stan har feber i kväll

Idag fick jag sova ut. Gick upp halv elva. Gjorde  mig iordning. Hann logga in på datorn i en halv timme. Sedan gick jag till skolan. Hade manusträning. Det var inte roligt. Inte tråkigt heller. Men mer tråkigt än roligt. Känns bara drygt att behöva vara i skolan på en lördag. Och helgerna framöver ska jag också vara i skolan. Det betyder alltså att jag inte har en endaste ledig dag fram över. Eller, mina lediga dagar kommer då cabarén är avklarad.

Jag var in på Åhléns en sväng. Köpte Håkans skiva. Den var dyr, 179 kronor. Jag är ruinerad nu. Och mina byxor som jag köpte för några veckor sedan, som kostade runt 400 kronor, är spårlöst försvunna. Antagligen har jag glömt dem på hotellet i Örebro. Känns inte så vidare bra. Måste köpa nya byxor då. Mamma har inte råd att köpa nya hon heller. Jag kommer bli pank.

Igår såg jag på film. Edit, Jakob, Sean och Ulrika. Vi tittade på Saw 4 och The Messengers, eller vad den nu hette. De var inte så bra. För de var inte alls så läskiga som vi hade hoppats på. Men jag hade kul. Jag hade bakat många kolakakor också. Alla blev uppätna. Lite galet egentligen, men inte när det gäller oss. Fast, om två dagar, då ska jag sluta äta godis-grejer. Då är det annat som gäller.

Dagens låt: Gråsparven när hon sjunger - Håkan Hellström

set the night on fire

Min dator har blivit förstörd. Den går inte att få igång. Nu sitter jag vid en dator som är allas. Eller, den är mest Anders och mammas. Det finns inga högtalare till datorn. Jag kan alltså inte lyssna på musik på den. Känns lite tråkigt. (Okej, mycket mycket tråkigt.) Och mina skolarbeten ligger på min dator. Den som inte går att få igång. Anders får fixa det snart. Plus att alla mina bilder som jag inte vill ska försvinna med ligger där.

Igår såg jag, Edit, Sean och Jakob på Saw 2 och 3. Det var äckligt och läskigt. Usch. Men vi ska se på 4: an snart med. Det blir minsann roligt det!

I morse drogs min rullgardin upp med ett ryck klockan fem. Helt av sig själv. Jag blev livrädd. Och jag låg och glodde på den i två timmar. Var lite paranoid. Jag vågade inte gå och dra ner den igen. Ifall att jag skulle dö då. Jag är konstig när jag inte är klarvaken. Jag förstår inte hur jag tänker. Och om jag tänker överhuvudtaget.

Dagens låt: Time for heroes - The Libertines

hela världen är så underbar

Jag vaknade med feber och snor. Tog en panodil och begav mig till skolan. Var tvungen att gå dit, pågrund av cabarén. Jag kunde ha stannat hemma. Gjorde ändå inget jätteviktigt idag. Inte innan lunch iallafall. Imorn får jag börja senare. Kvart över tolv. Känns ju bra. Lite iallafall.

Det är våffeldagen idag. Jag ska äta någon våffla. Mamma ska snart fixa. Våfflor är gott. Men inte jättenyttigt. Efter lovet ska jag bli nyttigare. Jag ska sluta äta godis. Det enda i godisväg som jag kommer att äta är glass. För glass är gott och mycket roligare. Jag ska annars satsa på frukt och grönsaker.

Dagens låt: Jag är en vampyr - Markus Krunegård


didn't get to bed last night

Sista lediga dagen på lovet. Imorgon är det cabaré som gäller. Hela veckan. Får kanske ledigt på lördag eller söndag. Det är ju positivt, men det gör faktiskt ingen skillnad.

Jag har försökt att plugga idag. Engelska först och främst. Men det gick inte alls bra. Det är bara tråkigt och varför ska jag göra det nu? Som vanligt kommer jag vänta med allt tills den sista dagen. Jag brukar klara mig på att göra det den sista dagen, men nu kommer jag inte det. För det är alldeles för mycket som ska göras. Plus att jag inte kan sova om nätterna. Jag behöver sömn.

