en känsla av makt

Gårdagskvällen var jätterolig. Den började med att vi var hos Edit. Där var det mysigt. Lite efter tolv tog jag och Ellen bussen in till stan. Först satte vi oss vid fel busshållsplats, så vi sprang panikslaget till den rätta. Det var kul. Oj, vad jag skrattade.

Vi kom in till stan och delade på en pizza inne på Maestro. Det var mycket folk där och en 28-årig man satte sig bredvid mig. Han ville att jag skulle lyssna på Jamie T tillsammans med honom. Hehehe. Ellen och jag gick mot toaletten och plötsligt får Ellen en ful kille över sig. Läskigt. Vi kom tillslut in på toaletten och där spelade jag in en video.

Efter vårt toalettbesök gick vi ut i kylan. En snubbe på cirka 50+ frågade oss om vägen till Bjurs, och var alla svarttaxibilar var någonstans. Vi hade inga bra svar på de där frågorna. Sen dök två killar upp, Simon och Mattias. Solbrända Simon från Saxdalen. Ganska sjukt. Simon har känt min syster och min mamma. Mamma var Simons skolsyster. Efter lite småprat tog vi alla en taxi hem till Simon. Vi satt och drack lite glögg. Vi lyssnade på musik. Vi rökte på balkongen. Klockan blev mycket, det blev morgon. Ellen och jag gick hem till mig vid fem. Både Simon och Mattias förväntade sig nog att få ligga, men det fick de inte.

igår var jag en flugsvamp


halloween

Johanna har varit här en stund. Hon skulle iväg på maskerad, så hon åkte iväg dit. Sean och Felix kom hit då istället. Var lite jobbigt när de åkte, för nu kommer det ta lång tid innan jag träffar Sean igen. Jag hoppas verkligen att han kommer till jul.

Om drygt en timme ska jag gå till Ellen. Vi ska klä ut oss hos henne. Vi ska nämligen ha en liten maskerad hos Edit. Jag ska vara en flugsvamp. Kommer nog bli kul. Fast det verkar som att det endast är jag och Ellen som är pepp. Jag tror att det kommer bli skoj.

gamla fotografier

Åh! Jag har nyss varit ner på stan och hämtat mina fotografier. Dock var det 6 bilder som var förstörda, men det är nog skit samma. Fotona är från i slutet av sexan. En del bilder är riktigt fula, men det finns ändå en viss charm i dem. Nu vill jag ha en scanner. Varken mammas eller pappas fungerar. Jag blir tokig!

the night you can't remember

Filmkvällen igår var jättemysig. Vi såg Fredag den 13e, som var lite obehaglig. Jag satt och stickade under tiden så jag skulle slippa se på allt. Efter den såg vi ett avsnitt Bert, sen åkte alla hem.

Drygt en halvtimme senare fick jag nattligt besök av Kristoffer. Han drog hem efter någon timme. Fast vi sågs nu imorse också. Sen gick han hem och sov. Jag tog mig en lång promenad runt Tisken. Nu ska jag fortsätta med halsduken så den blir klar någon gång.

tusen stjärnor som tindrar

Jag har precis gjort klart årets första julklapp. Det känns skönt att den är avklarad, så jag kan fortsätta med de andra. Jag är nöjd. Julklappar är så roligt. Jag vill ha jul nu. Och apropå julen, mamma har köpt pepparkaksdeg. Jag ska nog minsann baka lite pepparkakor om någon dag.

ingen märker något, inget vet

Jag har träffat Sean, Felix, Ellen och Edit idag. Vi gick in på American Take Away och åt pizza. Det är nog min favoritpizzeria. Vi satt där och pratade länge. Nu har vi alla skiljts åt, men lite senare ikväll kommer de alla hem till mig. Vi ska se på skräckfilm och äta kladdkaka.

Jag köpte mig ett par vantar idag. Så gulliga.

Och Pauline, jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer om den tandlöse. Han har löständer egentligen, men vi kallar honom för den tandlöse. Vi har mött honom på någon fest. Jag tycker inte att han är snygg. Nu försöker han få kontakt med Ellen (han har skickat fler puss-sms). Vi gillar honom inte. Han är en sådan man inte vill bli ihopkopplad med.

we didn't know better

Vilken dag det har varit! Jag vaknade senare än vad jag väntat mig, så min morgon var bitvis stressande. Gick ner på stan och mötte Ellen. Vi gick runt i flera timmar, hur nu det är möjligt. Jag menar, Falun har ju trots allt inte ett jättestort utbud av affärer (men betydligt bättre än Ludvika). Hittade många saker jag ville ha. Jag fick nyss studiebidraget, så köpte lite grejer också. Det jag fick med mig hem är en skjorta, en kjol, ringar och ett läppglans. Kjolen betalar mamma, så jag kom riktigt billigt undan idag. Det känns bra.

