when you hold me in your arms so tight

Skolan var knäpp idag. Jag cyklade dit till tio, men jag hade ingen lektion. Alla barn och lärare var ute på skolgården och såg vilsna ut. Där inne var det dåsig luft. Man fick huvudvärk, men rektorn sa att vi skulle gå i skolan. Det var cp alltihop. Media kom dit; tv, tidningar och radio. Det var konstigt bara.

Efter allt knäppt cyklade vi till Gullnäsgården. Jag, Edit, Ullis, Carl och Johanna alltså. Vi satt på bryggan. Sedan kom Simon, Sebbe, Matte och Ubbis. Vi badade och simmade ut till flytbryggan och härjade runt på den. Det var roligt, men också läskigt. Simon nummer 2 kom sedan också. Vi badade två gånger. Sedan cykade vi hem.

Ska ha kul med Edit och Ellen och fler ikväll tror jag. Anders föräldrar kommer hit också och jag ser ut som en galen huligan. De kommer bli rädda för mig, men de är snälla iallafall.


sol

Jag cyklade till skolan. Gick uppför trapporna till skåpen och gick in i spanskarummet. Det luktade äckligt. Det började luka i hela korridoren. Spanskagruppen gick ut och vi hade var lektion på gräset. Sedan var det dags för hemkunskap. Vi blev meddelade om att de skulle stänga skolan för dagen, pågrund av lukten. Fick sluta 09:15, det var ganska skönt. Jag cyklade hem.

Hemma la jag mig på en filt på gräsmattan och läste och myste med Truls. Det var skönt. Solen är bra. Vid ett åkte jag och badade i Lilltorpet med Edit, Ullis, Simon och Jakob. Det var roligt. fast jag har bränt mig jättemycket. Hela min rygg är illröd. Vissa delar av armarna och lite här och var på benen. Magen är därimot kritvit. Så jag har typ en fyrkantig röd bild på min rygg. Det är inte fint. Det gör enbart ont.

ey

Mycket sol ute. Det är fint. Det är varmt. Jag gillar det. Fick mvg minus på mitt No-prov jag gjorde förra veckan. Känns helt okej. Skolan går segt. Först är det slappt med film och allt och sedan ka-boom så ska vi göra en massa stora arbeten. Jag hatar engelskan. Jag orkar nämligen inte. Och alla ämnen går dåligt för mig nu. Jag förstår mig inte ens på matten. Jag hoppas helgen blir rolig. Troligtvis hårfärgning på Alex. Och nästa vecka ska vi sova på skolgården. Jag ska iallafall göra det. Min ipod fungerar föressten inte. Det är dåligt.

älsklingar

image18

det finns inget som hindrar oss här

Jag har ont i muinnen. Kinden är biten av hörntänderna på något vis. Och en tand håller på att växa ut och det gör ont och det värker. Var lite off i skolan, men skolan är dryg. Jag är trött. Trött på skolan och trött i kroppen. Cyklade iallafall med Peddi ikväll. Vi cyklade runt mycket, till Slätta och Norslund bland annat. Coolt var det. Annars har jag sovit hela eftermiddagen. Och jag börjar få ihop Arvika resorna, och Göteborg. Det ska nog fixa sig.

Dagens låt: Be mig - Nordman

falu kalaset

Ibland suger jag på att blogga. Som nu till exempel. Jag ska försöka minnas vad som har hänt. För jag vill minnas allt.

I torsdags hade jag So-prov. Det gick inte alls så bra. Efter det spelade min klass baseball mot 9C, och vi vann. Min klass är grym ibland. På eftermiddagen såg jag Albin. Det var skrattigt. Sedan åkte jag hem till pappa. Lekte med Magnus och hade kul.

