love is colder than death

Skolveckan har varit riktigt slapp, och det har varit väldigt skönt. Vädret har varit superfint. Var på picknick utanför Folkets hus med Edit, Sebbe, Carl och Johanna. Det var mysigt. Sen har jag och Edit legat på gräset och slappat. Skönt som faan. Var hos pappa i fredags. Tåget hade trafikproblem och det var drygt. Fick en hultsfredsbiljett av pappa och mamma nu, så nu blir det Killers, Franz och en del annat i sommar också. Kommer bli så jävla fint.

Igår grillade jag, Edit och Ellen hos Edit. Det var roligt och lite senare kom Sebastian också. Vi cyklade en sväng till Kolgårn. Hände inte så mycket där. Ellen och jag cyklade och mötte Tor och sen cyklade vi tillbaka till Kolgårn. En hade fått typ hjärtproblem och det var ganska läskigt. Ellen och jag drog hem itll mig och åt knäckebröd och sen sov vi. Det var en fin kväll. Och valborg, det kommer bli fint minsann hoppas jag.

låt det brinna

Började med projekt i skolan igår. Känns som att det inte kommer bli ett sånt drygt projekt, men man vet ju aldrig. Idag var det hur som helst väldigt slappt.

Efter skolan cyklade Edit, Ellinor och jag till Gullnäsgården. Där var det isigt, så vi cyklade till Kålgårn. Där tog vi årets första dopp. Det var kallt, men kul. Lite drygt med mansvalparna som gick runt där, men annars var det fintfint. Cyklade tillbaka med Ellinor till stan och vi åt glass. Mötte Ullis. Drog hem. Har hoppat studsmatta. Kul var det.

påsklov

Ska nu försöka att sammanfatta lovet. Jag hatar att jag inte bloggar, för det får mig att glömma bort en del saker som jag gjort.

Men, var ju med Ellinor på lördagskvällen. Det var mysigt. Vi köpte godis och på vägen tillbaka mötte vi Sebbe och Matte. Ellinor och jag cyklade runt en bit och det var kul. Vi såg också på en sagofilm.

På söndagen åkte jag hem till pappa och var där i två dagar. Det var kul att leka med Magnus, men förutom det var det ganska tråkigt. Jag läste.

På tisdagen åkte jag hem. Då träffade jag Edit. På kvällen träffade vi Adde och vi hyrde två filmen, Patrik 1,5 och en animerad zombiefilm som sög. vi drog hem till Adde och Jonte kom sen. Patrikfilmen var bra. Pojken i filmen är ju med i ett Rosaavsnitt också. Sen nynnade vi på Mickes cabarélåtar.

På onsdagen kom Calle och Sean hem till mig. Vi åt tårta och skojade runt en del. Det var kul. Ellen och Edit slank förbi en stund på kvällen.

På torsdagen drog jag till Edit. Skulle se på tv. Plingade på dörren och pofiidoff så står det 6 tjejer och skriker grattis till mig. Jag blev helt chockad. (Överraskningskalas var det). Blev sjukt överraskad alltså. Vi grillade, Ellinor var grym på det. Och alla hade tydligen olika uppgifter under kvällen. Edit skulle krypa under bordet. Ullis skulle nafsa mig i nacken. Cajsa skulle ta min mat. Ulrika skulle sjunga. Ellen skulle hålla tal. Ellinor skulle ge mig mat, eller hur det nu var. Allas uppdrag var nedskrivna under tallrikarna. Jag skulle kolla under min och då fick jag gå till brevlådan, sen till förrådet, där jag skulle svepa en jätteäcklig blandning, vilket jag också gjorde. Sen skulle jag hitta en apelsin och rulla den på gräsmattan. Det var svårt, men jag lyckades.

Vi gjorde flera kullerbyttor på gräsmattan och vi härjade som fan. Adde, jonte och Erik kom. tor och Robin kom. Viktor och Noogie kom. Ulrika och Ullis drog hem. Jag hade en skitkul kväll. Jag var iofs dragen som fan och borde kanske inte gjort en del saker, men det är skit samma. Kul grej och jag hade roligt. Jag eldade sugrör så det blev fler sugrör. Jag hatar att jag inte minns alla saker vi gjorde, men jävlar vad kul jag hade. Ni är bäst flickor. Jag älskar er.

