du tappade ditt namn

I onsdags kom Carl, Edit, Adde, Erik och Ellen hem till mig. Vi såg på de två första Harry Potter-filmerna. Åt en del godsaker också, mums mums.

Var hem till Ellinor i torsdags. Åkte buss dit med Edit, Ellen och Cajsa. Hemma hos Ellinor åt vi en jättegod tårta och en chokladkaka och vanliga kakor. Spelade ett spel som var kul också. Hade riktigt kul. Senare på kvällen, när Edit och Cajsa åkt hem, tog vi en kvällspromenad. Var skönt. Vi hoppade studsmatta och sen såg vi på fyra filmer. Var vakna riktigt länge. Sov mycket gott den natten, trots att jag sov halvt på golvet, men det var bara skönt. Åkte hem dagen efter vid halv tre.

På kvällen igår träffade jag Ellen. Vi cyklade till Kolgårn där vi satte oss och bara tog det lugnt. Efter tio någon gång blev vår brygga ledig så då slog vi oss ner där. Mycket skön kväll var det, en riktig sommarkväll.

Ikväll blir det tredje och fjärde Harry-filmerna som vi ska se på hos Edit. Blir nog trevligt. Innan så kommer Anders släkt hit, låtsaskusinerna och dom. Kan bli kul att se hur dom ser ut nu för tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0