I fredags åkte jag till Falun. Carl kom på bussen, det var skoj. Sedan var det skola, hade bara 2 lektioner. Både matten och idrotten var mycket okej. På kvällen var jag med Pedd, Carl, Ullis och flera andra lite blandat sådär. Vi såg en snutt på Straight Jacket, vi åkte karuseller. Frisbyn var läskig. Jag fattar inte, jag blir alltid rädd när jag åker karusell på tivolin, men på nöjesfält (Liseberg typ), då är jag inte alls lika rädd. Eller jo, jag är livrädd för Uppswinget eller vad den nu heter och Fritt Fall och sådant. Men men. Vi härjade loss till E.M.D, fett kul. Och vi fick se Alcazar. Det var grymt härj. Gillade det.

Igår såg jag Nordman med Edit och Ellen. Mycket roligt. Och vi träffade folk. Och vi såg Ebba Gold. Det var härj hela kvällen och jag gillade det. Karusellen med Carl var bland det roligaste. Kunde inte sluta skratta. Carl lät så roligt att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Jag kved mig av skratt. Carl är bäst. Vi gick under samma tröja ett tag. Vi åt pommes frites på Mc'Donalds. Vi var jag, Edit, Ellen, Carl och Biggan. Vi åkte mer karusell. Härj. Sedan gick Ellan, Edit och jag hem till mig. Vi åt upp mina muffins och såg på cabaré-filmen. Sedan gick vi ut till studsmattan och sov. Vi var där ute i 2 timmar. Sedan var klockan halv sex, morgon. Vi gick upp, eller in. Satte på en film. Jag gick in i mitt rum och sov.

this is how it feels to be special

Härj hos Pedd igår. Vi cyklade, såg på cabaré-filmen och skrattade. Det var roligt. Somnade sent. (Sov hos Pedd). Vaknade halv sex och gick upp och cyklade hem till mig. Jag åt frukost, sedan råkade jag somna. Så jag sov till sju. Då sprang jag in i duschen och fixade sedan till mig. Hann kolla igenom mina papper en gång en snabbis. Kom till skolan och gjorde prov där. No-prov. Var stressad och jag glömde bort saker och ting. Men provet gick väl helt okej. Jag ska ha prov imorn med, fast då i So. Skolan har ju varit helt okej idag. Helt okej raster, och matten var bra för jag och Pedd var bäst i gruppen. Och jag ska pussa lill-Wille imorn om jag orkar.

Dagens låt: Nixon - Tiger Lou


råttsvans

Kul rast idag, lunchrast. Först kom en pojke. Box-pojken. Tog ett tag. Fick lov att få honom att tappa skärpet för att få box. Sedan lilla Wille tror jag han heter. Han kom springande mot mig och jag sa "Kraaaaaaaam" och sträckte ut armarna. Han pep till. Och sedan den coola pojken på toaletten. Jag gick in till honom. Han blev skraj. Fett kul. Jag och Pedd är nog roligast. Det är vi lätt.

Påni har klippt sig. Det är gulligt Dagen har varit helt okej. Pluggade No, läste svenska, sms'ade, dansade på gympan (jag var bra yo), och sedan engelska test. Fick sluta tidigt. En timma tidigare ungefär. Ska plugga snart, det blir tråkigt. Ikväll ska jag till Pedd och slagga där. Vi ska ha partaj innan.

snopp

Magnus fyllde 6 år igår. Han är stor nu. Ska börja lekis. Det känns som han är bebis fortfarande. Jag ska fira honom i veckan. Tänkte fira honom imorn, men hinner inte då. Måste plugga. Har No-prov på onsdag. Jag försöker plugga, men det går inte. Jag lär mig inget och det är tråkigt och jag får bara nervösa sammanbrott hela tiden. Fan, jävla Cp-Emma. Jag måste sluta bete mig som jag gör. Nu ska jag plugga. Snart iallafall.

Igår lekte jag med Peddi. Vi hade stripp-show i cam. Det var grymt. Och vi cyklade till Burk-parken. Det var kul. Vi träffade Biggan. Satt på gräset och pratade. Och nu är snön nästan borta. Det är varmt igen. I lördags snöade det ju.