Dagens låt: Back in the U.S.S.R. - The Beatles


jag får panik av dina tårar

Det är lov. Imorgon har jag också lov. Men på tisdag då är det cabaré. Det är fortfarande lov, men jag måste spendera mitt lov i skolan. Från klockan 10:00 till 16:00. Skit drygt. Fast jag står nog ut.

Jag ska sätta igång med mina arbeten. Lär göra klart hemkunskapsarbetet. Sedan Håkan Hellström grejen på engelska, komma på en händelse till en svensk novell jag ska skriva och sedan läsa klart min bok. Efter att jag läst ut boken ska jag fixa en muntlig recension som jag ska redovisa inför min klass på onsdagen efter lovet.
Vilket jävla lov det kommer bli. Tråkigt lov. Jag kunde ha haft roligt om det inte vore för jag vet inte vad.

Dagens låt: Generation ex - kent


örebro

I fredags, igår, åkte jag och familjen ner till Örebro. Vi stannade först till vid Marieberg och Ikea. Jag hittade kläder jag ville ha på Mariebergs köpcentrum, men jag har inga pengar. Inget blev köpt. Pengarna jag har ska sparas tills i sommar. Annars har jag inte råd att göra någonting då.

Men, vi kom fram till Örebro. Vi hittade vårat hotell och checkade in där. Sedan drack vi choklad och åt lite kakor.
Klockan var sedan mycket. Jag, Hanna och mamma gick ut och letade på Conventum arenan, där kent skulle spela. Vi hittade den och det var lång kö, men det gick fort. Vi kom in och vi lämnade våra grejer.

Familjen spelade och det var inte jätteroligt. Det snurrar i min skalle.

Därefter började kent spela. Då blev det bra. Först stod vi långt bak, men efter en stund blev det glipor och vi trängde oss fram. Mamma var skitbra på att knö. Vips var vi långt fram. Vi stod i mitten med. Lite åt Martins håll, men i mitten. Det var drygt 2 eller 3 framför oss och konserten blev grym. image13

De spelade ungefär samma låtar som i Karlstad. Fast i Örebro struntade de i Kungen är död och Revolt III. De spelade istället Stoppa mig Juni (Lilla Ego) och VinterNoll2.
Jag läntar nog tills Peace & Love och Arvika. Då ska jag se dem igen.
Men, jag trodde knappast att mamma var så galen på konserter. Eller inte galen, men jag trodde att hon skulle stå längst bak och klappa händerna lite då och då. Men hon var igång. Mycket bra.

Efter konserten såg jag Magda. Och vi hann prata en snabbis. Och sedan kom Iara. Vi hann med ses i några intensiva minuter. Det behövdes. Jag blev glad. Och den 19 april, då ses vi igen hoppas jag. Om inte blir det den 14 juni.
Det kommer bli toppen alltihop. Hela sommaren. Great!
Det värsta med sommaren kommer vara att jag inte kommer ha några pengar. Men jag får försöka klara mig. Jag tror inte att jag kommer orka sommarjobba. Och när skulle jag sommarjobba då?

Min familj och jag var idag och badade i Gustavsvik i cirka 2 ½ timme. Det var roligt. Jag och Hanna körde egna motionsövningar. Vågorna var roliga. Någon vattenfors var rolig, läskig och ond. Jag slog i benen och fick vatten i näsan. Det var obehagligt.

let's go

Nu åker jag till Örebro med mamma, Daniel, Hanna och Anders. Jag, mamma och Hanna ska se kent ikväll. Förhoppningsvis träffar jag Iara och andra människor.

Dagens låt: Hurry Up Let's Go - Shout Out Louds

countdown


det var en kyckling som hette Gullefjun

Jag försov mig i morse med 50 minuter, men jag hann ändå. Jag struntade i duschen. I skolan fick jag tillbaka mitt spanskaprov som jag fick Mvg på. Lagade mat tillsammans med Carl. Blev en helt okej maträtt. Kycling, wokgrönsaker och ris. På So:n diskutterade jag flitigt om dödsstraff.