På kvällen kom Sebbe och hämtade mig. Vi cyklade hem. Det var roligt. Sebastian var rädd. Jag fick 1,50 kr av Simon O. Det var snällt.

På fredagen var jag otroligt trött och jag mådde illa. Men det var sol ute och jag var glad. Mamma ringde och grattade mig på morgonen. En del andra ringde också och det var kul. Jag gillade dock inte Gustav-röst-grejen. Den är läskig. Fick en adidasväska av mamma. Jag gillar den. Träffade Edit och Ellen. Vi mötte Sebbe, Snitten och Ubbis. Vi skulle hämta min fingervante. Edit, Ellen och jag pratade med några Falköpingar. Det var kul. Sen lämnade vi två kepsar till Jonte. Sen drog vi hem till mig och såg en snutt på Twilight. Sen sov jag.

Igår träffade jag Edit på stan. Hon åt glass. Jag köpte en ny foundation. Vi åkte hem till oss själva och åt mat och sånt. På kvällen mötte jag Edit och Ellen på stan. Vi drog till Västra skolan och spelade in en ful musikvideo. Jag syns knappt på den. Det är ganska tråkigt, för jag var utklädd. Vi alla var utklädda. Jag hade på mig en overall och en peruk. Edit hade tofsar och en mantal. Ellen hade en sjal och poliströja. Vi såg helt sjukt fula ut. Jag gillar iaf videon.

Efter det drog vi till Ellen och såg på Robinson. Det var mysigt. Edit blev trött, så hon drog hem. Ellen och jag cyklade runt en bit, sen kom Edit tillbaka. Vi drog till någon Christoffer som hade fest. Ellen härjade runt och det var festligt. Efterfest hos någon Frej tror jag. Fint det med. Edit drog. Jag la mig i en säng och vilade lite. Det var skönt. Sen drog alla och även vi. Ellen gav mig sällskap hem. Det var en fin kväll iallafall.

Och nu är det söndag. Imorgon är det skola igen. Blir jävligt drygt. Men om två veckor är det dags att fira Ellen. Det blir kalas. Och nu ska jag slappa hela dagen. Så jävla skönt. Och påsklovet har varit fint som faan.

rich girls

Förra fredagen var jag, Edit, Ellinor, Ellen och Cajsa på en fest. Tor ringde och vi drog iväg till Robin istället. Ellinor och Cajsa kom lite senare, och sen drog de till Edit. Det blev lite struligt, och det var synd. Hos Robin gick en lampa sönder. Han hoppade upp på min rygg, rakt upp i taklampan. Kul grej. Fittan var där också. Kul grej det med. Jonte, Adde och deras vän Vigor/Viktor kom dit. Sen drog vi hem. Pratade lite, sen somnade jag.

På lördagen såg jag och Edit på Wild Kids och lite på Robinson. Sen kom Adde, Jonte, Erik och deras vänner hem till mig och ölade. Några drog senare, och vid tolv var jag trött, och alla låg och sov, så då skickade jag hem alla.

På söndagen försökte jag och Edit sälja kakor. Gick inte bra. Ingen köpte. Mamma hittade ölpapper hemma. Färgade håret på Sebastian.

Nu har jag påsklov. Edit är hos sin pappa. Jag var med Johanna och Carl igår. Ska träffa Ellinor senare ikväll. Vi ska se det allra sista Wild Kids avsnittet. Jag fyller år om 6 dagar. I förrgår träffade jag Karlstadsbrudarna. Det var mysigt och kul.

-

Första april idag, så man får luras. Har dock inte lyckats, och heller inte försökt. Ellinor lurade mig ett antal gånger utan att det ens var meningen. Kul grej.

Hade utvecklingssamtal igår. Det gick bra. Gjorde samhällsprov idag och det gick nog helt okej. Varken bra eller dåligt. På svenskan satt vi ute på balkongen och värmde oss i solen. Det var hur skönt som helst. Efter skolan gick Ellinor, Cajsa och jag runt på stan. Ellen kom ner på stan sen så hon hängde på oss. Cajsa drog hem. Vi köpte glass och åt den på balkongen. Var jättegott. Längtar mycket till sommaren.

RSS 2.0