kan inte låta bli att le

Skolan fungerade fint utan Edit, men saknade henne såklart. Lina och jag var till kyrkan ännu en gång, fast den här gången fotograferade vi bara. Köpte blåögon-godis. Gott var det. Köpte också en chailatte som jag lite senare spillde ut över mig själv. Inte särskilt lyckat. De delade ut massor av gratis godis i Gallerian som jag och Johanna roffade åt oss. Det var gott. Emil var där. Var trevligt att se honom.

På eftermiddagen åkte jag hem till pappa. har varit där under hela helgen. Har i princip inte gjort någonting alls. Såg på Kalle och chokladfabriken. Den filmen var mysig. Åkte hem idag, men åkte först till Borlänge och träffade Hanna. Vi julhandlade och vi hann köpa paket till mamma, Anders och Magnus. Ska handla mer sen. På torsdag åker jag till Borlänge igen. Ska se Joel Alme. Edit hänger nog på. Gör det för Hannas skull. Caoz vill ha mycket folk och om jag kommer blir det åtminstone en till. Eller två till ifall Edit hänger på. Blir kul förmodar jag, men får se.

Föressten är jag så jävla festivalsugen att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Ska försöka roa mig med min chokladkalender och julkalendern från och med imorgon. Det får duga tills vidare.

min längtan är äkta

Har fortsatt med projektarbetet i skolan idag. Gick väl helt okej. Hade matteprov som också gick helt okej. Efter skolan gick jag och Lina till kyrkan och pratade emd en präst och med en kristen kvinna. Trodde det skulle ta cirka 15 minuter eller en halvtimme, men det tog en timme. Det var inte roligt, men jag hade ju inte jättetråkigt. Var lite hungrig dock och var rädd att min mage skulle kurra. För när den kurrar låter den jättehögt och den kurrar typ hela tiden. Inte bra.

Träffade Ullis och Ulrika och vi tog bussen till Edit. Blev först lite problem, för vi visste inte om det var 701an eller 702an, men vi ringde Edit när vi var på bussen och hon sa att vi tagit rätt. Vi kom fram och letade oss till rätt hus. Enkelt att hitta. Kom hem till edits nya hus som var fint och där var också Carl och Sean. Vi fikade. Edit hade bakat brownies. de var grymt goda. Sean, Carl och Edit hade precis innan vi kom bakat snopp-pepparkakor. Smakade mums det med, men browniesarna var godast. Sedan pratade vi och skrattade och hade kul. Var skönt att umgås tillsamans på samma gång igen. Var längesen liksom.

Imorgon är varken Edit eller Ellinor i skolan. Kanske blir ensamt, men jag hoppas jag får det okej ändå. Har ju projekt och ingen av dem är i min grupp så det ska nog gå bra. Ska hem till pappa imorgon också och jag stannar där över helgen. Ska leka med favorit-Magnus.

fear keeps us all in place

I söndags kväll tonade jag håret brunt. Det är typ rödbrunt ser det ut som, men jag vet inte riktigt. Svart på någon slinga här och var, men jag vet inte. Det är helt okej iallafall och jag trivs bäst i mörkbrunt hår.

Projektet har börjat. Det handlar om genmanipulation. Är i samma grupp som Lina, Linus och Christian. Det går sådär för oss. Det är och kommer bli skitdrygt att hålla på med i tre veckor för vi kommer inte kunna åstadkomma något bra. Fy fan. Dessutom har jag matteprov på torsdag. Statistik, ganska enkelt och så, men jag är inte beredd att göra det. Får gå som det går. Har gått bra på andra prov så spelar kanske inte så stor roll. Hur som helst är jag trött och allt känns ovärt.


jag har ingenting av värde

Fredagen var väldigt slapp. Hade idrott och sedan hade jag i princip slutat. Skickade in min engelskauppsats och var klar. Klockan var runt tolv då. Ellinor och jag drog ner på stan där vi trallade runt lite. Gick tillbaka till skolan och spelade lite. Hon vann varenda gång. Väntade vid skolan på att Johanna skulle komma. Hon kom vid tjugo över tre och innan hon kom hann jag träffa Sebastian en sväng också. Var med Johanna i ngåra timmar sedan drog vi båda hem. På kvällen kom Edit och Ullis hem till mig. Vi kollade igenom ksolkatalogen och såg på tv. Mycket trevlig kväll.