Sedan var det dags för lite Påskgrejer. Målade ett ägg, rött med vita prickar. Sedan gick jag Tipspromenad med Ulrika och Jakob. Därefter rullade jag mitt ägg ner för en ramp. Det kom inte så långt.
Och tillsist var det ägg-kastning. Jag och Ulrika hade ett okot ägg som vi fick kasta mellan varandra och sedan öka avståndet. Det gick bra,  men tillslut gick ägget sönder . Det splashades på Ulrika och det blev klet på hennes byxor.

Vi fick påsklov och jag och Ulrika gick ner på stan en snabbis. Köpte en bikiniöverdel, eftersom det ska badas på lördag. Vi gick hem till mig, pratade, hade det trevligt, åt mellanmål och bakade en kladdkaka.
Nu sitter jag här och skriver. Och jag gillar det. Det är roligt.

Dagens låt: Gullefjun


let it be

Dagen började med att en fluga flög ner i min frukost. Jag kastade min frukost.

Sedan skola. Jag och Ulrika kopplade ihop elkopplingar och vi var bra. Svenskan gjorde jag ingenting på. Vi ska skriva noveller. Men jag har ingen idé om vad min novell ska handla om. Matematiken gick bra som vanligt.
På bilden målade jag med händerna. Det var roligt. På engelskan gjorde jag inte det jag skulle. Jag gör klart allt hemma. Blir enklast så. Istället var jag med och lekte Hänga gubbe. Jag gissade bara och jag gissade ofta rätt. Jesper knuffade på mig. Jag gav honom en smäll på kinden. Jag vet inte varför. Plötsligt var det gjort. Men det var inte jag. Jag slår inte folk med flit. Men det var inte en sådan stor grej. Kunde ha varit värre. Det har varit värre.

Här hemma har jag haft det roligt iallafall.

Dagens låt: Let it be - The Beatles

you'll be on top of the world

Peddi åker till Litauen imorgon. Kommer bli tråkigt i skolan imorgon och på torsdag. Peddi är rolig.

Dagens låt: Happiness A La Mode - Johnossi

it's in your mind

Igår sprang jag en vända med mamma. Gick skitbra. Springandet bara flöt på. Kändes skönt. Det var frisk luft, men lite småkallt. Det var vår. Jag gillade det. Men i morse. Då snöade det. Humöret skönk en aning. Hela skoldagen har varit ganska nere. En obetydlig dag. En tråkig dag. Men, fram mot eftermiddagen var det vår igen. Jag gillade det.

Det är meningen att jag ska plugga nu. Men jag orkar inte riktigt. Det är tråkigt och jag gillar inte spanska.
Känns som om veckan kommer bli trög. Hoppas det känns fel. På torsdag ska vi i vilket fall som helst leka lite på eftermiddagen. Måla ägg, rulla ägg och kasta ägg. Och sedan den traditionella tipspromenaden som alla skolor har. Kan bli roligt.

Min mamma ska beställa tågbiljett åt mig. Jag drar till Stockholm i juni. Känns bra. Riktigt, riktigt bra.

Dagens låt: Santa Monica Bay - Johnossi

the advance did break him

I helgen har jag varit hos pappa. Har varit helt okej. Mördarn var där. Han jamade hela tiden och han sov inne hos mig båda nätterna. Första natten blev sömnlös, men den andra gick bra tack vare öronproppar. Det är synd om kissen. Jag har lekt med Magnus. Han har visat mig hur man viker handdukar och filtar. Han är proffs på det.

Jag åkte till Falun idag med en mellanlandning i Borlänge. I Borlänge gick jag runt på Kupolen i cirka 45 minuter. Jag köpte en present till Daniel. Jag såg Gustaf sitta på en stol och läsa en tidning utanför Kompis.
Jag köpte ett par byxor till mig själv med. Får se om jag använder dem någon gång eller ej. Det gör jag nog.

