yesterday

Edit och jag åkte till Hofors igår. Andreas dissade, han följde inte med. Men vi kom fram till Hofors välbehållna. Vi fick lift till två pizzerior. vi bestämde oss för att äta på en av dem. Efter det vandrade vi upp till centrum. Vi hittade trots att det var 1a gången vi var där. Iallafall för mig. Frågade lite människor om vägbeskrivning. Kom till Statoil och där gick vi på toaletten. Vi gick tillbaka till centrum och in i Folkets hus. Tepe kom och presenterade sig själv. Därefter kom Günzel och Linus. De skulle spela halv tio, men de började spela vid elva istället. Var lång tid att vänta, men vi var roade. Alla som var där var sociala och pratade med oss, vilket vi gillade.

I vilket fall som helst var de grymma på att spela live. Diggade inte musiken, men om man utgår från vad de spelar så var de skitbra. Stolt över våra Hoforsare.

När de slutat gick jag och Edit ut på en promenad. Letade efter en parkbänk att sova på. Fick tag på pojkarna. De gick hem och vi följde med Linus hem. Han erbjöd oss sovplats. Snällt som fan. Vi låg och trängdes, svettade och frös i hans säng. Det var mysigt. Jag sov i minst 2 timmar iallafall. det var roligt. Pratade och sådär.

Gick upp tio imorse och Edits mamma kom och hämtade oss. Borde sova lite till, men gör det ikväll istället. Det var lätt värt att åka dit iallafall.

Kommentarer
Postat av: ylva

låter kul!

2008-09-21 @ 12:55:21
URL: http://nakenylva.blogg.se/
Postat av: peddi

det var värt som fan. stolt över hoforsarna. gillade tom mycket.

2008-09-21 @ 13:32:01
Postat av: julia

pizza är gott

2008-09-22 @ 08:49:32
URL: http://minonkel.blogg.se/
Postat av: Pawo

helt mysig dag ju h3h3

2008-09-22 @ 12:49:50
URL: http://blackplant.blogg.se/
Postat av: maija

låter som du hade skoj. du undrade vad coldplay spelade för låtar.. de spelade nästan hela viva, förutom yes och reign of love.. sen spelade de clocks, speed of sound, the scientist, death will never conquer, yellow, talk, fix you, the hardest part och så lite av amsterdam, fast chris ballade ur. sen minns jag inte mycket mer, men det var fint.

2008-09-22 @ 18:10:15
URL: http://monstermaija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0