Igår åkte jag till IKEA med mamma. Var ganska drygt, men har hittat möbler nu. Vi möblerade om idag. Ser helt okej ut. Det får liksom duga.

Har projekt i 3 veckor i skolan från och med imorgon. Får se om det blir roligt eller inte. Hoppas på det bästa.

you let down your friends

Helt okej skoldag. Blev klar med mina upppgifter. De blev dålia, men skit samma. De är åtminstone klara. Drog och åt pizza med Edit. Carl kom och vi satt och pratade en del. Var lika trevligt som det alltid brukar vara. Sen drog vi tillbaka till skolan och förberedde oss på öppet hus.

Öppet hus gick bra. Jag och Edit fick hänvisa besökarna till rätt ingång. På fiket mitt i mot satt några i kanske 10årsåldern och fnissade åt mig och Edit, vilket resulterade i att vi skrattade. Det var ganska humoristiskt för de var verkligen fula. (Trodde den ena lilltjejen var en pojke). Måste lägga av med mina elakheter. Dessutom börjar jag tröttna rejält på allt som har med skolan att göra. Behöver nog bege mig ut på en resa snart igen. Träffa människor jag saknar och så.


yeah I'm dead in the head

Hade utvecklingssamtal idag. Gick helt okej. Tog bara en kvart och det fanns inte särskilt mycket att säga. Ganska tråkigt var det, men skönt att ha det överstökat. Håller på med romananalysen och Etiopienarbetet nu. Inget av dem blir bra och jag gillar det inte. De båda ska in imorgon, men hinner itne arbeta jättemycket då för på eftermiddagen ska jag vara med på Öppet hus. Ska stå nere vid hissen och hänvisa besökarna till rätt ingång, om det nu kommer några besökare. Jag tvivlar på det.

Såg nyss på Bonde söker fru och det var rätt kul. Underhållande och sådär. Är lite sorgligt ibland, men i stort sett är det roligt. Borde ringa mormor så kan hon och jag prata om bönderna.


not even for a second would I lie to myself

Var riktigt utvilad när jag vaknade idag. Riktigt skönt. Hade tydligen ingen riktig svenskalektion så hade inte behövt gå till skolan förrän efter lunch. Satt och spelade kort med Ellinor och Edit istället. Günzel och Elin var med och spelade ett tag också. På engelskan blev jag i princip klar med uppsatsen, men ioförsig suger, men den är ändå klar och det känns skönt. Seminariumet på svenskan gick inte alls så bra. Sa inte mycket, men skit samma. Orkar inte vara bra på svenska. kan inte heller, men skyller det på orken.

Cyklade hem och såg på Saltkråkan. var nostalgiskt och bra. Hanna kom hit och vi drack te. Pratade om ditten och datten och det var trevligt. Gillar itne att hon ska flytta när hon slutat 3an. Kommer bli drygt att inte ha henne inärheten. Men nu ska jag inte deppa ihop. Ska fortsätta med romananalysen, som jag kommit en bit med, och också försöka få någno ordning på mitt rum. Får panik direkt jag ser det och jag vistas i rummet nu. Har inte panik, men känner hur det drar i ryggmärgen. Obehagligt.