Idag ska jag dammsuga mitt rum med. mamma och Anders tjatar som fan. Det första de sa när jag kom hem var: "Vi var inne i ditt rum idag. Det är dammigt. Du får damssuga nu, idag. Hör du det?"  Jag ska dammsuga. Det ska jag. Men jag hatar när folk tjatar.

nobody's waiting for me

Innan SO:n var det brandlarm. inte en övning. Det tjöt som fan. Var första gången som jag varit med om det, på Västra alltså. Det var intressant. Vi fick gå till grusplanen och stå där ett tag. Sedan fick vi gå in igen.

Hade konditionstest på idrotten idag. Det var drygt. Först gjorde vi så många sit-ups som vi kunde på en minut. Sedan hoppade vi så många hopp med hopprep som vi kunde. Därefter körde vi beep-testet. Jag slog det förra resultatet jag hade iallafall. Jag antar att jag får vara nöjd. Jag är trött nu, även fast det var några timmar sedan jag hade gymnastik.

Efter skolan var det manusmöte. Var helt okej. Det är väl ganska kul trots allt.
Jag får börja tänka att det är skit samma att jag inte kan åka till Stockholm på fredagen. Cabarén blir nog rolig. Om det inte blir roligt är det så.

Föressten håller jag på att städa mitt rum. Det går sådär. Jag orkar inte riktigt ta itu med städningen på riktigt.

Dagens låt: On the other side - The Strokes


don't look back into the sun

Lödde klart mitt träspel på NO:n. Skrev klart novellen på svenskan. Gjorde matteprov på matten. Jag har gjort minst ett fel. Jag glömde att skriva omkretsen på en uppgift där man skulle räkna ut omkretsen.
Bilden var en rolig lektion. Jag fick lortiga händer. Det var roligt att kladda med bilder.
Engelskan går fint.

När jag kom hem såg jag på tv, sedan blev jag jättetrött och sov en bit. Från fyra till halv sex ungefär. Nu är jag lite trött, men relativt pigg. Ganska dåligt.
Ska plugga spanska senare ikväll. Klockan nio ska jag se Lost. Jag bara väntar på att jag en dag ska sluta se på det. Den dagen kommer nog snart.

Igår var det trevligt. Blogg skapades. Crew. Någon dag lär ju jag skriva något där.

Dagens låt: Don't look back into the sun - The Libertines

du säger att du är stark

image12

Saknar Göteborg. Japp, det gör jag. Sant så sant.

Min cabaré förstör. Jag kan inte träffa Håkan. Jag hatar cabarén. Den suger.
På tal om Håkan. Jag gör ett arbete om honom på engelskan.

Har lödit idag och jag ska fortsätta imorn. Ganska roligt.

Dagens låt: För en lång lång tid - Håkan Hellström

göteborg

Torsdag:  Åkte på eftermiddagen tåg ner till Göteborg. Jag var sjuk och satt och nös och snorade hela resan, som tog 6 ½ timme. Det var härligt.
Jag kom fram vid 22:00. Ylva stod på perrongen och mötte mig. Vi pratade och ett tag efter att vi kommit hem till henne gick vi och la oss.