En extra skojig grej som hände idag, var när jag och Ellen skulle möta den som i lördags glömde sin ryggsäck hos henne. Vi ser en igenkännande person komma fram mot oss, och vi verkligen önskar att det inte är han. Han är ju så obehaglig (och tandlös). Men, det är ju såklart han. Vi slänger över ryggsäcken och går sedan genast därifrån. Lite senare under dagen smsar han Ellen. han avslutar smset med "puss". Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Usch!

En annan kul händelse var när vi gick in på Gina Tricot för andra gången. Plötsligt står Sean där och ler mot oss som en ängel. Jag har saknat honom så himla, himla mycket. Kändes så skönt att bara få krama om honom. Vi ska träffas imorgon på stan. Sen kanske vi går hem till mig och fikar eller något. Jag vet inte riktigt, men morgondagen blir super. Det är så underbart med höstlov.

ludvikamys och titanic

Jag träffade Moa idag, i Ludvika. Vi gick och fikade i några timmar. Riktigt mysigt. Sprang på Simon Pettersson, som jag inte sett sedan jag slutade 8an, och vi småpratade lite. Måste erkänna att jag blev glad av att se honom. Hälsade även på min gamla lärare Lars. Två gånger till och med. Sen när vi gick till min buss hem mötte vi Emil. Dagen var verkligen super. Fan vad fin Moa är.

När jag kom hem till Falun kokade jag makaroner till mig själv. Mamma har nämligen blivit sjuk, så hon hade inte gjort någon mat. Ellen kom vid halv åtta och vi satt och pratade. Tillslut började vi se på Titanic. Jösses vad den filmen är sorglig och fin från och till. När den väl var slut åkte Ellen hem, men vi ska ses imorgon också.

Martina har taggat en bild på mig från i lördags. Man ser en ölburk framför mig. Tänker inte tagga bort tror jag. Mamma har facebook, men vill se om hon kommer kolla på den, och vad hon i såna fall säger. Spännande.

for a strange kind of fashion


En smickrande bild på mig som pumpa.

Idag har jag varit väldigt trött. Sov en stund efter att jag kommit hem. Jag har nog inte gjort så mycket annat. Imorgon ska jag gå upp i lagom tid. Jag ska ta tåget till Ludvika vid halv tolv, för jag ska träffa Moa. Det kommer bli jättekul. Det var senast i somras, på Peace and Love, som jag träffade henne. På kvällen åker jag hem igen, och så träffar jag Ellen. Vi ska se Titanic är det tänkt. Kanske blir lite choklad att smaska på också. Det skulle minsann sitta fint.

hela livet var ett disco

Edit och jag gick hem till Ellen. Där åt vi middag. (Jag, Edit, Ellen, Martina, Agnes, Lisu, Sandra, Emma, Martina, Kim, Frida, Maria och Bella). Var några jag inte kände, men det var trevligt. Vid niotiden började folk komma. Det var trevligt, men en del kändes verkligen inte välkomna, men det var inget vi tänkte på då. Lite senare på kvällen är det proppfullt med folk i Ellen hus och även utanför. Fortfarande trevlig stämning, förutom att vi måste kasta ut några få. En från Ludvika, Simon Larsson, dök upp där mitt i Ellens hus. Det kändes konstigt. Vad gjorde han där liksom? Kul i alla fall.

Ännu senare på kvällen var det kaos. Grannarna kom, vilket bara var bra. Folk vägrade gå ut, och folk försvann inte. Hela området var fullt med folk. Jävla Falun alltså. Någon idiot förstörde ena toaletten. Alltså stolen, porslinsgrejen som står där. En annan idiot hällde sprit i kaninens vattenflaska. Blev slagsmål från och till. Verkligen helt kaotiskt. När vi med hjälp av grannar, Sebastians bror och hans vänner fått ut folk började allt lugna ner sig. Vi städade och hjälptes åt. När det allra värsta var fixat, satte vi oss ned och tog det lugnt. Sedan gick jag hem med Sebastian, Johan, Ellinor, Cajsa, Matte, Ubbis och Jesper. Vi sov hos Sebastian.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka eller säga om kvällen. Den var bra delvis, men aldrig riktigt så bra som den skulle ha blivit. Känns bra att Ellens föräldrar är så himla förstående. Inget mer sånt här.

