kan inte låta bli att le

Skolan fungerade fint utan Edit, men saknade henne såklart. Lina och jag var till kyrkan ännu en gång, fast den här gången fotograferade vi bara. Köpte blåögon-godis. Gott var det. Köpte också en chailatte som jag lite senare spillde ut över mig själv. Inte särskilt lyckat. De delade ut massor av gratis godis i Gallerian som jag och Johanna roffade åt oss. Det var gott. Emil var där. Var trevligt att se honom.

På eftermiddagen åkte jag hem till pappa. har varit där under hela helgen. Har i princip inte gjort någonting alls. Såg på Kalle och chokladfabriken. Den filmen var mysig. Åkte hem idag, men åkte först till Borlänge och träffade Hanna. Vi julhandlade och vi hann köpa paket till mamma, Anders och Magnus. Ska handla mer sen. På torsdag åker jag till Borlänge igen. Ska se Joel Alme. Edit hänger nog på. Gör det för Hannas skull. Caoz vill ha mycket folk och om jag kommer blir det åtminstone en till. Eller två till ifall Edit hänger på. Blir kul förmodar jag, men får se.

Föressten är jag så jävla festivalsugen att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Ska försöka roa mig med min chokladkalender och julkalendern från och med imorgon. Det får duga tills vidare.

Kommentarer
Postat av: julia;

festivaaaal, men det är bara ett halvår tills de drar igång.

vi borde åka till umeå open puss.

2008-11-30 @ 20:23:31
URL: http://minonkel.blogg.se/
Postat av: ylva

tycker du kan roa dig genom att titta på footboys på min blogg. längtar efter festival och dig så det är sjukt. galet. puss.

2008-11-30 @ 20:56:32
URL: http://ylva.doggyblogg.se
Postat av: ylva

umeå open lol.



emma vi måste planera dricka också

2008-11-30 @ 20:57:15
URL: http://ylva.doggyblogg.se
Postat av: Pawo

grym du är på att julhandla!

chokladkalendrar är värda.

2008-12-01 @ 13:37:00
URL: http://blackplant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0