Fredag: Ylva och jag gick upp 03:30. Det var tidigt, men jag kände mig inte trött. Vi gjorde snabbt i ordning oss. 04:15 träffade vi Sara och sedan tog vi en spårvagn in till Liseberg. Vi kom fram 05:20. Då satte vi oss och började köa till Mando Diao konserten. Emmy kom efter ett tag. Vi hade det trevligt.
Några andra fans kom efter någon timme. De började köa vid en annan dörr och antydde att det var den dörren man altid köade till. Efter några timmar säger någon att det inte är det. Alla springer till rätt dörr. Och ja, folk trängde sig. Platsen längst fram var inte vår. Och mando-fans är bitchiga och egoistiska. Eftersom de nu satt längst fram så var det deras plats. Eller vad de nu än sa. Men skitsamma.
Iara kom, jag fick ett kinderägg med en bil i. Härmed konsert-bilen.
Maja och Moa kom senare mot kvällen. Och det var mycket trevligt folk där, och mycket skrattretande folk med för den delen.
Hela dagen var rolig. Fram mot kvällen var det insläpp. Folk knödde som fan. Men när jag väl var inne hade jag plats längst fram. Mellan Gustaf och Björn. Perfekt. Lätt bästa platsen tycker jag. (Vore såklart ett plus om Mats stod i mitten). Vi fick in alla på raden förutom Emmy. Folk var galna och knödde.
Those Dancing Days, som var första förbandet, började. Jag kräktes på en flickas tröja. Den tjejen var taskig mot Iara så det gjorde inte så mycket.
Vakterna delade föressten inte ut vatten. Det var galet.
Adam Tensta spelade. Jag mådde bra. Han som inte är Adam gav sin handduk till mig. Jag gav den till Ylva.
Sedan började äntligen Mando DIao. De började med One Blood. Dålig låt. Men det är sak samma.
Där efter några andra låtar. I slutet av Never seen the light of day kräktes jag igen. Jag fick en mugg att kräkas i. Jag kräktes klart. Det kom tre vakter som skrek "Nu drar vi upp dig" med lite halvarg röst. Jag skrek "nej" och ruskade på huvudet och försökte hålla mig kvar. Men de var tre mot en och plötsligt hängde jag där på ens axel.
Jag blev buren in i ett rum där jag fick 3 glas vatten. Jag grät. Allt kändes jävligt ovärt. Jag hatade vakterna.
Sedan fick jag gå ut igen. jag ahde bara missat Tv & Me, vilket inte gör någonting. Jag tog mig fram till rätt sida och sedan stod jag så pass att jag kunde se mina vänner igen. Det var bara de där långa killarna mellan oss.
Jag leve resten av konserten iallafall. Och den blev lyckad även om den såklart hade kunnat blivit bättre. Om jag bara hade fått vatten!
Mats skickade en slängkyss till Ylva och Iara.
Efter spelningen kom Iara och gav mig en låtlista. Jag blev rörd. Iara var så jävla bra under min kräks-tid. Älskar tjejen. Jag älskar er andra med.
Vi åkte sedan spårvagn hem. Jag, Yla och Iara satt och pratade hela kvällen tills vi till slut gick och la oss och sov.
Fett lyckad dag.

Lördag: Åkte in till Göteborg-staden med Iara, Ylva och Sara. Vi mötte Emmy och vi fem gick till Tintin och fikade. Jag drack varm choklad med skummad mjölk och grädde. Råkade se Niels. Timos bandmedlem. Yes.
Runt halv fem träffade jag Pauline och Magda. Vi gick runt och satte oss sedan på Café Kosmos/Cosmos och fikade. Då drack jag hallonsaft och åt en kladdkaka. Det var hur trevligt som helst. Men tanke på att sist jag träffade Magda var på Peace & Love och sist jag träffade Pauline var på Håkan i september.
Efter att jag träffat de där goa flickorna hittade jag på de andra igen. Vi satte oss på en bänk. Det kom en man och hängde sig över Iara och var på väg att sätta sig i hennes knä. Vi gick därifrån. Han ställde sig upp och var påväg efter. Vi sprang in på Pressbyrån. Det var så jävla kul. Jag kunde inte sluta skratta.
Vi åkte hem till Ylva senare på kvällen. Bildade crew. Så jävla bra. Härmed blir jag kallad Emmats. Och jag gillar det. Sjukt rolig dag och kväll.

Söndag: Gick upp och packade och skit. Åkte in till centralen. Kände mig stressad. Där stod tåget. Jag ville inte gå in. Tog avsked från Iara och Ylva. Det var sorligt och ledsamt. De är så jävla bra. Fan. Men snart så ses vi igen.
På tåget sov jag en del. hade tråkigt, lyssnade på musik osv. Jag åkte 12:00 och kom fram 18:30.