-

Nu ska jag till Ellen på fest. Vi ska fira Martina som fyller år imorgon. Fast jag kommer också fira Sebastian som fyller år IDAG! Världens bästa Sebastian.

BÄSTA PRODUKT (tror jag)


Min grupp fick ett pris för bästa företagsidé under projektet. En pokal. Det trodde jag verkligen inte. Vi blev jätteglada. Alltid kul med pokaler. (Är min första pokal om jag inte minns fel).

BÄSTA UTKLÄDNAD


Vi vann (såklart) bästa utklädnad idag. Det var topsbolls-turnering. Vi kom trea i själva spelandet, men utklädnaden vann vi åtminstone. Det var ganska jobbigt att springa runt med kudde på rygg och mage, men mycket skönt med strumpbyxor. Mycket kul förmiddag.

när bomben faller vill jag vara där du är

Vi hade redovisningen för FruityShape idag. Jag var jättenervös, men det gick faktiskt bra. Mina ben skakade sjukt mycket, men jag lyckades få med allt jag skulle säga. Känns skönt att det är överstökat.

Jag fikade med Ulrika och Edit idag efter skolan. Vi gick till Centralcaféet. Det var hur mysigt som helst där. Edit gick efter en stund, men jag och Ulrika satt kvar ända tills stängningsdax (halv fem). Vi pratade om saker. Jag skrattade. Kände mig glad. Dagen har varit mycket bra.

Imorgon ska vi ha topsboll-turnering med halloweenutklädnad. Mitt lag ska vara utklädda till pumpor. Jag hoppas att det kommer bli roligt. Jag är peppad till tusen. Nu ska jag sticka mer på min halsduk.

you're my ecstasy

True blood blev inte av för min del ikväll. Tog mig istället en kopp te och pratade med mamma om allt möjligt. Jag började sticka mig en halsduk också. Får se om jag orkar sticka klart den innan det blir sommar. Jag hoppas på det.

Lämnade in min filmrulle på Expert idag. Bilderna ska vara klara om 5 dagar. Jag längtar.

it's so hard to get by

Imorgon ska vi redovisa projektarbetet som vi jobbat med i drygt två veckor. Jag är nervös. Vi ska gå till en särskild sal och försöka få allt så likt ett riktigt säljmöte som möjligt. Vi ska till och med vara lite extra finklädda. Jag har för i helvete inga "finkläder".

Jag ska försöka komma ihåg att se True blood ikväll. Jag håller på och pysslar med lite grejer nu, så det kan lätt bli att jag glömmer av det. Sen måste jag ju hinna förebreda mig inför imorgon också. Jag vill inte!

-

Mina skolfotografier kom idag. Jag ser ganska sur ut på klassfotot, vilket inte är bra, då alla kommer kunna se den bilden. Någon kan ju få för sig att jag är en sur och grinig liten PMS-kärring. Inte okej! På porträttbilden ler jag åtminstone. Den duger.

jag byggde upp dig bit för bit, igen


Kents video till Töntarna. Jag tror att jag faktiskt tycker om den.

glitter så långt jag ser

Jag har börjat förbereda mina julklappar till Pauline och Ylva. Jag gillar det. Jag längtar till julen och till allt julmys som att baka pepparkakor och lyssna på julmusik. Vi lyssnade på julmusik i helgen. Det var fint.

Nu ska jag göra mina spanskaläxor om jag kan. Jag är inte särskilt duktig i det ämnet, så får se hur det går. Förhoppningsvis är det inga problem. Vi håller på med sådant som vi borde lärt oss i högstadiet.

YOU KNOW I LOVE YOU, I ALWAYS WILL


Vi är så fina. Jag älskar att toka till det med dig, bästis.

must be the way you see the world

Var inne på bilddagboken nyss. Märkte att det idag är exakt 3 år sedan jag skapade den. Wow. Om drygt 40 minuter ska jag lyssna på p3live. The Virgins. Var fint att se dem på Hultsfred.

headlights on the highway

Vi klädde ut oss och tog bilder till projektet idag. Det var rätt roligt. Bara synd att varken Andreas eller David var så pepp på det. Fegisar. Jag trivdes hur som helst väldigt bra i min overall. Peruken satt fint på den också.

the stars are crashing through

Haha Pauline, filmerna är ingenting att se. Man ser bara svarta skuggor. Fast du skulle nog bra allt gärna vilja lyssna på dem. Jag sjunger!

