det känns som emmaboda

Om en timme är jag nästan påväg till Göteborg. Jag kommer åtminstone sitta på tåget. Det kommer kännas fint, men stressigt. Jag ska ju endast vara i Gbg över natten, sedan är det avfärd mot Emmaboda. Det kommer bli kul. Det hoppas jag att det blir i alla fall. Sommarens sista festival blir det för min del. Det måste bli ett bra avslut.

Igår läste jag igenom min blogg litegrann. Det var väldigt underhållande. Läste dels min drömblogg och herre gud vad kul det var. Har dock bara skrivit ett fåtal inlägg, men så himla roande. Minns inte en del av drömmarna, så det känns så sjukt att jag drömt en del saker. Ska verkligen försöka komma igång med drömbloggen igen, för det är så himla värt det. Det enda som är jobbigt är att memorera drömmarna, det kan vara svårt ibland.

Men nu ska jag upp och fixa ordning mina smörgåsar till tågresan. SKOJ! EMMABODA!!!!!
(Jag börjar bli pepp trots halsflussen, jaaaa)!

can't make my dreams come true

Var i Ludvika. Pappa hade flyttat in en dator i mitt rum, jättedålig och internet fungerar inte på den, MEN, det går att spela the sims på den. Superkalas ju! Okej, har endast sims 2 (vill jättegärna ha 3), men det funkar fan fintfint. Satt där i princip hela kvällen med Magnus och spelade. Hur kul som helst.

På onsdagen åkte jag in till stan, upp till Knutsbo. Träffade Anna. Var flera år sen vi sågs sist, och herre gud vad jag saknat henne kom jag på. Var verkligen en jättejättebra och kul dag. Vi kunde prata om precis allt. Kändes så himla skönt, att vi fortfarande hade samma grej, att ingenting förändrats mellan oss. Måste verkligen försöka hinna träffa henne en gång till innan hon åker tillbaka till Schweiz. Jag ska hinna, det borde jag göra.

På torsdagen vaknade jag upp med feber. Tog mig upp tillslut och åkte till Falun. Hann inte göra särskilt mycket förrän det var dags för mig att bege mig ut på en kort regnig cykeltur ner till stan. Jag blev jättekall och blöt, inte det minsta bra när man har feber. Drog till biografen och såg den sjätte Harry Potter-filmen tillsamman med Ellen, Edit och Adde. Filmen var verkligen bra. Bättre än de andra tycker jag nog. Bra för att vara film i alla fall.

Annars har jag varit sängliggandes ända tills idag. Idag känner jag mig lagomt frisk. Det visade sig vara halsfluss jag hade (troligtvis) så jag går på pencillin, vilket gör att Emmaboda kanske inte blir fullt så kalas som jag tänkt mig. Men får försöka skoja till det ändå. Imorgon åker jag hur som helst till Göteborg, och på onsdag blir det som sagt Emmaboda. Kommer hem på söndag. Ska bli skönt att få träffa Pauline, Ylva, Moa och Maja igen. Det kommer bli fint det här tror jag.

the girl and the robot

Filmkvällen hos Edit var fin. Det blev väldigt sent. Var en aning rädd när jag skulle hem för det var kolsvart. och jag är ganska bra på att skrämma upp mig själv.

Igår tog jag först en promenad ner till Film och Fabel för att lämna tillbaka den fjärde filmen. På kvällen gick jag till Sebastian. Där var det en liten mysfest. Vi var inte alls många, men det var en väldigt kul kväll. Bra sommarkväll så att säga.

Idag har jag sovit i princip hela dagen. Hann cykla till Ellen till fem. Såg då på den femte Harry-filmen. Stannade där nån timme efteråt. Vi pratade om gårdagskvällen. Det var kul. Sen cyklade jag hem. Harrybio blir det senare i veckan.

Imorgon ska jag till Ludvika, Saxdalen. Träffa pappa och Magnus. Saknar Magnus mycket. Hoppas han inte är jobbig. Ska dessutom träffa Anna tror jag. Sjukt längesen, så det blir nog skoj.

du tappade ditt namn

I onsdags kom Carl, Edit, Adde, Erik och Ellen hem till mig. Vi såg på de två första Harry Potter-filmerna. Åt en del godsaker också, mums mums.

Var hem till Ellinor i torsdags. Åkte buss dit med Edit, Ellen och Cajsa. Hemma hos Ellinor åt vi en jättegod tårta och en chokladkaka och vanliga kakor. Spelade ett spel som var kul också. Hade riktigt kul. Senare på kvällen, när Edit och Cajsa åkt hem, tog vi en kvällspromenad. Var skönt. Vi hoppade studsmatta och sen såg vi på fyra filmer. Var vakna riktigt länge. Sov mycket gott den natten, trots att jag sov halvt på golvet, men det var bara skönt. Åkte hem dagen efter vid halv tre.

