and I told you it was love

Var på UF-mässan i tisdags. Det var riktigt drygt. Särskilt att åka buss, för jag gillar inte att åka buss. Det var några företag som hade värsta smarta grejerna. Typ ett nagellack med en knappgrej så man kunde använda allt nagellack. Det var en helt okej dag iallafall, men jag var sjukt trött.

I onsdags fick vi helg. Jag åkte till pappa. Fick en panini och en bonaqua. Sen höll jag mig på mitt rum resten av kvällen och sen på torsdagsmorgonen åkte jag med pappa upp till Borlänge. Där handlade vi med Hanna, sen stannade jag hos Hanna ett tag. Diskade åt henne och tjänade ihop 40 kr. Lätt värt. Åkte sedan till Falun och träffade Edit och Ellen. Vi åt glass.

På fredagen gick jag en sväng på stan med Ellen. Det var kul, men drygt, för jag hade sjukt ont i magen från och till. Mot eftermiddagen kom Kristoffer hem till mig och vi gjorde väl i princip ingenting men det var mysigt. Sen drog han hem, och då drog jag till Edit. Vi mötte Ullis och det var sjukt många sniglar, eller snäckor, på vägen. Så himla äckligt. Sen kom Ellen också. Det var en kul kväll.

Igår låg jag och kollade på Fråga Olle. Älskar det programmet. Sen mötte jag Ellen och vi åt glass och testade på en Lemon/Lime choklad. Den gick att äta. Sen gungade vi, och sen träffade vi Maria och hennes kusin, och Tobbe och lite annat folk. (Nätlund). Ellen och jag satte oss på bryggan vid Kolgårn och bara pratade och tog det lugnt. Var grymt trevligt eller vad man nu ska säga. Jag gillade kvällen.

Nu har äntligen våra gäster åkt hem. Annika och dom. Ungarna var sjukt söta, men så högljudda. Nu har de iallafall åkt, så det är dags för mig att börja plugga. Vill inte, men har en del som måste lämnas in innan siesta. Ganska drygt.

another day is dawning



I fredags efter skolan (bara en idrottslektion där jag var duktig på att rocka rockring), så träffade jag Johanna och Carl med Ellinor och Edit. Vi låg på en filt utanför Folkets hus. Det var skönt och mysigt. Sen mötte vi Sebastian och då åt vi glass. Grymt gott var det. Sebastian hade köpt en ny cykel också. Typ nästan en likadan som min.

På kvällen mötte cyklade jag, Edit, Ellen och Sebbe mot Lill-torpet. Var sjukt drygt med all vår packning. Det var mycket folk där, så vi bestämde oss för att dra till Gullnäs istället. Matte kom och innan vi hann till Gullnäs bestämde vi oss för Stångtjärn. Vi kom fram dit och tyckte det var typ perfekt. Inga människor, bra tältplats, grill osv.

Vi började grilla efter lite om och men (ingen ved fanns). Var jättegod mat. Var så himla hungrig. Vi hade lite panik angående våg hunger. Till slut var vi jättemätta. Matte drog och Simon O kom istället förbi. Simon O stack. Var fett mysigt att tälta. Var riktigt rädd ett tag, men det ordnade upp sig. Jag sov och snarkade tydligen så de andra inte kunde sova hahaha. På morgonen drog vi hem. Var sjukt trött då alltså.

Senare på lördagskvällen träffade jag kristoffer. Vi såg på film och lite sånt. Mysigt. Och i söndags gjorde jag inget särskilt, typ sov.

Idag i skolan skulle vi komma på en affärsidé. Jag, Edit, Linus och Andreas var i en grupp. Vår idé var högklackade gummistövlar. Vi vann 100 kr tillsammans. Kul grej. Sen under matten och den andra lektionen satt jag bara och babblade med Edit så fick inte särskilt mycket gjort. Efter skolan drog jag till Borlänge. Köpte tält och festivalsaker med Hanna och Malin. Siesta kommer bli riktigt fint. Nu ska jag plugga spanska. (Och ska till Sthlm imorn på UF-mässan).


imagine

Det går riktigt fintfint med min sms-bok. Har kommit en bit nu. Hoppas blir klar med alla sms jag har haft sparade snart. Så jag kan börja på riktigt liksom heh. Aja, kul grej är det.

Ikväll, om några timmar, ska jag iväg och grilla och tälta med Edit, Sebastian och Ellen. Det ska bli sjukt kul och mysigt. Dock kommer det bli kallt, men skit samma. Det blir nog roligt.

throw your hands up in the air

Har jättemycket i skolan nu känns det som. Historia/Samhällsuppgift som ska in idag. KOmmer nog lämne in den försent. Sen spanska tills imorn (plus ett spanskaprov om en vecka). Nationella prov och så vidare. Allt går verkligen skitdåligt. Jag orkar heller inte plugga. Det är ju så tråkigt.  Fy fan. Nu får det vara nog. Skönt att det är Siesta snart iallafall. Det kommer minsann bli fint.

Igår fyllde Adde år. Edit, Ellen och jag var förbi en sväng och så grattis. Såg på en film också. var rätt trevligt och så.