Pappa tog fram ett gammalt kassettband från när jag och Hanna var små. Jag var runt 4-5 år. På bandet spelar Hanna in sig själv när hon är i sitt rum. Sen sjunger hon Wannabe med Spice Girls. Hennes engelska var inte den bästa på den tiden. Sen sitter jag och sjunger en påhittad låt också. "Solen är gul, himlen är blå, månen är... vit". Jag fortsätter med något i stil med "jag vill plocka blommor, men det får jag inte för mamma, nej nej nej nej. Nej nej nej nej. Men jag gör det ändå". Bra låt! Sen har jag såklart spelat in Backstreet Boys låtar. Halva låtar, eller ibland knappt det. Bandet är hur som helst så himla fint. Daniel som är jätteliten, kanske ett år, säger "Emma". Det är det enda man hör av honom på bandet. Förutom att han gråter i bakrunden ibland. Åh, jag bara älskar gamla saker.


PYJAMASPARTY

Jag tog tåget från Ludvika till Falun. Gick en promenad till Ellen. Ellen lagade mat och tillsammans smetade vi ihop en vit kladdkaka. Vi satte oss i uterummet med lite öl. Simon kom. Ullis och Edit kom lite senare. Tillslut var även Sebastian där. Vi var pyjamasklädda. Alla utom Sebastian. Nattlinnen och mys. Adde, Ubbis och Martin var med oss en stund också. Utan pyjamaskläder. Musiken vi lyssnade på var super. Jag fick välja för en gångs skull. Jag hade en tendens att sjunga mycket, och väldigt högt. Jag kanske rent utav skrek egentligen. Har det på film. Flera olika filmer. Jag sjunger på varje. Eller vad man nu ska kalla det. Vet inte riktigt om det är sång. Men fy fasiken vad roligt jag hade igår. Det var en sån himla mysig kväll. Jag och Ullis ritade på Sebastian. Märkte att jag också blivit målad. När klockan var runt halv fyra somnade jag med Ullis i soffan av misstag. Men det var rätt skönt att sova trots allt.

Det enda minuset med kvällen var att vi aldrig hade kuddkrig. Det blir nästa gång hoppas jag.

PYJAMASPARTY


Mitt och Ullis krig mot Sebastian. Vi vann!

Ellen-propellen. När vi gräver guld i USA.

Enligt bilderna var nog Edit tokigast av oss alla. Tokigt.


-

Hade spinning på idrotten. Det var svettigt.

Det regnar ute. Jag ska gå ner till stan snart. Tur att jag har paraply. Sen ska jag åka hem till pappa. Jag hoppas Magnus vill leka med mig ikväll.

jag saknar dig, moa


7an - det var tider det. Jag ogillar att jag glömt så mycket.

orkar inte reda upp mitt liv

Vi hade ganska roligt idag på projektet. Åtminstone när vi skulle komma på en slogan. En del förslag var riktigt klyftiga.

Köpte en ny filmrulle till min kamera innan jag gick hem. Får se till att det blir något kort taget på lördag. Då ska vi ha pyjamasparty hos Ellen. Blir mysigt.


take me by the hand

Carl kom hit vid halv sju. Vi satt inne i mitt rum och pratade. Eller, det var mest jag som pratade kanske. Sen tog vi en lång kvällspromenad. Var jätteskönt och jag babblade på som bara den. Jag känner mig så glad!

Ska hem till pappa på fredag. Längtar jättemycket.

Jag tog två bilder med kameran idag, och plötsligt var filmen slut. Det vill säga att jag har gamla bilder på filmrullen. Jag är så förväntansfull! Måste framkalla bilderna genast. Ska bli så kul. Hoppas verkligen att jag tagit kort på något fint och minnesvärt. Jag undrar vad det kan vara. Är så nyfiken!

