control yourself

Har målat klart hela mitt rum nu. Det som fattas är tapeterna och de kommer väl om några dagar skulle jag tro. Sista dagen på höstlovet och det känns jävligt surt. Är jävligt opepp på att som har med skolan att göra. Orkar inte satsa och kämpa för betygen. Kan bli kul med övernattningen som vi har från torsdag till fredag. Hoppas det.

Ullis och Edit kom hem till mig igår. Det var trevligt att bara prata om allt och ingenting. Hade ett sms-mysterium. Vi löste det genom min blogg faktiskt. Bloggen är därav till någon nytta och det är ju bra. Ska antagligen iväg till Friskis&Svettis ikväll och träna. Det var ett tag sen. har slappat och degat hela lovet, men nu är det slut med det. Nu ska jag ta tag i mitt liv, min hälsa och bli en bra människa.

Bilden: burk med slickepinnar i som jag fått av Sean. 16 klubbor varav en hel del är kvar. Mums.Burken är fin och godiset är gott. Jag skulle vilja kunna vara lika givmild som Sean är.

Nu ska jag ta mig an Datakunskapen och äta lite glass. Det är roligare att plugga med lite smaskens i munnen. Kanske inte roligare, men ni vet. Jag orkar plugga längre och effektivare om jag har något att tugga på. Vet dock inte om det är sanning eller om jag bara ljuger just nu. Jag är trött. På tal om trötthet har jag fixat ytterligare en blogg. I den skriver jag ner mina drömmar så jag ska komma ihåg dem. Kul grej, JAG VET!

Kommentarer
Postat av: peddi

Det enda bra med att skolan börjar är typ, att vi börjar friska igen? Jag äter klubbor just nu. Dom är goda.

2008-11-02 @ 17:05:44
URL: http://sweatandmoan.blogg.se/
Postat av: peddi

och smaken på klubba jag tog nu var inte god alls. tyvärr. yougurt grejen.

2008-11-02 @ 17:07:39
URL: http://sweatandmoan.blogg.se/
Postat av: ylva

HAHAHAHHAHAHAHAH

"Det är roligare att plugga med lite smaskens i munnen."



hamnar på min bdb-press

2008-11-03 @ 16:57:16
URL: http://americankids.webblogg.se/
Postat av: julia;

du och dina klubbor.

2008-11-04 @ 00:04:45
URL: http://minonkel.blogg.se/
Postat av: Pawo

ska testa med glass, pluggar alldeles för dåligt

2008-11-04 @ 19:52:35
URL: http://blackplant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0