En annan obehaglig grej är att jag har utvecklingssamtal imorgon. Hatar samtalen. Det värsta är att jag måste sitta och prata med min mamma om saker som egentligen inte rör henne. Det är mitt liv.

jag vet hur man väntar

Fnissade en del i skolan idag. Fikade med Ellinor och Edit på Du&Jag. Var gott kaffe och det var trevligt att prata. Bilden var helt okej. Gjorde som vanligt inte mycket, men vi lekte limbo. Jag, Johanna och Edit gjorde det i korridoren och folk som kunde fick gå under. Var dock abra vi och två till som fick chansen, men nästan alla lyckades. Jag var grym för jag klarade det 2/2 gånger.

När jag kom hem såg jag på två pokemon-filmer, 4 avsnitt alltså. Var kul. Såg också på en gammal film med småstjärnorna. Ska kolla på någon mer film sen om jag orkar. Borde egentligen plugga, men det kan jag göra imorgon istället.

save me from tomorrow

I fredags drog jag och Edit hem till Sebastian först. var där en kort stund och cyklade sedan till Cissi. Var trevliga människor där, samma som alltid. Edit och jag gick till Arenan och träffade Günzel en sväng. Linus var där med. Sen gick vi tillbaka till Cissi och jag drog hem i lagom tid. Efter tolv, men inte jättesent. Fick senare ett intressant telefonsamtal från Edit. Vi pratade om en massa och det var kul, även fast jag var trött och nästan höll på att somna.

Igår åkte jag hem till pappa. Har lekt med magnus där. Tog med några barndomsfilmer därifrån hem till mamma. Skulle kolla på Barbiefilmen men den gick sönder så nu är jag sjukt ledsen. Den var grymt bra utav vad jag minns. Men nu vet jag inte. Jag vill döda något. Är sur över filmen och över att alla mina saker är huller om buller i mitt riktiga rum. Anders har kastat in dom och jag orkar inte. Blir så jävla förbannad. Han är ju tyst hela tiden. Han kan ju säga till istället för att bara flytta runt på sakerna. Jag vill flytta hemifrån.Hoppas skolan blir rolig imorn. Lär nog ha jeans på mig och då kommer det göra ont.

never really liked it any way

Spelade curling idag på idrotten. Var ganska svårt att köra proffsigt, men ändå enkelt att spela. Vann över alla jag och mitt lag spelade mot. Det var härligast att vinna över pojkarna. Efter idrotten hade vi lunch och sen engelska. Arbetade knappt något på engelskan, ska göra lite imorgon.

Ska träffa Edit nu. Berättar imorgon eller något om vad vi ska hitta på, för då vet jag ju mer exakt. Eftersom det redan hänt så att säga.

you laugh at yourself again and again

Kom till skolan och fick reda på att jag och Edit skulle befinna oss på Västra, min förra skola, om en kvart. Det hade vi missat totalt, men vi gick dit i rask takt. Väl där gjorde vi iordning. Var reklameringsdax för vår skola. var ganska roligt. Träffade Sean, Joel och Axel och några andra. Var väldigt kul faktiskt. Innan vi gick tillbaka till skolan ble vi bjudna på lunch på Sibylla. Gick till skolan och åt upp hamburgaren. Bjöd klassen på mina pommes och min dricka som jag inte orkade. Hade sedan bara en lektion, historia. Cyklade sedan hem och det gjorde ont för jag hade jeans.

Kom hem och gjorde klart det mesta på hemtentan. Ska kolla igenom den imorgon och sedan skicka iväg den. Åkte med mamma och kollade lite möbler, men hittade inget bra. Ska kanske åka till IKEA nästa helg, men får se. Mamma och jag gick runt en stund på stan. Vi köpte the som luktade gott. Hoppas det smakar gott också. Dricker aldrig annars the. Nu ska jag påbörja min romananalys och klockan nio ska jag se på Medium. Ska dessutom prata med min mamma om dagen då jag föddes.

we like to watch you laughing

Skola idag. Inte jätteroligt, men blev klar med en religionuppgift. Bara en grej kvar nu och den har vi redan påbörjat. Fick reda på mitt resultat från matteprovet och det var bra. Blev en aning glad inombords. (Vet att det låter töntigt, men jag blev det, ok). Hade Samhäll och spanska. Gjorde inte jättemycket på de lektionerna, men jag arbetade lite. Det gjorde jag faktiskt. Ska plugga lite hemma nu, fast då historia eftersom jag har hemtenta. Måste även läsa igenom svenska för har seminarium imorgon.