Nu ska jag snart se på True Blood. Sen måste jag skriva engelskan. Sen blir det läggdags. Jag är trött, så det ska bli skönt att sova.


vad skulle vara rätt om ingenting är fel

Kom hem för ungefär en timme sedan. Fick först inte upp ytterdörren. Nyckeln gick inte att vrida. Jag fick lite panik, då jag inte ens hade mobilen på mig. Efter lite knuffande och sparkande på dörren, gick det tillslut att låsa upp den.

Åt nyss lite chokladglass och dricker nu kaffe. Ska träffa Carl lite senare. Har hittat min gamla analoga kamera och köpt ett nytt batteri till den. Ska försöka ta lite bilder då och då.


we didn't mind

Jag somnade! Åh, vad skönt det var att sova. Dock vaknade jag två, men somnade om. Gick upp för tidigt också. Börjar inte förrän om en timme. Tänkte först gå till skolan och träna på spanskaglosorna jag har tills idag, men hittade glosorna här hemma, så det behövde jag inte.

Sitter och lyssnar på en minispellista på 15 låtar i itunes. Det är mysigt. Nu ska jag kolla igenom glosorna. Här är en gammal bild på mig. Från början av åttan. Jag är hos Hanna och hälsar på.

it was so easy and the words so sweet


Jag tycker att videon är vacker. Hon är så fin, Regina.
Och attans vad bra hon var på Hultsfred. Det får jag inte glömma.

vi kommer ändå aldrig närmare än så här

Jag har nyss fixat klart min drömblogg. Min nya drömblogg. Fört över de flesta inläggen. Har några till jag ska kopiera över, men det kan jag göra någon annan gång.

Inatt kommer jag somna. Sömntablett hjärta mig.

luften svider när vi andas in

Jag kunde inte sova inatt. Hur trött jag än var, så gick det inte. Låg vaken till sju. Sen somnade jag som tur var, men det blev ingen skola. Jag vaknade när skolan precis slutat. Jag måste verkligen somna inatt så jag kan gå till skolan imorgon.

Igårnatt kom jag på flera bra idéer. Nu minns jag dock inte alla. Det är synd. För en del av dem var rätt bra faktiskt. Eller, det kändes i alla fall som det just då.

Nu ska jag lyssna på kent. Blir förmodligen ingen konsert i vår. Inte för min del i alla fall. Jag klarar mig nog, men det hade varit kul. Jättekul om jag ska vara ärlig.

-


Har bläddrat bland lite gamla bilder. Jag hittade den här bland annat.
Cirka två år sedan. Jag och Lisa promenerar i skogen.
Jag saknar skogen. Knutsboskogen. Den skogen som jag nästan kunde utantill.
Här i Falun finns det minsann ingen sådan skog. Icke!

svårt att sova

Jag somnade aldrig inatt. När mamma gick upp vid femtiden, var jag fortfarande vaken. Jag somnade någon gång efter halv sju, då mamma gått hemifrån. Sen vaknade jag med jämna mellanrum, men det var inte förrän halv fyra som jag vaknade på riktigt och gick upp.

Jag mår bättre nu, förutom att jag fortfarande har ont i huvudet. Sen är ju inte sömnproblem någon höjdare heller, men jag somnar förhoppningsvis tidigare inatt. För om jag gör det, borde jag antagligen kunna gå till skolan. Så att jag åtminstone är där.

p3star och drömmar

Gick in på mitt p3star-konto. Är fortfarande inne. Allt är så fint där. Så stilrent och enkelt. Inga konstiga funktioner. Bara så lätt. Jag gillar det och jag saknar det.

Kollade genom några klubbar. En drömklubb bland annat. Jag hade skrivit ner tre drömmar där. Kanske fler, men det var endast tre som gick att hitta. Så himla fint. De är över två år gamla och ännu kan jag minnas lite från dem. Har haft in dem i min drömblogg. Åh, vad jag älskar drömmar. Och vad jag älskade p3star.

mamma har köpt coca cola till mig

En värdelös dag. Det är fullkomligt värdelöst att vara sjuk. Jag kan inte göra annat än att ligga i sängen, för min kropp orkar inte göra annat. Visst, att vara hemma är väl skönt, men inte under en helg. Det är en annan sak att vara sjuk på låtsas. Då kan man åtminstone få lite saker gjorda och njuta av att vara hemma. Men under en helg skulle jag aldrig låtsas vara sjuk. Åh, det är så himla jobbigt. Jag vill inte vara sjuk längre. Nu ska jag dricka colan som mamma så snällt köpte till mig. Coca cola, en av de få saker som går att dricka när man har feber.

forfarande sjuk

Mådde mycket sämre idag än igår. Har legat i sängen hela dagen och svettats. Mina sängkläder är helt fuktiga och de luktar sunkigt. Hatar det. Så ofräscht.