Helgens bästa: Crew och kräkset på tröjan
Helgens sämsta: Vakterna och Ylvas jävla toalettdörr

uptown girl

Pratade med Ylvan igår. Jag älskar dialekten.
I eftermiddag bär det av!

Dagens låt: Uptown Girl - Westlife


jag orkar inte slåss

I skolan började dagen med elektronikprov. Sedan var det dags att skriva en novell. Därefter kröp jag och Edit ner för trapporna och sedan upp igen. Matte - gjorde diagnos. Fick alla rätt. Sedan bild, gjorde smycken som blev fula. Jag lämnade dem. Till sist engelska, skriva uppsats.

Imorn blir en tråkig dag. En rolig natt? Jag är i Göteborg då.
Håkan staden. Håkans nya låt. Jag gillar den mycket.
Men idag har jag gillat Socker mest. Socker med kent.
Nu ska jag baka en kladdkaka som jag ska ha med mig till Göteborg. Gothenburg. LÖV!

image11

Dagens låt: Socker - kent


no you didn't want that, bad

Tråkig dag. Mitt fel kanske. Jag vet inte. Det blir var man gör det till. Alla är tråkiga. Jag lär ju bli glad på riktigt. Svårt, det går inte. Men hej och hopp, nu ska jag vara glad. Inte klaga.

Skrev uppsats på engelskan. Gick dåligt, den blev dålig. Ska skriva klart den imorn. Imorgon har jag prov i elektronik med. Har tränat nu, men kan inte allt än. Ska kanske göra en mattediagnos med. Men om jag slipper så skippar jag kanske den och gör den på måndag istället. Orkar inte nu. Det är för mycket pågång. Eller kanske, för lite pågång.

image10

På torsdag bär det av till Göteborg för mig. Efter skolan. Jag missar idrotten, men vad gör det? Jag kommer ändå behålla mitt VG, men jag kommer ju inte få MVG, så det är skit samma.
Men på torsdag kväll, då träffar jag Ylver! Ylva alltså. Sist var det i september när jag såg Håkan i Göteborg. Det var länge sedan.

Jag kommer träffa andra människor med, Iaran och Emmyn. Yes, jag gillar det. Sedan hoppas jag att jag hinner träffa andra med. Men får se. Det kommer bli en trevlig helg i vilket fall som helst.
På fredagen blir det ju Mando Diao. Länge sedan jag såg dem. Sist var det i Stockholm, skivsignering på Bengans. Den helgen, det var senast jag såg Lisa också. Det var i oktober. Herre gud. Men sak samma. Det har inte gjort någon skillnad.

Nu då, till Mando. Jag lyssnar inte på dem lika mycket som förr. Men de är nog värda att se. Jag kommer nog gilla dem mer efter konserten. Den bästa konserten, Peace & Love 2007. Underbart. Med Ylva då med. Kommer säkert uppleva bättre, och har kanske gjort med andra band. Men den där timmen på Peace & Love var något speciellt. Allt dåligt proppades in i mitt huvud under konserten, och kom ut. Det var som en slags frihet. Det var en bra kväll.
Helgen i Göteborg kommer bli bra. Jag längtar tills jag är framme. Jag älskar Göteborg. Det är något visst med den staden. Jag bara gillar den.

Nu till nuet. Jag ska inte klaga på att folk är tråkiga. De är tråkiga, alla är det. Men från och med nu, på riktigt, ska jag tycka att alla är roliga. Jag ska åtminstone inte klaga eller prata om det. Jag ska försöka låtsas att jag tycker de är roliga. Då blir nog dagarna roligare, förhoppningsvis.