Skolaktalogen har kommit. Kul att se alla gymnasieelever i Falun. Känner itne igen jättemånga, men iallafall minst en från varje skola. Det är roande att kolla på skolfotografier. Har alltid tyckt det och kommer säkert alltid tycka, även om jag inte tycker att det är lika kul att människor kan se min bild.

baby you're lemon in my eye

Förmiddagen var ganska trevlig. Var inne hos naturarna och lyssnade på Brittan. Fick beasås till lunch, men jag var inte sugen. Blev att må illa. Hade engelska sen, men installerade PS då. Hann inte göra särskilt mycket. Efter det var det prov i Datakunskap. Gick nog helt okej faktiskt. Fick tillbaka mitt engelskaprov och jag fick inte bra betyg på den, men bättre än någon annan iallafall. Kändes bra.

När jag kom hem somnade jag vid tv'n. Det var skönt. Ska iväg och träna på F&S vid halv nio. Ser inte fram emot det. Vill bara ligga hemma och sova, men ett medelpass kan nog bli skönt i slutändan.


du är min hjälte för du vågar vara rak

Vaknade upp med jättedåligt humör. Tog på mig byxor. Hatar att använda byxor, så jeansen förstörde i princip min dag. Hatar när det sitter så tajt för då känner jag mig inte fri. Så obehagligt.

Hade lektioner. Blev sur på Andreas på historian för han sa emot sig själv och vägrade ha fel även fast han hade det, och det var drygt. Blev tillslut klara med uppgiften och skickade in den.
På håltimmen gick jag och Edit till Falu Fri och hälsade på Ulrika. Fick träffa några av hennes vänner också. Den omtalade Martin, Emma som vi redan träffat förut och Tor som vi också träffat fast utan Ulrika. Var en trevlig liten stund. På vägen tillbaka till skolan köpte jag en chailatte och sen gick vi till NTI för vi skulle ha bild där. Satt och pratade hela lektionen och tokade runt och var sociala. Pratade med flera och de var lagomt trevliga.

När vi slutat såg vi Simon O och Sebbe sitta vid fiket utanför. Satte oss där. En Adam var där också. Satte mig där en stund. Edit gick och Simon A och Victor kom istället. Satt och pratade en stund. Var mycket trevligt. Sen gick jag och Sebbe hem. Vi bor nära varandra så vi brukar ta sällskap. Nu ska jag plugga till Datakunskapsprovet som jag har imorgon. Kommer gå dåligt, så vet inte om jag orkar plugga särskilt mycket. Vi får se hur det går. Orkar inte bry mig. Jag är lat.

sömnproblem


Tycker den är lika rolig varje gång. Min humor är bra.

the room is on fire

Är ensam hemma och har varit sedan jag kom hem från Solvarbo. I fredagskväll drog jag och Edit till Sebastian. Färgade håret brunt på honom. Victor var också där. Edit somnade. Vi andra pratade. Edit och jag gick hem sen.

Igår kom Carl hit i en halvtimme. Hade skoj. Johanna kom sen och vi pratade en massa. Var mycket trevligt. Edit joinade och hon hade med sig glass som vi åt. Johanna drog hem och sedan gjorde Edit det med. Jag somnade.

Vaknade tidigt idag, men det kändes meningslöst att gå upp då. Hade ändå inget att göra. Gick upp vid tolv istället. Det jag ska göra idag är att städa, diska och plugga. Tråkigt som fan. Ikväll ska jag åtminstone se på Parlamentet. Det brukar vara roligt. Ikväll ska Soran och Magnus vara med i det röda laget och Magnus brukar alltid vara rolig så det blir nog ett bra söndagsnöje.