Tog en dusch när jag kände mig redo att gå upp, och det var för ungefär en timme sedan. Mitt hår är fortfarande  blött och det känns som tuggummi. Måste verkligen klippa det. Det är så himla slitet.

Fick en tekopp av mamma idag. Jag gillar den. När jag flyttat hemifrån ska jag ha flera olika koppar. Jag ska ha valmöjligheter angående nästan allt. Kanske inte flera olika sorters diskmedel, tandkrämer och bestick. Men koppar, och typ youghurt och te. Många olika färger, designer, sorter och smaker ska finnas. Ska nog skriva ihop en lista på vad jag ska ha när jag blir äldre. Jag har så många idéer. Vill flytta hemifrån nu och jag vill ha mer pengar.

floating in a big white balloon

Har varit hemma från skolan idag. Jag har ritat lite och sett på South Park. Det nya avsnittet är mycket roligt. Jag gillar det. Ikväll stannar jag hemma, har väl inget annat val direkt. Om jag mår bra imorgon, så ska jag träffa Ellen. Vi ska se på Titanic är det tänkt. Blir nog bra.

-

Har sett på Gossip Girl hela dagen. Hela säsong 2 är nu avklarad. Jag orkar inte börja kolla på säsong 3 än, för alla avsnitt är ändå inte upplagda. Ska nog börja se på One tree hill istället.

feber

Jag slutade tidigt igår. Halv ett kanske. Gick hem och tog en powernap. Dock blev inte min powernap någon powernap alls. Det visar sig att jag har feber, så jag vaknar liksom inte upp ur min powernap. Har så gott som sovit i ett dygn. Känner fortfarande av febern, men mår betydligt bättre nu.

-

Vad har hänt med alla pimpiga gickr slides? KOM TILLBAKA.

-

P3 Live.


du vet vad som måste ske nu

Idag gjorde Edit och jag vår roligaste gemensamma läxa. Läxan i sig var inte särskilt rolig, men det dokument som vi skrev ihop blev perfekt.

Efter skolan hämtade mamma upp mig och vi åkte till Kupolen. Köpte en halsduk, örhängen och ett halsband. Jag måste verkligen sluta spendera pengar. Hur ska jag annars ha råd med allt som är viktigt på riktigt? Resor och konserter till exempel. Vill åka till Göteborg. Sen vill jag se kent i vår också (fast det fixar mamma hoppas jag). Det finns så mycket jag behöver spara pengar till. Jag vill ha mer pengar. Tur att det snart är jul. Då får jag förhoppningsvis någon liten slant eller åtminstone en biljett av något slag.

-

Gickr helps you to pimp your myspace
Jag är jättetrött, men innan jag somnar ska jag se Gossip Girl.

hjärta

Ylva fyller år idag. Min bästa vän. Finaste flickan.
Min pappa fyller också år idag. Och Ulrika.
Allihopa är så himla fina.

töntarna


Kent släppte en ny singel idag. Töntarna. Jag gillar den. Och snart kommer en ny skiva och i vår är det turné. Vill så himla gärna se dem igen. De är så otroligt bra live. Örebrokonserten våren 2008 kommer jag sent att glömma. Åh, ser fram emot den nya skivan.

there's a wrong and a right

Vill tillbaks till gårdagskvällen. Den spenderades hos Sebastian. Jag, Ellen, Sebastian och Simon. Hur bra som helst. Vattenpipa, cider, cigaretter, 80-tals musik, mysiga filtar och tillsist South Park. Superfin kväll. Jag vill ha såna kvällar hela tiden. Jag vill ha helg. Jag är inte redo för ännu en vecka av skola. Jag mår illa.

-

Jag gick en promenad nyss. Det var jag, regnet och Jens Lekman. En riktigt bra och lugn promenad. (Förutom mannen som omedvetet skrämde mig).