Dagens låt: If I leave you - Mando Diao

kent

image5Vy från ett luftslott
Dom andra
Kungen är död
Ingenting
Palace & Main
Kevlarsjäl
Socker
Columbus
Revolt III
Berlin
Romeo återvänder ensam
Om du var här
Kärleken väntar
LSD, någon?
Max 500
Generation ex
Den döda vinkeln
Musik non stop
747
Mannen i den vita hatten










 - Låtlista @ karlstad

karlstad

Jag tar allt från början, min trevliga Karlstads-resa.

Torsdag: Jag gick jag upp tidigt. Jag tog bussen som gick 07:40 ner till Karlstad. 11:45 kom jag fram, Maija och Emmy mötte mig. Vi delade baksätet i bilen med Emmys pappas gitarr. det var trångt, men det gick bra.
Vi åkte till deras by som var söt. Gick till Tuva och Maijas hus, där Siri och Tuva var. Pratade om allt möjligt och hade det allmänt trevligt.
Vi grejade med boende och vi gick en promenad till konsum där vi köpte godis och pizzapålägg. På eftermiddagen åkte vi in till stan och var på en manager-föreläsning. Det var intressant, men jag var väldigt trött. Senare på kvällen lagade vi pizza och åt upp den. Vi var i allhuset och såg på en läskig film som vi inte såg klart, för den var dålig.
Klockan blev mycket, vi var trötta. Vi gick och sov, det blev bäst så.

Fredag: Gick upp lite halvsent. Vi gick till Maijas och Tuvas hus och åt frukost. Hallonmarmeladen var god, mums säger jag då. Det var repning med Vidar. Jag lyssnade och jag gillade det. På kvällen var vi på bio och vi såg filmen Juno. Den var bra. kortfattat handlade den om en tonåring som blev gravid med sin bästa kompis.
Vi la oss lite efter tolv, eftersom vi skulle upp tidigt dagen därpå.

Lördag: Min mobil ringde 08:15, då var det dags att gå upp. Siri, Maija och jag åt frukost och gjorde snabbt iordning oss. Lite efter 09:00 åkte vi och Emmy in till Karlstad, Löfbergs Lila Arena. Vi satte oss där utanför en dörr. campingstolar, sovsäckar, filt, godis och musik. Min högtalare var sjukt dålig. Den gjorde om allt till disco-musik. Jag ville helst krossa sönder den. Men, vi satt i vilket fall som helst där och hade roligt. Tuva och Carolin kom med pizza och lite annat folk var med oss. Det var en supertrevlig dag, lätt. Jag fick smaka kräks-godis, mycket gott.
Vid halv sju var det insläpp till kent. Det var flera olika dörrar. Just vår dörr öppnade de inte förrän någon minut senare. Hade panik. När jag väl kom in var jag stressad till tusen och jag kutade in i salen. Jag hittade Maija och Siri, fick plats längst fram vid staketet. Mellan Joakim och Martin. Vi alla fick plats vid staketet vilket kändes bra. visserligen var det några flickor bakom oss som planerade att mosa sönder oss för att få vår plats, men de lyckades inte.
Förband var Familjen. Jag kunde inte sluta skratta. Dansen var helt otrolig. Låtarna sög.
Kent började. Det var mycket bra. Jockes dans och hand moves. Och Martins ryckningar. Jag gillade det. Det var bra låtval med. Hade ingen favorit. Men en jättebra konsert var det.
Efteråt åkte vi hem. Allhuset fick vi inte ha längre pågrund av någon grinig unge. Men vi åt och låg och sov hos Tuva och Maija. En så kallad underbar dag var det.

Söndag: Vi steg upp. Jag packade ihop mina grejer så bäst som jag kunde. Vi gjorde inte så mycket. Pratade om ditten och datten. Vi skulle se på Mio min Mio, men vi orkade inte eftersom den är dubbad och är cp. Vi såg på ett avsnitt av Grey's Anatomy, det var sådär. Inte speciellt bra. Om jag hade varit insatt i serien hade jag säkert gillat avsnittet. Lite innan fem fick jag skjuts ner till stationen. Och jag åkte buss hem. Bussen var knökfull.

   

Resan har varit otroligt bra. Verkligen mys.

RSS 2.0