Idag köpte jag äntligen min smsbok. Ska försöka hinna med att skriva in sms i den redan idag, men vet inte riktigt hur jag ska organisera allt. Det löser sig nog. Tror den kommer bli ganska slarvig, men kul grej. Jag gillar det.


everybody let's go have some fun

igår, när jag kommit tillbaka från Saxdalen, träffade jag Edit. Vi handlade lite på Ica sen drog vi till Ellen. Vi grillade och dansade till Smurfarna och Aqua. Ullis kom och då åt vi glass. Grymt gott var det. En stund efter det började vi kalasa. Bea, Lisa och dom kom vid åtta. Sedan kom Robin och några till. Sebastian kom. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde, men jag vet att jag hade kul. Cyklade med Ellen till Statiol en sväng. Cyklade sedan in till typ Kolgårn med Edit, Sebastian och Ullis. Ullis drog hem och jag skjutsade Sebastian, sen dor gjag till Frej. De såg på film. Edit kom och vi skjutsade Kristoffer och Frej hem till Ellen. Där var det inte lika mycket kalas som det var när vi stack. Satte mig och såg lite på tv och pratade. Var rätt trevligt. Drog hem sen, för de enda som var kvar var några sloiga snubbar. Var hemma runt tvåtiden.
Sov riktigt länge, det var så skönt. Cyklade sedan och lämnade en väska till Kristoffer, sen till Ellen. Vi åt glass, sen kom Edit. Vi pratade om ditten och datten, sen pantade vi flaskor. (Tjänade 6,50 kr haleluja). Edit skulle hem och äta. Jag och Ellen köpte en pizza som vi delade på. Fan vad värt pengarna. Så himla gott alltså. Jesus kristus säger jag bara. Vi åt lite sötsaker sen också, men då blev vi bara illamående. Såg på One tree hill och Gossip girl, sen stack jag hem. var meningen att jag skulle plugga och träna idag, men har verkligen inte orkat. Får bli i veckan istället.


damn your mood swings

Hade nationella prov i engelska, läs och hör, idag. Det gick verkligen inte alls bra. Jag blir till och med lite ledsen på mig själv. Känns som det gått sämre än i 9an, och då gick det inte bra. Men slutade direkt efter provet, så stack hem. Ska hälsa på Hanna på sjukhuset runt två tror jag.

I förrgår åkte jag till Hanna och vi skulle äta glass. Men Hanna var tvungen att åka in till lasarettet, så kom dit vid fem, halv sex. Jag åkte hem halv tolv. Allt var segt och det var drygt att vara där. Jag hatar sjukhus och oförstående doktorer. Till slut fick Hanna det hon behövde iallafall. Hälsade på henne en sväng igår också.

Igår var jag även på Västras cabaré igen. Den här gången med Edit och Sebastian. Det var riktigt kul. I pausen fick Edit ett kinderägg. Sebastian var elak. Det fixade sig med några bitchslaps och bett.

Ska hem till pappa imorgon. På lördag ska jag tillbaka till Falun och fira Ellen lite. Det blir nog kul. Ser nu också att jag har min vänstra strumpa ut och in. Haha.

-

Igår cyklade jag och Sebbe till Ullis, där hon och Ulrika var- Edit kom och sen cyklade vi och badade. Alla skulle bada utom jag, fast Edit badade inte. De andra doppade sig. Vi blandade powerking med oboypulver. Det var gott. Sen cyklade Sebbe och jag och hyrde filmer och köpte godis. Ellen kom och de andra kom efter ett tag. Vi drog hem till Sebbe. Jag gjorde illa mig på foten. Vi började se på en film, men efter 10 min gick vi ut på Sebbes verande och rökte vattenpipa och myste. Efter nån timme drog vi ner till Kolgårn. Där var det rätt tråkigt, men vi träffade Korvis. Efter någon timme gick jag och Sebastian hemåt och sov.

Idag har jag mest slappat. Målat och läst lite. Annars inget. Har varit skönt med lång helg. Blir stressigt med skola nu. Känns som jag har massor att göra.

valborg

Hela veckan har varit väldigt skön. Projektet i skolan är över nu. Har gjort lite prov. Haft en skön vecka.

Valborg var det i torsdags. Vi började med att cykla till Agnes. Där förfetade vi kan man säga. Var jättetrvligt folk där. Simon O var i huset bredvid, så vi träffade honom också. Runt nio, tio någon gång cyklade vi in till stan. Mötte Ullisarna och råkade stöta på Gustav och Fredrik också.  Cyklade iväg till Kolgårn, en polis stoppade mig, men inget hände. Träffade Jossa och Niklas. Sen parkerade vi våra cyklar och vi fixade flasktuttar lol. Vi träffade Sebbe och flera andra. Var en grymt kul kväll. Edit stack hem och efter ett tag cyklade jag och Ellen in till stan. Träffade på Noogie, Viktor och Kristoffer. Skutsade in dem till stan. Skjutsade sedan Kristoffer till en fest, och Ellen och de andra skulle komma senare. Men Ellen dök aldri upp. Jag hade hennes mobil, men tappade bort den. Cyklade ner på stan och letade efter henne. Tillslut ringde hon från någons mobil och allt fixade sig. Det var läskigt. Vi cyklade tillbaka till festen och letade efter hennes mobil. Hittade den i Viktors väska. Skulle cykla hem dem till Frej en snabbis, men det slutade med att vi alla somnade där. Var en riktigt kul kväll.

Igår cyklade vi hem från Frej. Var jävligt drygt, för det var så varmt. På kvällen mötte jag Ellen och vi cyklade till några gungor och gungade och pratade. Sen åt vi glass och sen träffade vi Ullisarna. Var en mysig kväll. Idag tror jag det blir film hos Sebastian. Jag hoppas det. Men ska se efter Hanna först. En aning drygt.

RSS 2.0