HEJ DÅ!


we named our soldiers after you

Peddi och Pullrika kom till mig igår kväll. Vi såg på Bend it like Beckham. Det var kul. Tv'n var röd och randig. Ett tag såg vi ingenting. Det var knäppt. "I don't want you to run around half naked infront of men".

Det var sms pågång lite här och var också. Hitta Nemo såg vi på. Sjukt kul film. Jag älskar Doris och Brus. Kvällen var rolig. Jag skrattade. Skratt är alltid bra. Och idag tänkte jag plugga. Men jag orkade inte. Jag låg abra i sängen och tänkte konstigt. Min hjärna är alltid jättekonstig när jag är trött och halvsover. Men nu har jag pluggat lite. Ska plugga mer och sedan kanske ha party.

Dagens låt: Ask Me Anything - The Strokes

you're his favourite worst nightmare

Det regnade igår när jag cyklade till skolan. Det var dåligt. Hade matte. Alla har bytt platser där. Vi byter typ platser varje gång. Det är konstigt men bra. Idrotten var bra, jag var duktig. Svenskan gick bra den med. Jag dissade mina klasskamrater genom att inte följa med och gymma. Orkade inte.

På kvällen cyklade jag och Eddi Peddi hem till Seani Påni. Vi hittade först inte rätt hus, men sedan hittade vi. Det var lite läskigt att plinga på, ifall det var fel hus. Men det var rätt hus och det var roligt. Seani har värsta coola gubbarna på sitt rum. Det är tufft. Vi fick mat och hans daddlar var roliga. "Ni kan ha på er täcket, men händerna ovanför täcket". Det var fett kul. Vi fick tacos till mat. Med allt det vanliga plus bacon. Det var coolt det också. Allt i Pånis hus är coolt. Vi såg på två filmer; See no Evil och Appolicty bla bla bla. Jag vet inte vad den hette, men båda var bra. Jag var halvt osocial för jag skickade sms, eller mer åt det hållet att jag fick sms som jag svarade på, och sedan kunde jag inte sluta. Men det var kul.

Peddi och jag kittlade Påni. Det var roligt. För han blev galen. Han skrattade. Han råkade sparka Peddi i ansiktet. Det var jätteroligt. Men vi var hos Seani länge, och dit ska vi igen. Sedan cyklade vi därifrån.

Det var mörkt ute. Vi cyklade in på någons tomt, två gånget. Och jag vet inte riktigt, men vi hittade inte. Vi skulle till en lekplats och träffa Biggan. Till slut efter lite hjälp kom vi fram rätt. Vi satte oss i en rund boll och det var jätteläskigt. Det lät som om det gick någon utanför den. Men efter ett tag gick vi ut därifrån (biggan först såklart), och det var ingen där ute. Vi cyklade in till stan och sedan till Kålgårn tror jag. Sedan tillbaka. En polisbil, två poliser, pratade med oss. Peddi och jag hade mössor på oss. Det var jättekallt. Så vi åkte hem till oss själva på natten. Jag somnade. Kvällen var bäst med mina bebisar.

Idag är det för kallt för att bada. Det är tråkigt. Jag ska plugga idag. Ska sätta igång snart. Jag har Plutten i mitt knä. Han är gosig och sötast.

Dagens låt: D Is For Dangerous - Arctic Monkeys


won't you come on over

Jag har fått en balklänning nu. Den är helt okej. Jag har köpt lite kläder också. Mina pengar försvinner fort. Jag har fått en ny mobil. En Sony Ericsson. Den duger. Men jag får inte in någon låt på den. Behöver minneskort eller något. Orka det. Mobilen duger iallafall.

Imorn ska jag och Peddilito se på film hos Sean med Sean. Det blir kul. Har aldrig varit hos Seani Påni förut. Och på lördag ska vi antagligen bada, trots att det är iskallt i vattnet och ovanför vattnet ( i luften). Kul grej.