Föressten är snön snart bortsmält. Och det får mig att tänka på att det är fars dag idag. Har skickat ett sms till pappa. Han har inte svarat så vet inte om han har fått det. Det är väl egentligen skit samma.

solvarbo

I torsdags tog vi bussen till Solvarbo. Vi övernattade i Solvarbo bystuga.


Vi fick gå i en ravin i olika grupper. Samtidigt som vi gjorde det gick vi en tipspromenad. Vägen var väldigt halkig så jag kröp upp för backar och åkte sittandes ner för nerförsbackarna.
När vi gått klart kom vi fram till elden och där grillade vi korv. Tycker inte om korv så mycket.


Vi tävlade i en femkamp. Mitt lag bestående av mig, Elin, Andreas, Linnea och Emma var bäst på att få pennan i flaskan. Annars var vi ganska dåliga, men jag hade kul. Vi kom sist och fick tröstpris på eftermiddagen.
Günzel hällde apelsinfestis på mig och Edit och linus snömulade oss. Fick typ feber.

Lekte lekar som under hökens vingar kom, fast man fick inte springa eller gå. man var tvungen att krypa, rulla eller åla sig fram. Lekte också pepparkakskull.
Gick ut en stund och pratade med Johanna, Elin och Lina. Satt inne och pratade med flera människor. var nog det bästa med resan. Att bara sitta lugnt och prata med människor.
Såg på film. Höll på att somna.

Låg på golvet och pratade med dessa två flickor. Var mysigt. Somnade sedan och gick upp och la mig. Folk härjade fortfarande runt med pennor och tänkte måla på de sovande, men alla klarade sig.

En sak som hände under kvällen var att vi satt i soffrummet coh pratade och gjorde inte mycket. Plötsligt kommer Günzel in skrikandes. De flesta skriker. Jag blir jätterädd, får en sån chock att jag börjar gråta. Var skönt att gråta. var en tag sedan innan dess så nu kom allt ut typ. Kändes bra, men hatar att jag är så jävla lättskrämd.
Var en helt okej resa trots allt. Mycket trevliga pratstunder. Kul att ha i tofsar i Andreas och Günzels hår. SKulle nog kunna åka iväg på resa med alla igen.

live fast and die young

Övernattning i Solvarbo imorgon med skolan. Hoppas det blir kul. Fikade med Carl och Edit efter skolan idag. Det var trevligt och kul. Fick reda på ännu fler saker om Calles liv och sånt är alltid intressant. Dock var min paj jag köpte hård lite här och var, men åt upp den ändå. Firade Anders när jag kom hem. Han fyller år på lördag. Mamma köpte en chokladkalender till mig idag som jag ska ha i december. Bra att vara ute i tid. Choklad kan inte bli gammalt va? Hejdå.


you're so lucky

Linus fick sin present av oss idag. Det var det fotot, som jag publicerade i förra inlägget (Edit har tagit bilden), som vi skrev ut och satte in i en ram. Skrev "Vi älskar dig precis som du är" och sedan litegrann inuti ramen. Typ där man bara kollar om man ska byta bild. Får se om han någonsin kommer upptäcka det. Han började skratta åt bilden, men tror han blev glad iallafall.

Har pluggat matte, men miniräknaren gick sönder så det var svårt att fortsätta efter att den blev trasig. Orkar inte sitta och slå in på mobilen men ska kolla senare om vi har någon annan. Imorgon har jag nämligen matteprov. Nu ska jag äta mat. Hoppas det blir gott. Kyckling och ris är det tydligen. Brukar vara gott.


kids

Sov för lite igår, så jag var väldigt trött i skolan. Innan bilden fick jag och Edit höra Linus och Günzels NTI-låt. Dock hade Linus glömt texten lite, men annars var den bra.
På tal om Linus så fyllde han 16 år igår. Idag ska han få en kärleksfull present från mig och Edit. Vi hann aldrig göra klart den tills igår. Hoppas han blir glad. Det borde han bli.