Jag har muntlig redovisning i samhällskunskap imorgon. Sveriges alkoholpolitik. Jag kan knappt någonting. Måste nog ta mig i kragen och plugga lite. Jag vill plugga, men jag finner ingen ork till det. Det går bara inte.

festivalband



Tog av mig mitt Emmabodaband iförrgår. Kunde dra det över handen. Och igår tog jag saxen till Peace and Love och Hultsfred. Kanske låter löjligt, men det var lite jobbigt. Min högra handled har inte varit utan festivalband sedan innan Peace and Love 07. Galet. Men nu känns det rätt bra i alla fall. Har bara kvar Siesta09 bandet, fast på vänstra armen. Siestabandet ska inte av. Inte än.

kanelbullens dag

Som rubriken lyder: kanelbullens dag. Jag är varken sugen på att baka kanelbullar eller att äta dem. Har heller inga hemma, så det spelar ju ingen roll om jag är sugen eller inte. Meningen med dagen var att jag skulle få vara ensam hemma från elva till fem, men nej. Mamma kom hem klockan två istället. Det har hittills förstört en timme av min dag. Och fler timmar kommer förstöras antagligen. Nu vill jag ha kanelbullar och trösta mig med. Men som sagt, jag har inga.

Uppdatering: Mamma hann bara förstöra cirka en timme. Hon gick tillbaka till jobbet nu.

det har hunnit bli oktober

Vaknade sent idag. Blev väckt av sms runt två inatt och hade lite svårt att somna efter det, för kände mig pigg då. När jag väl somnade, drömde jag en mardröm till råga på allt.

Ikväll ska jag hem till Sebastian. Vi ska röka vattenpipa är det tänkt. Mysigt.

broder daniel

Ack så fin filmen var. Eller kanske inte fin direkt, men jag tyckte om den. En del minnen väcktes till liv igen. Broder Daniel konserten på Way out west måste nog ha varit en av de bästa jag varit med om. Och en av de värsta.

-

Jag gillar verkligen blogg.se's startsida. Fick nyss reda på att det kommer en marabou vinter. Pepparkaka eller nåt. Den skulle jag vilja smaka. Och sen idol-klippet. Det där med Karolina och Camilla. Askul. Tycker synd om tjejen men kan nästan inte sluta skratta. Fan vilken låg humor jag har ibland.

she was a superstar

Jag, Sebastian, Ullis, Edit, Ellen, Simon O och Ulrika fikade idag på Wayne's. Jag köpte en ice chailatte. Så himla god. Ullis tyckte den smakade som flytande pepparkaka. Fin fikastund.

Har inget att göra ikväll, så stannar hemma och tar det lugnt. Ska se BD-filmen om en halvtimme och sen ska jag läsa, plugga och fixa klart en grej. Kan bli en skön kväll tror jag, även om pluggandet kanske inte är så roligt.

Finfina Moa fyller 17 år idag. Lillgumman, jag älskar dig.

would I lie to you?

Det var kvällsöppet på stan idag. Gick ner efter middagen med mamma. Hon köpte en grå vinterjacka till mig. Jag tycker om den än så länge. Finns dock en stor chans att jag ångrar köpet. Det brukar ofta bli så efter ett tag. Jag själv köpte rosettspännen och armband. Jag har ont i fötterna efter allt springandes i affärer nu. (Inte för att Falun har så många, men ändå). Har också träningsvärk i armarna sen paddlingen igår. Ska bli skönt få sova nu.

gammalt



Bild 1: "Syskon Syskon är ibland dumma men strunt i det jag bryr mig inte." (Strök sedan över "dumma" och skrev "snälla". Var rädd över att Hanna skulle hitta boken och se att jag skrivit att hon var dum).
Bild 2: "Penor är bra att ha med sig till skolan. För att då kan man skriva när man vill. Men inte när man har mate eler något anat som man håler på med."
Bild 3: "Tomtar är fina och snäla. Dom har skeg. Dom brukar vara snäla mot barn och dom andra. Paketen handlar mamma eler pappa. Fast det är en som har klät ut sig till tomte. Sen delar han ut paketen."
Bild 4: "Puss Puss Puss" "Jag är tjär i Eric.B. Och Simon.H."

Hittade en av mina gamla anteckningsböcker från min 7-8års ålder. Minns så väl när jag skrev i den här boken. Har skrivit om Powerpuff pinglorna en gång. Då låg jag på kullen på bakgården hos pappa. Hade ett grässtrå i munnen och kände mig riktigt soft. Jag förstår inte riktigt varför jag skrivt en del saker. Lite gulligt är det i alla fall. Önskar att jag hade fler böcker som den här. Tror jag har några enstaka, men har ingen aning om var jag lagt dem.

RSS 2.0