Jag har mycket att plugga till. Men jag orkar inte. Plugg är drygt och tråkigt. Jag och Eddi Spagetti bakade bullar idag, som blev goda.

Dagens låt: Sofa Song - The Kooks

we don't even listen to them anymore

Var hos pappa i helgen. Lekte med Magnus, var med Moa, hade det roligt. Jag gillar att det är varmt och soligt ute nu för tiden. Dock var det kallt idag, och det ska bli kallare. Jag köper upp alla mina pengar. Köper kläder hit och dit. Det är dåligt. Jag behöver pengar till sommaren. Alla resor som jag måste betala. Nu ska jag sluta köpa saker. Men jag måste. Jag blir glad av att köpa kläder.

Jag badade för första gången iår igår. Eller jag har doppat benen förut och badat i badhus. Men nu doppade jag mig i en sjö. Det var lite kallt men roligt. Badade med Edit, Jimmy och Jakob. Vi cyklade. Jag var sämst på att cykla. Men det gjorde ingenting.

Dagens låt: Oh, Sweetheart - Shout Out Louds

straight from the heart to you

Mamma köpte en cykel åt mig idag. Det var snällt. Den är svart. En sådan där tantmodell. Ullis har nästan en likadan, fast hennes är grå tror jag. Min cykel är bekväm iallafall. Fast jag har bara cyklat på den i 5 minuter. Det gick bra. Fast lite krånligt var det. Har svårt med balansen.

Imorgon ska jag hem till pappa.

Dagens låt: Delivery - Babyshambles

you say the strangest things

Jag dog inte. Jag klarade av simningen, och det gick skitbra. Jag är helt okej på att simma. Jag var varken bäst eller sämst. Jag var medel. Ganska snabb. Duktig och allt det där. Jag klarade allt jag behövde klara, med eller utan kläder. Känns bra.

Provet i matte vi hade idag känns halvt bra. Kan säkert ha gått jättedåligt. Det är nog lite mitt i mellan.

Åkte till Borlänge med mamma. Vi gick på Kupolen. Letade efter någon klänning som jag kan ha på vårfesten. Hittade ingen. Köpte därimot (jag vet inte hur det stavas) hängselskjorts och vanliga skjorts. Vi köpte marmelad också. Och nu ska jag hitta på en inledning. Läxa tills imorgon. Det kommer bli dåligt. Alla mina grejer jag gör på svenskan blir dåliga.

Dagens låt: Someday - The Strokes

it aint easy when something good comes till an end

Vaknade och trodde att mitt uppdrag var att stänga av min mobiltelefon. Jag lyckades med det så kallade uppdraget och somnade om. Vaknade cirka 45 minuter senare och insåg att jag försovit mig. Men jag hann till skolan. Det gjorde jag.

Skolan flöt på som vanligt. Äcklig mat (det är det på alla måndagar nu för tiden). Hade Nationellt prov i engelska, det muntliga. Vet inte hur det gick. G blir det. Om det blir mer vet jag inte. Det är så svårt att säga. Matten gjorde jag i princip ingenting alls på. Fördjupningar är dryga. Och på SO:n tog jag reda på lite fakta om Humanism. Och på tal om SO blev mitt arbte klart igår. Det blev skitdåligt med klart. Och idag fick jag reda på att det skulle in på fredag, men skit samma. Arbetet får vara som det är.

Simning imorn. Känns drygt. Kläder på och uta kläder. Bara drygt. Simma är inte ens roligt. Nej. Det där kommer inte alls bli kul. Jag tar det lugnt.

Dagens låt: Still around - Shotgun Crackers

and I wish I could fly out of here

Såg på The Grudge med Eddi Spaghetti och Seani Påni igår. Det var kul. Inte jätteläskigt, bara lite. ganska läskigt var det. Fast jag märkte inte av det för då började vi prata istället. Vi bildade The Lords of the red ring - klubben. tror den fick heta så. Vi ser på läskiga filmer. Vi väntar på att ringen ska bli röd. Det är riktig horror det.