Efter skolan igår gick jag runt på stan med Saga och Edit. Saga hade glömt sitt bankkort hemma så hon gick hem och hämtade och jag och Edit gick hem och fixade klart Linus present. En halvtimme senare gick vi ner på stan igen och vid halv sju gick vi hem. Det var kul. gillar när jag gör något på eftermiddagarna.

På kvällen gick jag och Edit på Friskis. Det var Hans pass. Han hade med 3 kent-låtar. Han kallade sig själv för kentnörd och han berättade lite grejer om kent som jag redan visste, men det var intressant. Kent är bra. Ett tag sen jag lyssnade på dem. Borde lyssna lite mer kanske, men det får bli en annan gång.

control yourself

Har målat klart hela mitt rum nu. Det som fattas är tapeterna och de kommer väl om några dagar skulle jag tro. Sista dagen på höstlovet och det känns jävligt surt. Är jävligt opepp på att som har med skolan att göra. Orkar inte satsa och kämpa för betygen. Kan bli kul med övernattningen som vi har från torsdag till fredag. Hoppas det.

Ullis och Edit kom hem till mig igår. Det var trevligt att bara prata om allt och ingenting. Hade ett sms-mysterium. Vi löste det genom min blogg faktiskt. Bloggen är därav till någon nytta och det är ju bra. Ska antagligen iväg till Friskis&Svettis ikväll och träna. Det var ett tag sen. har slappat och degat hela lovet, men nu är det slut med det. Nu ska jag ta tag i mitt liv, min hälsa och bli en bra människa.

Bilden: burk med slickepinnar i som jag fått av Sean. 16 klubbor varav en hel del är kvar. Mums.Burken är fin och godiset är gott. Jag skulle vilja kunna vara lika givmild som Sean är.

Nu ska jag ta mig an Datakunskapen och äta lite glass. Det är roligare att plugga med lite smaskens i munnen. Kanske inte roligare, men ni vet. Jag orkar plugga längre och effektivare om jag har något att tugga på. Vet dock inte om det är sanning eller om jag bara ljuger just nu. Jag är trött. På tal om trötthet har jag fixat ytterligare en blogg. I den skriver jag ner mina drömmar så jag ska komma ihåg dem. Kul grej, JAG VET!

jag är en vampyr, jag suger och spyr

Igår var det halloween. Jag och Edit klädde ut oss och gick till Sebbe. Där var många människor och vi åt tacos tillsammans. Det var gott. Sebbe klädde ut sig och han, jag och Edit gick ut. Vi gick in igen efter kanske 10 minuter. Under kvällen såg vi på film, pratade med Hoforsare i mobil, härjade och tog det lugnt. Det var en bra kväll, även om jag lätt blir nere av serious talk.

När jag kom hem åt jag godis och satt vi datorn. Sms'ade med Ylva och hon pratade om kiss. Jag skrattade, men kände en viss medkänsla. Somnade lite efter fyra.

Idag ska jag måla mitt rum. Det är min dagsplan. Hoppas på att göra något lagomt kul ikväll, men får se vad som händer. Sitter just nu i mitt tillfälliga rum och lyssnar på Justice, MGMT och Daft Punk. Det borde ni också göra. Alltså komma hit och lyssna på musik med mig och sedan dansa. Jag vill spela in en musikvideo. Har bara tre, varav 2 är på mig och Moa och en är på mig, Ylva, Julia, Iara och Matilda. Alla tre är fina på olika vis, men jag vill ha fler. Dansa med mig för fan.


Svampbob Fyrkant, Sebastian och jag (Emma).

RSS 2.0