göra, men mina vänner ska dit, så varför inte. Kan ju bli kul, och den här gången ska jag inte bli utslängd. Det är min plan iallafall, och jag tror att jag kommer lyckas.

Var och fikade med Edit och Ellen på Pincetten igår. Fiket heter egentligen typ Piacetti eller något, men vi kallar det för Pincetten, för det är enklast. Smaskade på en blåbärspaj och drack en latte. Det var mycket gott, men fikat var godare sist vi var där. Hade en kul pratstund iallafall. Såg lite människor gå förbi också. Det var trevligt. Sebastian kom efter ett tag och plötsligt blev mina vantar utsatta för mobbing. Jag gillade det inte.


keep hearing your name

I fredags hade jag friluftsdag. Åkte pulka i Främby. Det var roligt. Ellinor och jag åkte på en korv, två gånger. På eftermiddagen åkte jag till pappa och var där. Fick toblerone. Det var gott. På lördagen åkte jag tillbaka till Falun. Spenderade kvällen hos Sebastian. Förutom vi två, så var även Edit, Ellinor, Ellen, Ullis, Simon O och Matte där. Vi såg på Wild Kids, rökte vattenpipa och åt godis. Vi såg också Brokeback Mountain och någon Disaster Movie. Brokeback var bra. Vi gick ner till stan för Ellen skulle med en buss. Mötte Rasmus, det var trevligt. Skulle ta ut pengar, men ingen bankomat fungerade. Sebbe, Matte, Edit och jag gick tillbaka till Sebbe. Jag gick hem.

Blev väckt tidigt i morse. Daniel, min bror, fyller 13 år idag. Så sjöng för honom och så. Gick till Sebastian och åt baconfrukost där sen. Det var gott. Hur som helst känns det sjukt att Daniel är tonåring. Aja, ska nog sova snart. Är trött och har sjukt tråkigt, men det är ju söndag så det är okej.


find me and follow me

Jag har köpt min Siestabiljett nu. Har alltså biljetten plus tur och retur-resa fixad. En festival helt klar alltså, förutom tillbehör och sånt. Det känns grymt bra, för än så länge är det bara mars. Har köpt en del kläder också nu i veckan. Det har varit kul. Det mesta har varit spontana köp, men skit samma. Gillar att spendera pengar. Arctic Monkeys till Way out west också. Vill såklart se dem, men har nog inte. Om jag är i Göteborg under den tiden skulle jag ioförsig kanske kunna gå en dag. Orkar inte ta några ekonomibeslut nu, lol.

Hade slapp dag idag. var på högskolemässan. Det var tråkigt, men på slutet roffade jag och Ellinor åt oss flera gratisgrejer. Lätt värt. Gillar mina nya Clas Olle-pennor också.

what we do is what you just can't do

         
Hade skola idag. Sportlovet är över. Känns drygt, men skoldagen var iallafall okej. Fick reda på att vi inte har någon spanska på onsdag, så jag behöver inte göra mina läxor förrän tills nästa vecka. Det är jag glad över, haha.

Efter skolan fikade jag, Edit, Ellinor, Sebastian, Simon O och ulrika på det nya fiket Pincetti, eller vad det nu heter. Det var verkligen grymt god fika där. Lätt värt pengarna. Åh, vill fika där igen! Ullis kom efter en stund och gjorde oss sällskap. Ida var förbi en sväng hon med. Vi såg flera människor gå förbi, till exempel Cajsa, Rasmus och Krisse. Vår fika var hur som helst jättekul. Det kändes hur skönt som helst att bara sitta där lugnt och fika med alla. Fast så lugna var vi kanske inte, men det var mysigt. Jag blev och var glad. Dock dök några dryga situationer upp, men det större delen av fikat hade jag kul. Vi lär göra om det. Dels för att fikat var så jävla värt, och vi kunde spana på folk, men också för att vi alla är så jävla bra.  Bilderna är btw från en annan fika, för tog inga bilder idag.

RSS 2.0