Idag gick jag upp senare än vad jag räknat med. Men det gjorde inget. Jag har börjat på mitt Bolivia-arbete. Det ska vara inne imornbitti. Det suger, för jag har knappt kommit igång. Jag får sitta uppe hela natten och jag hatar det. Så jävla cp. Jag blir galen på mig själv och min So lärare.

Jag har i vilket fall som helst fått kläder av mammas vän. vissa kläder var fina, vissa helt okej andra inte lika fina. Hanna ska få de som är inte lika fina. Om hon inte vill ha dem kan jag ta tillbaka dem, men hon vill nog ha allt. Kanske, kanske inte. Men nu så, NU ska jag plugga och explodera och dö.

Dagens låt: Out of this town - Broder Daniel

last thing that they want is for the feeling to end

Igår gick jag upp 05:00 på morgonen. Det var coolt. Jag läste ut en bok. Jag vilade med öppna ögon = jag sov inte. Jag härjade hela morgonen ensam i mitt rum. jag var trött men jag gillade det. Efter lunch-tiden gick jag till Edit. Vi handlade godis på Hemköp och hyrde tre filmer. Vi såg på Fråga Olle och härjade i lägenheten. Sedan kom Carl, Ulrika och tillsist Ullis. Vi såg på två filmer: Det och Lucky Chucky någonting. Det var roligt iallafall. Vi spelade spel och åt godis och pringles. Ulrika åkte hem. Sedan åkte Carl hem. Och sist åkte Ullis hem. Runt tolv gick jag och Edit hem till Sebbe. Där var det LAN. Tufft. Sebbe, Snutten, Simon och Kissekatten var där. Vi fick spela och vi var bra. Fast vi pratade mest och vi höll på att somna. Men vi var där till 04:55 på morgonen (idag). Då gick vi hem. Och jag kom hem drygt 05:01 kanske. Det var härligt iallafall. Jag var inte ett dugg trött, men jag gick och la mig. Och jag somnade på en gång.

Idag gick jag upp 13:30. Vaknade vid 09:50, men somnade om. Det var skönt att somna. Ikväll ska jag se på film igen. The Grudge ska vi se då. Och min mamma har gäster här. Det är trevligt. 

Dagens låt:  This House Is A Circus - Arctic Monkeys

let us die young or let us live forever

Valborg igår. Först skola som vanligt. Fick sluta en timme tidigare. Vid sex på kvällen gick jag till Edit. Och vi och Sean och Jakob cyklade till Ullis. Carl kom. Vi åt mat och hoppade studsmatte. Vi åkte cykel till Gruvan. Där var Ulrika. Vi drog till Västra. Skateplanen. Där var det pojkar. Roligt. Åkte hem till Ullis och var sedan i hennes park. Adde, Erik och Jonte kom. Det var trevligt. Jag gungade. Det var så roligt. Jag hade inte gungat på jättelänge. Jag älskar att gunga. Gungor är bra. Hela kvällen/ natten var kul iallafall.

Idag gick jag upp halv ett tror jag. Två timmar senare gick jag och Edit till Sebbe. Där var det LAN-pojkar. Vi spelade cs med dem. Vi var bra. Fast de dödade oss hela tiden. Lite roligt var det. Vi gick till Ullis och åt glass och pratade. Det var kul. Sedan gick jag hem. Kom hem drygt kvart i åtta. Och jag och Edit har bestämt att vi ska gå upp klockan 5 imorn. Och sedan ska vi vara uppe ett helt dygn. Jag kommer lätt klara med. Men Edit kanske somnar. vad vet jag. Men ey, det kommer bli kul. Jag ska plugga imorn ju. Mamma har städat mitt rum. Eller dammsugit. Jag är trött.

Dagens låt: Forever Young - Alphaville

RSS 2.0