På kvällen igår träffade jag Ellen. Vi cyklade till Kolgårn där vi satte oss och bara tog det lugnt. Efter tio någon gång blev vår brygga ledig så då slog vi oss ner där. Mycket skön kväll var det, en riktig sommarkväll.

Ikväll blir det tredje och fjärde Harry-filmerna som vi ska se på hos Edit. Blir nog trevligt. Innan så kommer Anders släkt hit, låtsaskusinerna och dom. Kan bli kul att se hur dom ser ut nu för tiden.

ellinor fyller år


Grattis Ellinoripåri! 17 år, rena rama kvinnan nu ju. Kalas imorgon, puss.

festivalveckor

Har varit på festival i 3 veckor nu. Det började med Peace and love. Åkte dit på måndagen, hade upp tält. Vi kom in lagomt fort och fick plats snabbt. Började kalasa och allt var fint. Träffade många människor. Annorna och Emil till exempel. Hela veckan var verkligen jättefin. Babyshambles var bra, stod med Hannas vänner då (Malin, Erik, Eric, Hampus). Håkan Hellström var absolut finast. Och Johnossi var sjukt bra. Laakso också. Kalaset var roligast. På onsdagen upplevde jag nog min värsta dag någonsin. Aldrig mått så dåligt. Trodde jag skulle dö. Borde antagligen inte härjat runt så mycket som jag gjorde kvällen innan. Vaknade sju på morgonen med Marcus. Gick till lägenheten då. Men onsdagskvällen blev fin. Eller fin och fin. Jag hade kul så att säga. Hela festivalen var sjukt rolig iallafall. Den bästa jag varit på lätt. Inte haft så roligt förr. Jag var glad. På fredagskvällen pratade jag om mina fantasihästar jag hade som liten. Det blev ett ganska roligt diskussionsämne.

Veckan efter drog jag till Arvika. Åkte med Marcus och Alex. För att komma till Alex fick jag lov att gå i en timme. Den jobbigaste morgonpromenaden jag gått tror jag. Sov hela resan, det var skönt. Var hes och kunde ändå knappt prata. Vi kom fram och hade upp tälten. Campet vi bodde i hette Camp top notch. Campmänniskorna var snälla och vi hade kul. Gillade dock inte 3 st. Somnade tidigt de flesta kvällarna. Fredagen var roligast. Såg Depeche med Hampus och Eskil. Satt på deras axlar. Träffade sedan på Arvika-Marcus. Var kul. Träffade sedan på en tanig blondin som jag inte minns namnet på, men det var en fin kväll. Röyksopp var lätt bäst på hela festivalen. Sjukt kul. Innan det var jag inne i öltältet. var en kul grej. Fin festival. Detektivbyrån och Bob Hund var roliga att se. Jag, Hanna och Simon var iväg och badade på torsdagen också.

Veckan efter det åkte jag ner till Hultsfred med Edit och Ellen. Det var soligt när vi kom fram, men i kön in till campingen började det regna. Väldigt jobbigt. Vi fick upp tältet efter det slutat regna. Började kalasa och kvällen blev helt okej. Ellen fick dock lite snefylla så vi gick och la oss. Hultsfred är åtminstone den festival där jag gillat konserterna sukt mycket. Franz, Kings of leon, Regina, Killers, Klaxons, The Virgins, Shotgun Crackers. Alla var sjukt bra. Verkligen. Och Smk var kalas att dansa till. Och mysigt att kolla på Peter Bjorn and John. Kalaset var inte lika roligt här som på andra festivaler. Medelåldern var väldigt hög där vi höll till, men var okej ändå. Blev ett bra avslut iallafall.

Är nu hemma, och det är verkligen jätteskönt. Jag har 200 kr kvar på mitt konto. Det är meningen att det ska räcka till Emmaboda. Jag kommer få stora skulder av pengar till pappa och mamma. Känns jobbigt, men kommer förhoppningsvis vara värt det. Ser verkligen fram emot Emmaboda. Det kommer bli så roligt.

Var såklart mycket mer som hände under dessa tre veckor. Men en del saker känns för privata, jobbiga eller sjuka för att skrivas upp här. Det är sånt jag förhoppningsvis kommer komma ihåg ändå. Och en del saker har jag redan glömt av. Det här är nog lätt den bästa sommaren. Nästa sommar har jag säkert bara råd med en festival. Då får det bli Peace and love.

RSS 2.0