there ain't no point in the words I write

Jag började dagen med att stiga upp och lite sådant, sedan var det skoldags. Som vanligt gick jag till skolan och det var verkligen jättekallt. Herregud säger jag bara! Men jag dog inte, alltså, det kunde ha varit värre.

Jag hade prov på hemkunskapen. Jag och Edit bakade bröd tillsammans. Brödet blev väldigt gott. Det blev godare än vad det såg ut att vara. Men Mvg på brödet enligt mig.

Vid elva drog jag och Edit iväg till Kristinegymnasiet. Vi gick in till entrén. Där kom det fram en dam och frågade om vi var dem hon trodde att vi var. Vi blev hänvisade till matsalen, jag åt lite sallad, jag var ju mätt.
Sedan visade några 2: or oss runt. Det var trevligt och konstigt. Vi fick vara med på en mattelektion. Det var svårt, men jag skulle antagligen förstå om jag visste vad alla tecken betydde.
Vi var sedan med på en Psykologilektion i 20 minuter. Det var intressant, men jättedrygt för jag var otroligt kissnödig. Men jaja, sedan gick vi tillbaka till Västra och jag hade idrott. Vi dansade salsa, det var ganska roligt.
Imorn är det jag och Johanna som grejer idrottslektionen. Det går antagligen bra.

Igår kväll lyssnade jag på Mando Diao. Jag har inte lyssnat på dem på länge. Inte på riktigt. Inte riktigt lyssnat. Känslor som jag hade förut återuppväcktes, kom tillbaka. Det var inte roligt, inte tråkigt. Jag vet inte hur jag ska beskriva det. För jag vet inte om jag gillade det eller inte. Sak samma, jag gillar musiken i vilket fall som helst.

Dagens låt: All my senses - Mando Diao

the truth is baby, it's a lie

Jag har Studiedag idag. Det är skönt. Jag gick upp tidigt, kvart över åtta. Det är tidigt för mig. Jag åt en seg frukost och tog sedan en snabb dusch och klädde på mig myskläder.

Johanna kom hem till mig vid halv tio. Vi fixade klart planeringen för vår idrottslektion som vi ska ha nu på fredag. Vi valde ut låtar och steg till uppvärmningen. Nu är allt det klart. Känns bra!
Sedan kollade vi på en film. Vi såg Alla älskar Alice. Den är rolig. Speciellt alla fel och misstag i filmen, jag gillar det! Förutom det är filmen jättedålig.

Jag såg på film igår också. Då såg jag på Sunes Sommar tillsammans med Edit och Jakob, hos Edit. Sune är bra. Han är gullig och rolig.

Det har snöat idag, eller inatt. Det är mycket snö och det snöar just nu. Jag vet inte riktigt om jag gillar det eller inte. Det lutar mest åt att jag inte gillar snön. Det är drygt att gå till skolan när det är snö. Fast snön kan vara kvar enda tills dagen efter Friluftsdagen. För på Friluftsdagen vill jag absolut ha snö, då ska jag åka pulka!

Dagens låt: Walk idiot walk - The Hives

it's written in the stars and in my hands

Jag har raderat min förra blogg, den som var hemlig. Jag skapade en ny, den här. Får se om det blir någonting av den eller inte.

Hela förmiddagen var tråkig idag. Eftermiddagen var helt okej, men hade såklart kunnat vara bättre.  Det var Manusmöte efter skolan, det gick helt okej. Men det blir drygt i längden.

Imorgon är det Studiedag. De flesta 9:or ska till Trysil tidigt och åka i backarna där. Jag kan inte åka slalom eller snowboard, ingenting egentligen. Jag stannar hemma. På förmiddagen kommer Johanna hem till mig. Vi ska planera klart vår lektion som vi ska ha på idrotten. Det är bara uppvärmningen som ska göras klar nu.

Jag är glad iallafall. För Håkan är bokad till Peace & Love! Och Mando Diao och Johnossi också! Jag är helt ärligt jätteglad. Jag längtar till sommaren, väldigt mycket.
Jag längtar till i slutet av februari också, då åker jag till Karlstad och hälsar på flickorna där. Vi ska se kent också, det kan säkert bli roligt.
Veckan efter åker jag till Göteborg och träffar Ylva! Vi ska se Mando Diao, och jag träffar andra människor som jag saknar också. Det kommer bli grymt kul.

Nu börjar mitt gnetande bli drygt. Ett informationsinlägg. Tråkigt. De andra kommer antagligen bli likadana. Men ey, man vet aldrig.

Dagens låt: Blood, Tears and Dreams - Shotgun Crackers

RSS 2.0